In aanloop naar de Wereldwijde Aankondiging over Buitenaards Contact – Deel 3

Het moment dat er naast al het eenzijdige nieuws wat we dagelijks krijgen aangeboden zich nu nieuws aandient waar mensen weer hoop uit kunnen putten, staat letterlijk voor de deur. Dagelijks kiezen steeds meer mensen ervoor om de televisie uit te zetten en zien in dat dagbladen ook weinig positiefs meer hebben te melden.

Het grootste gedeelte van de mensheid zoekt nu zijn eigen weg, nieuws en oplossingen en beseffen dat we het zelf dienen op te lossen. De burgers en onderdanen voelen zich in de steek gelaten door alle instituties en beginnen vragen te stellen en ontdekken dat er oplossingen zijn voor alle problemen waar we nu mee worden geconfronteerd.

Oplossingen zitten in de bekendmaking over de mogelijkheden met de Schumann resonantie

Deze oplossingen zitten in de bekendmaking over de mogelijkheden met de Schumann resonantie en het zelfherstellend vermogen en de wereldwijde aankondiging van buitenaards contact. Wederom komen er dagelijks wereldwijd miljoenen mensen achter dat we allang worden bezocht door hoofdzakelijk buitenaardse intelligenties die veel verder in bewustzijn en kennis zijn dan de mensheid en het goed met ons aardebewoners voor hebben. Zij hebben ons de kennis en inzichten verschaft om alle problemen op een respectvolle manier op te lossen. Dat betekent geluk, gezondheid, respect en liefde en compassie voor iedereen… zelfs voor de 1% die zichzelf en de wereldbevolking eeuwenlang in een houdgreep hebben gehouden.

Afgelopen weekend hadden we een succesvolle Schumann cursus in Gorinchem. We bereiden ons nu voor op de opnames voor een registratie over de gebeurtenissen die zich in Winsum hebben voorgedaan sinds 2002. Deze opnames worden aanstaande vrijdag en zaterdag gemaakt op verschillende locaties in Winsum en bij de presentatie van het futuristische plan op 25 februari in “de Hoogte”te Winsum. Op 29-2 en 1-3 volgt nog de cursus Schumann resonantie die vol is. Op 4 en 5 april is de volgende Schumann resonantie cursus in Winsum.

Nieuwe redactie verspreid over heel Nederland

Momenteel zijn we nu met meerdere mensen in Winsum en er vormt zich een nieuwe redactie verspreid over geheel Nederland. Het is duidelijk waar we ons op richten. De oplossingen benoemen en verder bekendmaken wat zich in Noord-Nederland heeft voltrokken waarmee we iedereen weer hoop op de toekomst kunnen geven. Inmiddels hebben we al volop contact met de regionale media in Groningen en verschijnen er steeds meer interviews. We zoeken de dialoog met velen en verbindingen gaan snel.

De laatste week was zeer intensief en vol met afspraken. Na een dag verplichte rust (basis van de creatie) gaan we nu weer verder en vragen iedereen ons te blijven ondersteunen door zoveel mogelijk de oplossingen delen. Neem het initiatief, maak zaken bespreekbaar, licht plaatselijke bestuurders in en verbind zoveel mogelijk met gelijkgestemden. Helaas is er momenteel geen plaats meer over in Winsum en is het jammer voor die mensen uit het land die ons ook tot eind februari vanuit Winsum willen ondersteunen. Ik hoop dat jullie dat zoveel mogelijk doen vanuit je woonplaats. Deze update is wat later dan de bedoeling was maar de volgende komt zeker aanstaande donderdag of vrijdag.

Lichtje boven Groningen

Mochten er meer getuigen zijn die de “Lichtjes boven Groningen” hebben gezien en hun ervaringen willen delen dan kunnen die zich melden om 15.30 uur bij café J&A Te Winsum. Er worden opnames gemaakt die worden gebruikt in de registratie en documentaire over Winsum. Wil je niet op camera dan wordt daar rekening mee gehouden.

De belangstelling voor de presentatie op 25 februari is groot en we hopen er zoveel mogelijk noorderlingen te ontmoeten. Diegene die bij de presentatie aanwezig willen zijn en het unieke verhaal willen horen, vragen wij middels een kleine donatie op NL 78 RABO 0312 3924 86 t.n.v. Stichting Winsum-Open zich aan te melden met vermelding F.O. Winsum 25-02.

Wij beseffen ons dat we voorop lopen t.a.v. van de wereldwijde aankondiging over buitenaards leven en contact. We lichten de sluier steeds verder op en geven alvast inzicht wat we binnenkort allemaal gaan horen en meemaken. Creëren doen we door in beweging te komen en actie te ondernemen om het proces te versnellen.

Lees hier deel 1: https://www.antonteuben.nl/2020/01/31/aanloop-aankondiging-buitenaards-contact/
Lees hier deel 2: https://www.antonteuben.nl/2020/02/05/aanloop-aankondiging-buitenaards-contact-deel-2/

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *