Laat het besef binnenkomen; Buitenaards Contact staat voor de deur!

Ten eerste willen wij iedereen bedanken voor de geweldige steunbetuigingen. We hebben even tijd nodig gehad alles te beseffen wat er zich heeft afgespeeld en om ons voor te bereiden op de volgende fase. 

Rondom Anton is veel info verspreid waar wij ons van distantiëren. Het wordt nu op de persoon gespeeld en de aandacht wordt zo onttrokken van de feiten waar wij voor staan. Natuurlijk zijn we niet ongeschonden door deze afgelopen twaalf jaar gekomen.

Er zijn veel onafhankelijke klokkenluiders, pioniers en met name UFO-meldpunten in diskrediet gebracht en financieel aan de grond gezet. Uiteraard hebben we nog een achterstand en hopen snel alles weer recht te trekken. Wij bedanken al diegenen die begrip hebben getoond voor onze situatie. Van een eerlijke kans is tot dusver geen sprake geweest.

Dankzij duizenden mede-onderzoekers hebben we in 12 jaar veel feiten en bewijs onder de aandacht gekregen en de vrije keus geboden het verder zelf te onderzoeken. We zijn blij met het vertrouwen en gaan door en focussen ons op het volgende:

Buitenaards Contact wordt nu voor iedereen werkelijkheid

Sommigen hebben hun hele leven lang gewacht op het moment dat de universele verzoening zijn intrede deed. Wij kunnen met alle vreugde in ons hart u voorbereiden op geweldige ontwikkelingen t.a.v. de bekendmaking van buitenaards contact. Dit zal voor velen met name kinderen rust betekenen als hun eigen innerlijke kennis wordt bevestigd.

Eeuwenlang zijn we misleid en wordt de vervuiling ook steeds erger op internet. Vele mensen die dachten contact te hebben werden misleid met valse channelings en raakten het contact met de aarde kwijt. Luister altijd naar je zelf en vergeet niet wie je bent.

Het is moeilijk te begrijpen dat er een vreedzame bevrijdingsvloot aanwezig is die velen energetisch door deze moeilijke periode hebben geloodst en zich nu aan ons bekend willen maken. Velen hebben naar dit moment toegeleefd en mogen nu de keuze in hun hart maken welke rol ze willen vertegenwoordigen in de prachtige tijden die voor ons liggen.

Liefdevolle intenties

Vrije energie en een gezonde wereld bevolking die weer kennis hebben gemaakt met het huis, de aarde, waar we op wonen. Kennis wordt overgedragen via de overige bewoners van het universum en vanuit de holle aarde geeft ons een beter inzicht hoe alles op aarde en in het universum functioneert. We werken straks vanuit ons gevoel en met de kennis en ervaringen die we door onze levens hebben opgebouwd. Hebben is het nieuwe delen en apathie wordt empathie.

Wij raden iedereen aan de komende tijd zich te focussen op de liefdevolle universele uitkomst en familie, vrienden en omgeving rustig en gedoseerd te informeren over jouw innerlijk weten met begrijpelijke feiten. Vergeet de negatieve kant en maak het beeld groter en positiever. Het is een ieders vrije keus om belangstelling te tonen.

Wij bereiden ons voor op het onomkeerbare feit dat de komende weken de bekendmaking komt over buitenaards leven en de liefdevolle intenties van onze bezoekers uit de ruimte. Ook het ware nieuws over de MH370 zal de voorpagina’s halen en de passagiers mogen het ware verhaal aan de wereld verkondigen. Dit geldt zeker voor de wetenschappers aan boord die zich bezighouden met stealth technologie.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *