Boom zo boven zo beneden

Mijn onderzoek naar frequenties voor onze gezondheid!

Geschiedenis 5G netwerk

Al enige tijd geleden heb ik het een ander uitgezocht over het 5G netwerk, en het viel mij op dat niemand het heeft over de geschiedenis van dit netwerk. Dus ben ik gaan graven, puzzelen, uitzoeken, en viel van het één in het ander. Voor mijn gevoel belangrijke informatie om met jullie te delen, om de mensheid een stukje verder te helpen als het gaat om hun gezondheid en welzijn.

· Rond 1951 werd het 1G netwerk landelijk dekkend. Voornamelijk het mobilofoonsysteem  ATF1 rond de 80MHZ.
· Rond 1985 deed het 2G netwerk zijn intrede. Draadloos AFT2 rond de 450MHZ.
· Rond 1988 tot oktober 1999 was daar het 3G netwerk. ATF3 rond de 900MHZ.
· Rond 1999 kwam het 4G netwerk. rond de 1800/2600MHZ.
· Nu 2020 zijn ze aan het 5G netwerk begonnen.

Zoals je ziet gaan de frequenties steeds hoger. Het bijzondere hierbij is is dat de volledige vaccinaties zijn begonnen rond 1957.
In mijn tijdlijn (ik ben van 1972 en mijn ouders waren niet volledig gevaccineerd) ziet dat er als volgt uit.

1e generatie klaar gestoomd voor het 1G netwerk. Fase 1
· 6-9 maand
· 3 maand
· 4 maand
· 11 maand
· 14 maand
· 4 jaar (1976)
Inentingen tegen het 2G draadloos netwerk. Fase 2
· 9 jaar (1985)
Inentingen tegen het 3G draadloos netwerk. Fase 3
· 12 jaar (1988)

Vaccinaties kinderen

De kinderen die nu geboren worden liften al mee op de inentingen die wij in ons systeem hebben en krijgen daar hun eigen inentingen bovenop.

Er zitten metalen in onze vaccinaties. Metalen reageren op frequenties. Uit onderzoek is gebleken dat voornamelijk bij autistische mensen veel aluminium in hun hersenen zit opgeslagen. Koppel dit aan de vaccinaties, chamtrails, nanotechnologie, biotechnologie, informatie technologie en de cognitieve technologie en je krijgt de verzamel naam intieme technologie. CRISPR is ook zo’n grote naam wat bezig is met DNA verandering.

Invloed gezond leven en positiviteit

Eet je gezond, ga je regelmatig sporten of wandelen, zit je lekker in je vel, ben je positief, dan is je eigen innerlijke energie frequentie HOOG en zul je meegroeien (bestand zijn tegen) het 1,2,3,4,5,6 G netwerk. Hier werkt ons zelf genezend lichaam. (we kunnen tegen een stootje) MAAR….

Als je slecht eet, ongezond leeft, niet in de buitenlucht komt, slecht in je vel zit, negatief bent. Dan is je innerlijke frequentie LAAG en zul je niet meegroeien met dit G netwerk en ga je ziek worden. Met als gevolg lichamelijke en vooral psychische klachten waar de farmaceutische industrie weer op draait.

Intieme technologieën zorgt voor een nieuwe golf aan bewustzijn. Toepassingen die grotendeels bestaat uit ons lichaam en ons gedrag op allerlei manieren te kunnen monitoren, analyseren en te beïnvloeden. Als aanvulling te kunnen ingrijpen en te veranderen. Dit alles is al lang bezig en mensen gaan “wakker”worden en stellen vragen. De revolutie is gaande. Van 3G netwerk naar 5G netwerk in het éne hokje, en van de 3e dimensie naar de 5e dimensie in het andere hokje. Het heeft allemaal te maken met het groeien van ons bewustzijn, het groeien naar de perfecte mens. Gemodificeerd zoals ook ons voedsel is gemodificeerd met biotechnologie. Hoeveel experimenten zijn er geweest om ons bestand te maken tegen en hoeveel gaan er nog komen?

Zelfgenezend vermogen

Er zal een deel van de mensheid meegroeien (de gezonde positieve mensen die HOOG in hun energie systeem zitten) en er zal een deel van de mensheid uitvallen (de ongezonde negatieve mensen die LAAG in hun energie systeem zitten) Uiteindelijk naar totale controle van de mensheid via metalen en frequenties. Ons inenten tegen virussen is maar 1 kant van het verhaal want JA virussen groeien namelijk harder bij hogere temperaturen en bij hogere frequenties. Kijk maar naar al die zieke mensen en al die virussen die over de hele wereld gaande zijn. Hou je immuunsysteem HOOG! Ga geloven in je zelf genezend vermogen van je lichaam. Spek niet langer het systeem. In deze frequentie (magnetron) maatschappij zijn wij hiervoor klaar gestoomd mits je slim gebruik maakt van de kennis die er is. Ik vertel dit verhaal niet om mensen bang te maken. Ik vertel dit verhaal niet om te zeggen ga niet meer naar een huisarts of neem geen vaccinaties meer. Ik vertel dit verhaal om mensen bewust te maken zodat ze bij zichzelf vragen gaan stellen over hun eigen lichaam en energie systeem. Zelf op onderzoek gaan omdat de overheid niet open genoeg is.

Trek je eigen conclusie aan de hand van dit verhaal. Ga zelf op onderzoek uit. Hoe dan ook de overheid hou je niet tegen. Hun doen wat ze willen doen. Alles draait om geld binnen halen. Hoe houden wij de mensheid onder controle om voor het systeem te blijven werken en hoe verdienen wij aan de mensen om de farmaceutische industrie draaiende te houden. Wat jij kunt doen is jezelf en je kinderen beschermen. Eet gezond, beweeg, denk positief, luister naar frequentie hrz muziek, doe een Schumann resonantie cursus, lees je in over het universum, ga mediteren, aarden, sporten, drink genoeg water (niet uit de kraan), poets je tanden zonder fluoride, hou rekening met je bioritme, ga negatieve mensen uit de weg stop met drank, drugs en suikers, doe je rotbaan aan de kant. Doe dit alles om je bewustzijn zoveel mogelijk te verhogen en probeer zo positief mogelijk in het leven te staan. Dit gaat om jouw lichaam en je hebt er maar een. Ik gun het je!

Groetjes, redactiemedewerkster M

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *