Nieuwe UFO-documentaire

Nieuwe UFO-documentaire waarvan de elite hoopte dat we die nooit zouden zien.

De meeste opnamen en waarnemingen van vreemde objecten worden wereldwijd met name gezien en gefilmd in conflictgebieden. Militairen dragen camera’s en tijdens hun missies registreren zij de meest uiteenlopende vormen en typen UFO’s. We weten dat de waarheid het eerste slachtoffer is bij grote conflicten, dus realiseer je bij de volgende beelden dat we niet alleen zijn en dat onze handelingen worden gemonitord. Het lijkt erop dat er wordt ingegrepen wanneer we te ver gaan.

De inhoud van deze documentaire heeft enorme implicaties voor onze gehele planeet. Te controversieel geacht voor TV, lijkt dit meer te zijn dan de hedendaagse, meest controversiële UFO-documentaires, die meer speculatie dan feiten bevatten. Deze documentaire onderzoekt nauwgezet de officiële, nog steeds verborgen geschiedenis van UFO-activiteiten bij nucleaire wapenlaboratoria, testgebieden, opslagfaciliteiten en raketsilo’s – hier worden geauthentiseerde files gebruikt, alsmede getuigenissen van gecontroleerde militaire ooggetuigen.

Buitenaardsen die vergevorderde technologie bezitten hebben al tientallen jaren Amerikaanse en Russische nucleaire wapens gemonitord en ermee geknoeid. Deze verbazingwekkende, nagenoeg ongelooflijke ontwikkelingen dienen niet geheim te worden gehouden door een handjevol militaire regeringsofficials. We hebben allemaal het recht om de feiten te kennen. Honderden Amerikaanse militaire veteranen bespreken nu openlijk deze incidenten en duizenden gedeclasseerde regeringsdocumenten bevestigen hun beweringen.

Dank aan Robert Hastings voor deze documentaire, exclusief voor UAMN TV.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *