Nieuwe energie om ons op af te stemmen

Wij moeten ons afstemmen op de nieuwe basisfrequentie van de Aarde om de situatie te bevatten.

De grote stijging van de Schumann resonantie, de hartslag van de Aarde is datgene waar het momenteel allemaal om draait en waar nog te weinig aandacht aan wordt besteed. Uit onderzoek en zelfbescherming “hoe dit te gebruiken” hebben we de ongelofelijke praktische mogelijkheden ontdekt. We willen dit met zoveel mogelijk mensen delen en de vrije keuze bieden om deze universele techniek te gebruiken.

Iedereen die nu al de Schumann resonantie toepast en integreert door ALLE chakra’s te openen en deze energie door zijn Merkabah laat stromen, kan daardoor met liefde en compassie oplossingen bieden. Laten we ons nogmaals realiseren wat het integreren van de Schumann resonantie (wetenschappelijke benaming voor de liefdestrilling wat alles verbindt) ons allemaal aan feitelijke voordelen per direct kan bieden:

1. het activeert je zelfgenezend vermogen, aura en verhoogt je trilling
2. het activeert je cellen en restaureert je DNA
3. het lost blokkades op en voorziet je van nieuwe inzichten en mogelijkheden
4. het biedt bescherming tegen straling, ongewenste frequenties, mind control en intimidatie
5. het geeft je rust, overzicht en oplossingen in elke situatie
6. het verbindt de linker- en rechterhersenhelft
7. het geeft je het besef wie je bent, hoe je functioneert en dat alles met elkaar verbonden is en liefde alle poorten opent

Het is van het grootste belang dat onderstaand Breaking News bericht zoveel mogelijk mensen bereikt. Zonder levensenergie is leven onmogelijk op ons ruimteschip Aarde. Het is de hoogste tijd dat de mensheid zich gaat afstemmen op de verhoogde Schumann resonantie om de situatie te bevatten, stappen te nemen en de oplossingen te zien.

Klik hier voor Breaking News bericht

Bron: beforeitsnews.com

De eerstvolgende cursus Schumann resonantie vindt op plaats op zaterdag 30 april a.s. in Wouterswoude. Klik hier voor meer informatie.

Universe is magic and love is the key

Redactie Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *