waarheid

In mei extra aandacht voor mensen die contact hebben gehad met buitenaardsen

Deze boodschap is voor iedereen die de waarheid onder ogen durft te zien. Voordat de wereldwijde aankondiging wordt gedaan dat er buitenaards contact is willen wij, Eva van Zeeland, Peter Bierhof, Hilda Slofstra en Anton Teuben  zoveel mogelijk mensen informeren over de zeer bijzondere gebeurtenissen die zich na de tweede wereldoorlog in Nederland hebben afgespeeld in connectie met leven elders uit het universum.

Wat nu belangrijk is voor iedereen, dat er met name contact is met op ons gelijkende wezens die een kernoorlog hebben voorkomen en de mensen de kans geven om te ontdekken wie ze zelf zijn en de waarheid en ultieme oplossingen te ontdekken achter de constante sluier van gecreëerde angst.
Vanaf dit moment word je wekelijks op de hoogte gehouden van de feiten, getuigen en bewijs wat zich in Nederland heeft voltrokken en welke universele kennis er is gedeeld met tienduizenden landgenoten.
Deze mensen zijn bereid uit hun isolement te komen om zo deze kennis te verspreiden en begrijpelijk te maken wat vrijwel iedereen diep van binnen wel weet.

We zijn niet alleen in het universum! Wij verwachten nu dat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt die ook weten dat “we niet alleen zijn” en het nieuws zo breed mogelijk verspreiden. Wij hopen dat jullie deze verklaringen ook mee willen onderschrijven en we zo in het bijzondere Nederland de verbinding met het universum blootleggen wat zich al jarenlang heeft gemanifesteerd.

De wereld zat op het kantelpunt en zal de goede kant op gaan. We zijn er, gooi al je angsten, zorgen, boosheid en stress van je af, ontdek weer wie jezelf bent en weet dat we nooit alleen zijn geweest. De wereld komt en is al in contact met het universum en iedereen wordt nu met die ene waarheid geconfronteerd en krijgt te horen waarom Nederland als een van de contactplekken op aarde is gekozen.

Heb je contact laat ons dit dan weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *