Happy New Year

HAPPY NEW YEAR … Welkom in de nieuwe realiteit … die zich nu voor ieders ogen ontvouwt

Dit zal een gelukkiger jaar worden voor diegenen die al (tientallen) jaren voorkennis hebben en die naar hun eigen gevoel hebben geluisterd. Zij zullen nu de bevestiging krijgen van hun innerlijk weten en van hun vermoedens. In vorige berichten hebben we al een aantal malen melding gemaakt van de explosieve situatie in Amerika (er wordt alles aan gedaan om de aandacht van Iran, en Noord-Korea af te leiden), wat uiteindelijk allemaal te doen was om cover-ups en schandalen buiten bereik van de massa te houden. Deze cover-ups, de misdaden en het misbruik zijn met name door de komst van het wereldwijde web (internet) nu overal bekend en zullen uiteindelijk via de televisieschermen iedereen bereiken. Er is geen houden meer aan en bekende namen waar zovelen altijd tegen op hebben gekeken, zijn inmiddels zelf aan de schandpaal genageld en zijn daarbij al het vertrouwen kwijt geraakt. Deze namen zullen de komende dagen/weken bij het publiek bekend raken en dit zal veel stof doen opwaaien.

Nieuwe gezichten en namen treden naar voren die weten dat leugens, bedrog en geheimen niet meer werken en dat geld en geloofssystemen de grootste ellende hebben veroorzaakt. Dit zijn mensen die zich niet laten beïnvloeden of omkopen. Ze kenmerken zich door empathie, een gezond verstand, respect, verantwoordelijkheidsbesef en kennis van zaken, en hebben de juiste positieve intenties en liefde voor alles wat op onze planeet leeft.

Nieuwe realiteit

Nu we de nieuwe realiteit zijn binnen gestapt zullen we ons nog meer op bewustmakend nieuws gaan concentreren en zien we hoe de waarheid nu een weg naar de massa vindt. Hierop anticiperen wij in het nu en dit nieuws zullen wij zo breed mogelijk verspreiden. Er komt ineens veel op ons af en dat betekent dat we alert dienen te zijn. Om die reden hebben we woensdagmiddag 3 januari om 14.00 uur in Winsum en aanstaande zondag 7 januari in Arnhem spoedoverleg om de huidige situatie te bespreken. We hebben hiervoor enkele collega’s uitgenodigd. Diegenen die weten dat het tijd is en ons willen steunen zijn welkom in Winsum of Arnhem. Mail dan direct naar info@antonteuben.nl

Overal wordt schoon schip gemaakt en dat is een organisch proces waarbij de ware intenties van mensen en hun sites aan het licht komen. Dat geldt tevens voor Nederland; ook in dit land is de zuivering in de gehele media (incl. onafhankelijke media) van start gegaan.
Wat nog wel eens wordt vergeten, is dat liefde met name betekent: duidelijk en eerlijk zijn. En dit is waarnaar we streven. We krijgen vanuit diverse hoeken informatie over op wie en wat je wel je energie en aandacht zou kunnen richten en wat je met een korreltje zout zou moeten nemen. Het laatste jaar hebben wij de onafhankelijke/alternatieve media aan een uitvoerig onderzoek onderworpen, hoeveel mensen werken er, wie bepaalt het nieuws, waar wordt onderzoek naar gedaan enz. De meeste collega’s hebben we persoonlijk gesproken en daaruit zijn nieuwe contacten ontstaan.

Aandeel alternatief nieuws groeit

Er zijn meer journalisten die zich verdiepen in alternatieve sites. Zo deed journalist Jannes van Roermund voor De Nieuwe Revu onderzoek naar drie websites, NineForNews.nl, Niburu.co en WorldUnity.me, die zich als alternatieve media profileren. Wie zitten er achter deze sites? World Unity, waar ook onze informatie op verschijnt, komt hierbij als beste uit de bus. De link naar de Youtube-video is hieronder te vinden.

Dit jaar zullen we ons best doen om met ons team via presentaties, cursussen en nieuws dat volledig gericht zal zijn op oplossing en vooruitgang, zoveel mogelijk mensen te bereiken. We willen het publiek daarbij van zoveel mogelijk juiste informatie voorzien, zodat men beter in staat is onderscheid te maken omtrent wie of wat men kan geloven. Het is een kwestie van vrije keuze en die keuze is beter te maken wanneer optimale informatie voorhanden is.

Als meldpunt en klokkenluiders verkeren we in de mooie positie om nieuws te kunnen verspreiden. Wij hebben er enorm veel zin in, ook omdat we in de afgelopen periode hebben kunnen zien wat er met de kennis en wetenschap die we als meldpunt mochten ontvangen allemaal in beweging werd gebracht. We weten dat we niet alleen zijn en dat we naar een nieuwe, liefdevollere staat van zijn worden begeleid. Niet alles is meteen te verklaren maar één ding is absoluut zeker ……. “the universe is magic and love is the key”.

https://www.youtube.com/watch?v=t7IIEZ9dfeA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *