Ufo boven daken

Meer over ‘UFO’ boven Winsum – Winsum Nieuws

Het artikel UFO boven Winsum werd meer dan 26.000 keer bekeken. Dat verbaasde ons niet! Er worden de laatste tijd meer meldingen gemaakt van “bijzondere” gebeurtenissen in- en rond Winsum. We willen daar nu nog niet over schrijven. We onderzoeken nog volop en hopen volgende week  een eerste artikel te kunnen publiceren. Wat ons wel verbaasde, was dat er onder de vele reacties op ons artikel veel minder mensen lacherig deden dan normaal bij dit soort berichten. Waarschijnlijk omdat meer mensen schreven ‘iets’ gezien te hebben.

Wie wat wil weten over UFO’S komt vanzelf terecht bij Anton Teuben.

Anton Teuben is al heel lang het UFOmeldpunt  Nederland. Hoe lang al?

Anton: “In 1985 ben ik UFOmeldpunt geworden en ga het 32ste jaar in.  Uit nieuwsgierigheid wat er aan informatie zou komen heb ik toen een oproep opgehangen in de vitrines met vliegtuigen die ik op luchthaven Eelde verkocht. Later werden ook meldingen die gedaan waren bij het KNMI, luchthaven Schiphol en zelfs vliegbasis Leeuwarden naar mijn meldpunt doorverwezen. in 1992 zijn we gestopt met de kledingzaken Walk In zodat ik alle tijd kon stoppen in mijn onderzoek. Ik ben het oudste en vrijwel enige UFO-meldpunt in Nederland. Later kwamen er nog wat onafhankelijke meldpunten bij, met de meesten is onderling contact. Een meldpunt voor UFO’s en aanverwante zaken is er niet bij onze overheid. Alles wat wij kunnen zien en niet op radar te vinden is wordt door media en overheid als niet bestaand gekwalificeerd.”

Heb jij de beelden die afgelopen week in de openbaarheid kwamen gezien? Wat zagen  we  daar eigenlijk? Enig idee?

Anton: “Ik heb de beelden gezien en kan niet ontkennen dat wat de verscheidene getuigen hebben gezien een niet geïdentificeerd object is. Het lijkt op een klassieke vliegende schotel die wereldwijd worden gezien in allerlei afmetingen en zowel aards als buitenaards kan zijn.”

Onder ons artikel verschenen reacties van mensen die de ‘dingen’ ook gezien hadden. Verwonderd je dat? Er is toch een soort taboe op dit onderwerp.

Anton: “Nee, dat verwondert mij niet. Het taboe op dit onderwerp is langzaam aan het verdwijnen. Dat komt mede door de opstelling van de mainstream-media die deze voorvallen verzwijgen terwijl ze er wel van op de hoogte zijn gesteld. Via social media en internet komen vele mensen er achter dat er meer op de wereld gaande is dan ons wordt verteld en geleerd. Deze tendens zal zich verder voortzetten.”

Waarom boven Winsum?

Anton: “Veel van deze objecten waar talloze foto’s en filmpjes van op internet terug te vinden zijn worden veel gezien bij militaire objecten en kerncentrales. Daar waar een gevaar of menselijke fout de aarde, natuur en zijn bewoners verder kan beschadigen, daar lijken ze een oogje in het zeil te houden om onze evolutie niet op gewelddadige wijze te laten verstoren. Waarom we ze regelmatig boven Winsum zien is ook te verklaren. Deze objecten vertonen zich vaak aan mensen en op plekken waar de energie hoger is. Winsum schijnt op een leylijn(energielijn) te liggen waar meerdere aanwijzingen voor zijn. Rondom Groningen zijn veel mensen die het UFO fenomeen hebben onderzocht en weten dat er zich wereldwijd iets manifesteert waar wij o.a. in Winsum ook getuige van mogen zijn. Er is meer in de lucht te zien dan menigeen kan bevatten en het is niet alleen in Winsum, op meerdere plekken in Nederland en ….wereldwijd. Er was een ware UFOgolf tussen 2002 tot 2009 als kennismaking, de vele sightings nu, lijken  op een afronding en voltooiing om mensen te laten inzien dat we niet alleen zijn.”

Heeft het misschien te maken met jouw bijeenkomst “Het Wonder van Groningen”?

Anton: “ Zaterdag 25 maart j.l waren vele getuigen in Groningen samen met foto’s, films en hun ervaringen bij de presentatie “Het Wonder van Groningen”. Als UFOmeldpunt hadden wij deze bijeenkomst georganiseerd en de regionale media en politici uitgenodigd  om hun de kans te geven en te vernemen wat er zich nog meer in noord Nederland afspeelt. Het is voor de een toevallig dat bijna gelijktijdig met “Het Wonder van Groningen” deze objecten zich vertoonden op meerdere plekken in Groningen en voor de ander bestaat toeval niet. Het is een feit dat er wat boven Winsum is gefotografeerd en gezien, waar maar weinig mensen nog weet van hebben. Als dat boven een plaats is waar een UFOmeldpunt is gevestigd is dat natuurlijk een mooie bevestiging. “

Wil je daarmee zeggen dat ‘ iets’ ons in de gaten houdt of geïnteresseerd is in wat we doen?

Anton: “Ja dat klopt, alleen zijn er maar weinig die dat geloven …we worden inderdaad in de gaten gehouden wat het beste ondersteund kan worden met deze getuigen en bewijzen.” Zie filmpjes….

Larry King

Bij wie of bij welke instanties is dit eigenlijk bekend of zou het bekend moeten zijn?

Anton: “In Nederland is dit voor zover ik weet bij geen enkele instantie bekend of onderzocht. Het wordt ontkend en in de doofpot gestopt. Verder moet iedereen doen waar hij/zij voor is aangenomen en daar horen geen ufo’s bij, met andere woorden; er zijn geen deskundigen bij de instituties die ons land rijk is die ons van de juiste informatie dienen te voorzien.”

Waarom reageert de ‘normale’ mens eigenlijk zo vreemd op dit soort verhalen?

Anton: “Waarom de mensen zo spastisch oordelen is geen wonder. De mensen hebben geen referentiekader. Als de media verzuimt te melden wat er gebeurt, wordt het niet normaal gevonden  om hierover te spreken. Mensen staan klaar met vooroordelen en zijn onwetend gehouden t.a.v. dit onderwerp.”

Wat zou je tegen de mensen die ook waarnemingen hebben gedaan willen zeggen?

Anton: “Mensen die wat hebben gezien zou ik willen aanraden erover te praten en zelf op onderzoek te gaan. Via internet en zoekmachines kun je alles vinden wat je wil. Bepaal zelf wat bewijs is en zie je iets maak dan melding bij mij info@antonteuben.nl,  ufomeldpunt.nl,  de gemeente en plaatselijke en regionale media.”

Tenslotte Anton, is er reden om bang te zijn of paniekerig te gaan doen?

Anton: “Vaak krijg ik de vraag of er een reden is om zorgen te hebben over buitenaardse aanwezigheid. Wederom geef ik het advies luister eerst naar deze deskundigen, astronauten, diplomaten enz.  Wat zij zeggen kan ik volledig bevestigen na 32 jaar meldpunt te zijn geweest en ga daarom met een gerust hart de toekomst tegemoet. Ik besef me daarbij heel goed dat de mensheid versteld zal staan bij de komende aankondigingen….want ontkennen is verder zinloos.  De bekendmaking zal tevens onze kijk op ons hele leven in positieve zin veranderen door  nieuwe schone natuur zuivere technieken en universele kennis dat een oplossing zal blijken te zijn om gezond en zonder ziektes door het leven te gaan. Bekijk hier het filmpje van Citizen Hearing over UFO’s en de wereldwijde geheimhouding.

Het is tijd dat iedereen de waarheid mag weten.

Anton: “Ik wil nog graag even kwijt dat mijn oude websites in februari 2014 zijn gehackt en gestolen. Onze info kunt u uitsluitend vinden op www.antonteuben.nl en zal voornamelijk gaan over de wereldwijde doorbraak in het nieuws en de feitelijkheden in Nederland dat buitenaards contact bevestigd. Deze berichten mogen ten allen tijde verder worden verspreid met bronvermelding. (binnenkort ook op www.winsum-open.nl) Ten slotte; door de geweldige snelle ontwikkelingen zoeken wij met spoed een vaste kracht rond Winsum om ons team verder te ondersteunen en versterken. Iedereen die denkt of voelt dat hier een enorme kans ligt, mag contact met ons opnemen.”

Bron: Winsum Nieuws, zie http://winsum.nieuws.nl/nieuws/20170404/meer-ufo-winsum/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *