Nederlanders attenderen elkaar: Er is contact

Het grootste nieuws is eigenlijk het bijzondere contact in Nederland en België. De juiste feiten, de getuigen, de ervaringen en het bewijs is er. De documentaire van een week geleden in Australië is een goed voorbeeld van hoe het ook in Nederland en België zou kunnen worden aangepakt. In deze documentaire komt opzienbarend nieuw bewijs naar voren van doofpotaffaires van de Australische regering.

We attenderen elkaar en overal worden mensen wakker. Tegenwoordig is er maar één die bepaalt wat waar is en dat ben jezelf. We zijn het nu zelf die bepalen wat het nieuws is en wanneer de Nederlandse en Belgische feiten op al onze schermen gaan verschijnen. Instituties hebben gefaald, ze missen de juiste kennis, ze hebben informatie achtergehouden en daarmee zetten ze zichzelf buitenspel.

De Nieuwe Wereld manifesteert zich, we komen weer met de ultieme waarheid in contact wie we zelf zijn. We zijn allemaal universele wezens die niet voor niets op deze planeet zijn beland.
De winnaar is positiviteit, empathie, respect, vrede, blijdschap, medeleven, hulpvaardig zijn, blijdschap, genieten, vertrouwen, compassie, kennis vergaren en de ultieme waarheid ontdekken ….. oftewel Liefde.
We zijn er!! Genoeg is genoeg en we ronden nu de missie af waarom we hier zijn gekomen.
Dat kan in alle vertrouwen omdat velen nu ontdekken dat….

Universe is magic and love the key

De documentaire ”The Ufo Phenomenon”:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *