Interview met Marc van Hal

We zijn verheugd met de huidige ontwikkelingen en kunnen vaststellen dat de mensheid zich opent naar de oplossingen en wat essentieel nieuws is voor iedereen en alles op onze planeet.. Dit resulteert nu in vele uitnodigingen voor interviews, podcasts, bezoek en nieuwe contacten. De mensen beginnen door de sluier heen te kijken, ontdekken weer de kennis die van belang is en wie we zelf zijn en het om energie gaat en waar je het in stopt. Dit nieuws wordt in onderstaande interviews door Marc van Hal. 

Het universum is magie en liefde is de sleutel!

Je kunt Marc van Hal volgen op zijn website: www.marcvanhal.nl Je kunt Marc My Words Podcast volgen op zijn Spotify kanaal: https://open.spotify.com/show

Marc van Hal:
Ik moet nog even bijkomen van het gesprek dat ik had met Anton Teuben. Aanleiding van dit interview is het steeds meer verschijnen van het begrip Schumann Resonantie op verschillende socials. En om daar meer van te weten te komen, wezen alle pijlen uiteindelijk richting Anton.
De Schumann Resonantie is “als de hartslag van onze Aarde” en is samen met de energie van de zon van grote invloed op dat wat er in en om ons heen gebeurt. Anton kan er alles over vertellen. Eenmaal in het Groningse Winsum aangekomen vertelt hij mij meer dan dat. Het lijkt alsof ik in de wereld van de X-Files terecht ben gekomen, maar dan zonder Mulder en Scully. En vanuit het principe ‘meten is weten’, is die wereld voor Anton al lang geen science fiction meer. Maak zelf de balans op en luister naar het bijzondere verhaal. 

Iedereen heeft een unieke kijk op het leven. En die kijk op het leven verrijkt. Leergierig en nieuwsgierig gaat Marc van Hal in gesprek met bijzondere mensen.

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad, met ziekte, onverwerkte emoties, depressie, ingevoegde chips, mindcontrol, misbruik, strijd met overtuigingen of seksualiteit, dan is de Schumann Resonantie de oplossing. 

Neem ook nu de beslissing om je eigen regisseur of kapitein van je leven te worden en schrijf je in voor een van de komende Schumann Resonantie cursussen. Deze cursus is al door meer dan 7000 mensen gevolgd en wordt al meer dan 10 jaar met succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

Check onze Agenda voor een presentatie of cursus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *