In de aanloop van de Wereldwijde Aankondiging over Buitenaards Contact

Dit bericht is voor iedereen waar ik contact mee heb en waar ik de laatste twintig jaren mee heb samengewerkt. Mede voor de mensen die hun hulp hebben aangeboden om ons vanuit Winsum of vanuit hun eigen woonplaats te helpen en te ondersteunen. Het is onmogelijk om met iedereen contact te hebben, daarom proberen we nu om met regelmatige updates jullie op de hoogte te houden over de laatste ontwikkelingen in aanloop van de wereldwijde aankondiging over buitenaards contact.

In een recent artikel van RT.com bevestigt de Britse luchtmacht dat er geen redenen zijn om vreemde objecten (voor aardse begrippen) als een bedreiging te zien. Dit kunnen wij bevestigen; deze schepen laten zich wereldwijd bewonderen, laten piloten versteld staan en zoeken contact. Deze informatie en de laatste feiten over buitenaards contact hebben we gisteren gedeeld en besproken met gemeente het Hogeland, met het verzoek om fracties en instituties hierover in te lichten. De eerste melding deden we al in 2002 met SOPN toen de objecten zich boven Groningen openbaarden. Mensen die dit zien en op onderzoek gaan krijgen vaak contact en nieuwe inzichten en universele kennis.

Samenwerking om oplossing te verspreiden

De afgelopen week was hectisch en druk met veel nieuws en contacten. De samenwerking met Melanie is opgestart. Zij zal mij onvoorwaardelijk vanuit Winsum helpen en ondersteunen. Het fundament staat nu om samen te werken met meerdere mensen uit het hele land die oproepbaar zijn om informatie over buitenaards contact en de mogelijkheden en oplossingen met de Schumann resonantie te verspreiden. Met de Schumann resonantie kun je je wapenen tegen virussen, straling en negativiteit en heb je de oplossing om weer in balans te komen en tevens je zelf herstellend vermogen weer te activeren.

Als wij willen dat de Aarde weer op de goede koers komt, dan is er volgens ons maar één mogelijkheid en dat is; een algehele aankondiging vanuit de hele wereld dat wij worden bezocht vanuit diverse hoeken en dimensies uit het universum. Bezoekers van andere planeten hebben hun hulp aangeboden om onze Aarde weer in korte tijd te genezen. Universele kennis is gedeeld met diegenen die er weet van hebben of ontdekken “dat we niet alleen zijn” en hoe wij onszelf weer op de rails kunnen zetten. De planeet kan weer worden hersteld en dat mooie hoopvolle nieuws mag niet langer worden verstopt of genegeerd.

Informatie delen

Alles mag en kan nu worden gedeeld nu mainstream media er ook niet meer om heen kan. Redacties en journalisten ontdekken dat ze jaren achter lopen en onwetend zijn (gehouden) wat zich nog meer op aarde heeft gemanifesteerd en afgespeeld. Velen dachten hun reputatie te verliezen om buitenaards leven te benoemen of zelfs te onderzoeken. Nu staat bij vele journalisten hun reputatie op het spel als ze besluiten weer geen aandacht aan dit universele nieuws te besteden. Laten wij met elkaar benoemen wat er zich allemaal in Nederland heeft afgespeeld. Nog te weinig landgenoten zijn op de hoogte van buitenaards contact in Nederland. Na 35 jaar meldpunt te zijn hebben we een duidelijk beeld gekregen als het gaat om onbekende objecten en bezoek uit andere vredelievende dimensies en is de reden dat we er nog staan.

Met dank aan onze bezoekers en redders, die klaar staan om de wereldbevolking met liefde, compassie en respect te ondersteunen. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *