Is 20 januari een dag om nooit te vergeten?

Vanaf 2000 hebben wij nauwkeurig alles gevolgd en kunnen vaststellen hoe schandalig de mensen zijn misleid, misbruikt, gebruikt en afgeleid van wat er daadwerkelijk op onze planeet gaande is. We zijn voorzichtig met voorspellingen maar uit alles blijkt dat er vandaag iets groots gaat gebeuren en dat nu ook via televisie de waarheid kan doordringen hoe eeuwenoude systemen en instituties in elkaar storten. Vreugde en blijdschap voor de mensen die vanaf 9/11 of daarvoor al ontdekten dat er iets fundamenteels mis was met media en politiek. Schaamte en schrik voor al diegenen die alle waarschuwingen en informatie van klokkenluiders negeerden en als onzin betitelden.

Vertrouw op jezelf en op je eigen innerlijke kennis

Het kan kloppen dat internet eruit gaat als de mainstream media wederom weigert om de mensheid van de juiste informatie te voorzien. Maar laat je niet gek maken door de media of door wat er wel of niet gaat gebeuren. Boven alles: Weet wie je zelf bent, vertrouw op jezelf en op je eigen innerlijke kennis. Stap in de nieuwe wereld en leef en beleef het waar geen twijfels, zorgen en problemen zijn en iedereen gelukkig en gezond is, de universele rechten van de mensen en dieren zullen gelden en wij weer één zijn met onszelf, elkaar en onze planeet. Behoud het ultieme vertrouwen in een goede afloop. Volg degenen die zich met het positieve nieuws bezighouden. Weet dat we de rust kunnen houden en dat liefde en de Schumann resonantie de sleutels zijn naar een volgende en betere realiteit, die we nu met elkaar creëren.

Laten vooral diegenen die ons vanaf 2003 hebben gevolgd en de talloze wakkere zielen die zelf op onderzoek zijn gegaan naar de waarheid zich voorbereiden om de mensheid in de grootste evolutiesprong ooit met liefde, respect en compassie te begeleiden.

We krijgen hulp

Wij weten dat met name in Nederland er duizenden geweldige mensen klaarstaan om de nog onwetende burgers op de juiste manier te informeren hoe we op een vredige en liefdevolle manier de transitie van de aarde tot een groot feest maken voor iedere wereldburger. We kunnen vooruitkijken naar een wereld die weer mag vernemen hoe onze aarde ons alle ingrediënten en energie kan leveren om weer gezond en gelukkig te zijn en waar de universele rechten van de mens voor iedereen gelden. We volgen alles op de voet en zitten klaar om onze taak verder op ons te nemen samen met de duizenden mensen die ons hebben bezocht en niet voor niets in Nederland zijn beland.

Laten we vooral rustig blijven en beseffen dat we niet alleen zijn en er hulp is vanuit vele richtingen om er een feest van te maken en compassie te hebben voor diegenen die zich door geld en hebzucht hebben laten verleiden tot de grootste misdaden tegen de mensheid.

Onze lijfspreuk was al vanaf 2003…

Universe is magic and love the key … en raden nu iedereen aan zich daar aan vast te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *