Lichtbollen Boven Nederland (UFO’s) Interview met Anton Teuben

Bekijk hier het interview met Anton Teuben over de huidige stand van zaken WereldWijd Contact 2020. Met dank aan ET-First Contact Radio, Maarten Horst.

https://web.archive.org/web/20200621124811/https://m.youtube.com/channel/UCBkWItUD_uUaP8Wpe5d8D-g

https://web.archive.org/web/20220426123622/https://www.youtube.com/watch?v=kLzZ1XA74XQ&feature=youtu.be

 

Zo spoedig mogelijk willen we Live vanuit “De Poort van Winsum”

Dagelijks willen we jullie updaten over de bewustzijnsverandering en transitie en situatie op Aarde. Dit is noodzakelijk omdat we zien dat te veel mensen zich weer laten meevoeren door hun smartapparaten en artificial intelligence … in de problemen en de bijkomende zorgen, angsten en stress waar we op Aarde mee worden geconfronteerd.

Wij lichten de sluiers op en geven informatie over de vele objecten en hun piloten en nemen jullie mee in de realiteit die de vijfde dimensie wordt genoemd. Dagelijks besteden we live aandacht aan de mogelijkheden met de Schumannn resonantie. Met de universele kennis die wij hebben mogen ontvangen, kunnen wij iedereen op simpele wijze uitleggen hoe je je kunt beschermen tegen ongewenste frequenties (o.a. virussen, straling). Al ons nieuws is gebaseerd op het Nu, oplossingsgericht en positief voor iedereen die inzicht wil krijgen in de situatie op Aarde en onze positie in het universum.

Hiervoor zoeken wij nog twee vaste krachten die vanuit “De Poort van Winsum” ons verder volledig kunnen ondersteunen bij deze zeer bijzondere operatie. De laatste maanden zijn er zoveel nieuwe contacten bijgekomen en weet ik dat er overal mensen klaarstaan die ons willen ondersteunen. Uiteraard hebben we die mensen nodig die bekend zijn met nieuwsuitzendingen en bijkomende technische vaardigheden. Ik heb jullie al ontmoet en hoop dat jullie de stap kunnen maken om je in het hoogenergetische Groningen te vestigen.

Iedereen die ons verder wil ondersteunen en vanaf dit moment er volledig voor willen gaan kunnen contact op te nemen via info@antonteuben.nl.

Gooi al je twijfels, zorgen en angsten overboord en stap in de nieuwe realiteit… universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *