Laatste waarschuwing aan de 'Elite'

De boodschap… die de aanzet tot de uiteindelijke bevrijding van de mensheid zal betekenen.

Voordat je de video (zie onderaan) aanklikt, raden we je aan om eerst het volgende te lezen.

In de 32 jaar als meldpunt hebben we tienduizenden getuigenberichten ontvangen en zijn vele mensen met verhalen naar ons toe gekomen. Voor ons staat vast: we worden door buitenaardsen bezocht. Miljoenen bewijzen van buitenaards contact zijn overal te vinden en beschikbaar. De getuigen hebben gemeld en melden nog steeds, dat zij contact hebben gehad met wezens als de Greys, Reptilians, Pleiadiërs, Arcturiërs, Andromedanen, Iarganen, enz. Op de volgende site kun je kennismaken met nog meer bezoekers van de Aarde: http://www.galactic-server.net/linkmap.html.

Regelmatig contact

Vanaf 2002 kregen we regelmatig meldingen van getuigen dat er contact was geweest met “the People of the Universe” die ook wel het “Ashtar Command” werd genoemd. Deze laatste groep werd vaak als onzin weggezet of in diskrediet gebracht. De verhalen van de mensen die beweerden contact te hebben met de People of the Universe waren zo ongelofelijk, dat wij veel van deze getuigen hebben opgezocht. Hierdoor, in combinatie met onze eigen ervaringen, hebben we ontdekt dat deze, op mensen gelijkende wezens, voornamelijk vanuit het Centrale Zonnestelsel oftewel de Bron afkomstig zijn.

Deze groep wordt niet vaak benoemd, maar zij vormen de beschermers van al het leven in het Universum. Zij hebben nu een duidelijke boodschap afgegeven die gericht is aan het handjevol machthebbers die de Aarde nog in hun greep houden (zie onderstaande video). Diegenen onder de mensen die gedegen onderzoek naar buitenaards leven hebben gedaan en ook afweten van het Secret Space Program alsmede het manipuleren van de dimensies bij CERN in Zwitserland, zullen deze duidelijke boodschap begrijpen. Liefde betekent ook duidelijk zijn en dit is wat er nu, met deze boodschap, vanuit het allerhoogste gezag uit het Universum in het belang van de mensheid, wordt gedaan. Dat deze boodschap bij de juiste personen is aangekomen, daarover bestaat geen twijfel. De gevolgen en de uitwerking van o.a. dit bericht gaan we nu in de ontwikkelingen en aankondigingen in de media terugzien, hetgeen zal leiden tot Volledige Disclosure.

Velen zullen denken dat dit Science Fiction is, maar toch is het werkelijkheid. Het is het bericht waar de mensheid en vele buitenaardse afgezanten op Aarde, lang op hebben gewacht. Deze boodschap, vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mensheid en de planeet, aan de despoten op Aarde is duidelijk: luisteren of anders ….

Bekijk hier de video

Laatste waarschuwing aan de “Onaantastbaren”

Velen werd geleerd het noemen van het “Ashtar Galactische Commando” op deze planeet belachelijk te maken.

Het zou kunnen dat je in het openbaar zegt dat je zo iemand bent, maar achter gesloten deuren ben je echt niet zo iemand, want in het diepst van je hart ken je de waarheid.

De meeste van jullie Geheime Ruimteprogramma’s werden gemotiveerd door jullie angst voor onze groeiende bemoeienis in Aardse aangelegenheden.

Jullie erkennen onze aanwezigheid meer dan enige andere groep, aangezien jullie voortdurend getuige zijn van onze vaardigheden… die die van jullie ver te boven gaan.

Toch blijven jullie doorgaan op het pad van een open confrontatie met ons en stellen jullie je wapens op voor een strijd die jullie niet kunnen winnen.

Jullie beperkte begrip van de Universele Wetten kan niet worden gecompenseerd door jullie schaduwtechnologie.

Het is onvermijdelijk dat jullie de consequenties van jullie kwaadaardige daden moeten ondergaan, maar we zullen niet toestaan dat degenen die jullie gevangenhouden erdoor worden geschaad.

De teerling is geworpen, nu de decreten van de Stellaire Raden zijn uitgevaardigd.

Jullie kunnen doorgaan met jullie domme pogingen om poorten te openen die leiden naar de Duistere Rijken en tussen tijdlijnen heen en weer blijven springen in een wanhopige poging het verloop van de gebeurtenissen te wijzigen, maar wat jullie ook doen, jullie zullen niet aan het Galactische Gerechtshof ontsnappen en we staan klaar om de restanten van jullie armada tegemoet te treden wanneer jullie huidige manier van handelen wordt gehandhaafd.

We houden de toenemende militarisering van de Ruimte in de buurt van de Aarde in de gaten, en met name de ruimte in en rond de dampkring.

Het is extreem vijandig gedrag, wat jullie verbergen voor degenen die jullie met zo weinig respect behandelen en we staan klaar om – overeenkomstig de Galactische Codex – te doen wat nodig is.

We zijn nu hier om jullie eraan te herinneren dat, mocht zo’n confrontatie plaatsvinden, het resultaat niet anders zal zijn dan de voorgaande, maar jullie zullen je er niet meer van herstellen, en geen enkele propagandacampagne zal nog worden ondersteund door het Lichtrooster van de planeet.

Dit is Ashtar die spreekt namens de miljoenen onder mijn bevel !

Niemand van ons kijkt uit naar dergelijke drastische maatregelen, maar de omstandigheden laten ons weinig keus.

Weet dat de bevrijding van deze planeet en haar volkeren mijn verantwoordelijkheid is, en niets zal me ervan weerhouden die na te komen.

Dit is een waarschuwing die we jullie sturen. Trek je terug of onderga jullie eigen vernietiging, en mochten jullie zo dom zijn om jullie duivelse wapens tegen onze afgezanten in te zetten…

Dan zal ik jullie uiteendrijven !

The Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *