The truth will set this world free

Het stappenplan is in werking gezet: Nederlanders attenderen elkaar op het overige nieuws

Na vele jaren zien we nu de veranderingen voltrekken. Veel mensen kijken inmiddels met andere ogen naar de werkelijkheid en de vijfde dimensie. Dit kunnen wij versterken door actief te blijven attenderen op de oplossingen waarvoor een stappenplan in werking is gezet.

Het stappenplan:

1. Om een start te maken met het verder bekend maken van de juiste bewustzijn verhogende informatie is er een voorbeeldbrief opgesteld die eenieder op eigen verzoeken kan mailen naar media en instanties. Deze voorbeeldbrief en meer informatie vind je hier.

2. Ons advies is om eerst met name de redacties in Noord Nederland te attenderen, zoals redactie@RTVNoord.nl, redactie@omroephethogeland.nl, redactie@dvhn.nl, redactie@lc.nl (leeuwarder courant), assercourant@ndcmediagroep.nl enz.

Het waarom wordt a.s. dinsdag (17 augustus) tijdens de Energy Update uitgelegd. Zo kan dat verder uitbreiden naar je eigen regio en wordt de nieuwe wereld dagelijks verder neergezet.

3. Dinsdag 17 augustus tijdens de energy-update bespreken we de eerste ontwikkelingen en hebben we verder universeel advies wat wij individueel nog meer kunnen betekenen.

4. Wij adviseren iedereen die goed op de hoogte wil blijven van de positieve ontwikkelingen en inter-dimensionaal contact om de Energy-updates te blijven volgen op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 20.30 tot 21.30 uur.

We doen het voor onze kinderen, de mensheid, het hele ecosysteem en de planeet. Gezondheid, geluk, vrede, respect, de ultieme waarheid, liefde en compassie zijn de ingrediënten die voor iedereen aanwezig kunnen zijn. Laten wij het zoveel mogelijk aanbieden, de vrije keuze doet de rest. Laten we het alvast belichamen. Het kan sneller dan iedereen zich kan voorstellen want..

Universe is magic and love the key,

Anton

Alle mails over het stappenplan kunnen naar info@antonteuben.nl gemaild worden onder de vermelding ‘’stappenplan’’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *