In aanloop naar de Wereldwijde Aankondiging over Buitenaards Contact – Deel 2

In aanloop naar de Wereldwijde Aankondiging zien we nu de meest bijzondere dingen gebeuren. Angst, twijfels en cijfers worden middels eindeloze herhalingen de hele dag gepresenteerd en vreselijk aangedikt. Zo worden velen afgeleid van wat er op onze aarde gaande is en wie zij zelf zijn. Veel mensen worden hierdoor murw gemaakt, beseffen weinig meer, stellen amper vragen, raken verward en weten niet meer wie ze nog kunnen vertrouwen.

Aan de andere kant hebben inmiddels een paar miljard mensen wereldwijd ontdekt dat het verstandig is om op zoek te gaan naar je eigen waarheid. Kijk naar de vele landen waar mensen hun ongenoegen uiten. Dag- en weekbladen, tv- en radio-journaals en actualiteitenprogramma’s worden in de ban gedaan en verliezen in snel tempo kijkers en vertrouwen omdat de kijkers steeds dezelfde onderwerpen en gezichten krijgen voorgeschoteld.

Begeleiding naar Vijfde Dimensie

Het belangrijkste nieuws wordt ons nog steeds onthouden wat ongeveer al 30% van de wereldbevolking weet, 55% gelooft en door geen wetenschapper meer kan worden ontkend. We zijn niet alleen en worden bezocht, gemonitord en begeleid naar een nieuwe empathische, respectvolle, vredevolle en liefdevolle realiteit voor iedereen, wat de vijfde dimensie wordt genoemd.

Elke dag ontdekken steeds meer mensen deze realiteit door de mogelijkheden van de Schumann resonantie en deze trilling te integreren door al hun chakra’s te openen. Als je die staat kunt aanhouden, wat steeds meer mensen onder controle krijgen, biedt het bescherming tegen virussen, straling, negativiteit en ongewenste frequenties en activeert parallel daaraan je zelfherstellend vermogen. Alles begint met de simpelste natuurkunde. Positief, je straalt en bent nieuwsgierig of je zit vast en ziet geen uitweg meer en angsten en twijfels bepalen je leven.

Eigen keuzes en verantwoordelijkheid

Nogmaals willen wij de nadruk leggen op het feit dat de mens het zelf in de hand heeft en het de allerhoogste tijd is om vragen te gaan stellen, je mening te geven, te verbinden en initiatief te ontplooien om een betere toekomst voor ons, onze kinderen en planeet te creëren. Het is onze verantwoordelijkheid om mensen zelf in te lichten en de vrije keus bieden wat ze ermee doen. Met name de hoge inkomens zijn of houden zich nog onwetend en zijn bang voor hun reputatie.

Vragen voor gezondheidszorg, media en politiek

De volgende vragen kunnen we stellen aan de autoriteiten in de gezondheidszorg, media, politiek, wetenschap en aan onszelf. Leg ze met name voor aan die personen die het nog negeren of waarbij het niet in de agenda voorkomt. We gaan geen discussies meer aan maar verzoeken op nader onderzoek en dialoog. Begrip en compassie is er voor diegenen die het niet wisten of konden bevatten en nog vertrouwen hebben in de instituties.

1. Waarom vragen maar weinigen wat er in bepaalde medicatie en in vaccins zit en waarom is de Schumann resonantie uit het vakgebied van onze universiteiten is verdwenen? Terwijl het veel fysieke en psychische problemen kan verhelpen en weer balans, rust, overzicht, inzicht, een goede gezondheid, geluk en uiteindelijk liefde in je leven kan brengen.

2. Waarom wordt er amper onderzoek gedaan naar de talloze feiten over de vele meldingen van objecten en buitenaards contact? Het Ministerie van Defensie zegt dat er geen UFO-files zijn. Nederland is vrijwel het enige land dat dit zegt, terwijl er talloze feiten zijn. Wie stelt er vragen en waarom wordt dit onderwerp amper In Nederland behandeld in tegenstelling met andere landen?

3. Waarom wordt er in de wetenschap niet beter samengewerkt en waarom zijn begrippen zoals leylijnen, vortexen en de ontdekking van dokter Winfried Otto Schumann uit het vakgebied van onze of westerse universiteiten verdwenen? Deze kennis is onontbeerlijk voor iedereen en kan bijdragen om de aarde en al zijn bewoners weer in contact te brengen met de planeet. Dat betekent geluk, gezondheid en respect voor iedereen. Hoe kan het dat slechts enkelen bepalen of deze essentiële kennis verborgen wordt gehouden. Waarom is deze afbeelding van de mens vrijwel nergens terug te vinden?

4. Klimaatverandering en de passage van ons zonnestelsel door de fotonengordel (volledige cyclus van 26.000 jaar) en de aanwezigheid van een tweede zon of Niburu, Maldek, Hercobulus en nog talloze andere benamingen. Is er een verband? …voordat we straks weer allemaal moeten betalen.

5. We weten allemaal dat het om energie gaat en als er geen zon zou zijn die ons energie stuurt, zou er geen leven op aarde zijn. Waarom wordt dit verband amper benoemd, zelfs niet door de knapste koppen? De homo sapiens oftewel de denkende mens komt niet meer bij de oplossing met de huidige gegevens en standaarden en dient zijn grenzen te verleggen.

Ondersteun en deel deze vragen

Iedereen die bij wil dragen en ons wil ondersteunen kan bovenstaande vragen in roulatie brengen. Diegene die uit vrije wil op onderzoek gaat, stapt in een nieuwe realiteit met oplossingen en nieuwe inzichten en ontdekt snel dat er meer te ontdekken valt dan ze altijd voor mogelijk hebben gehouden. Vanuit Winsum attenderen of benaderen we nu telefonisch collega’s, redacties en instanties over de gebeurtenissen in Noord-Nederland met het verzoek om er aandacht aan te besteden.

Tot op dit moment roepen we verder nog niet meer mensen op om naar Winsum te komen, maar dit kan snel veranderen, We hopen dat iedereen die ons hulp heeft aangeboden in zijn of haar omgeving zoveel mogelijk aandacht vraagt voor de universele gebeurtenissen in Groningen en Nederland. De Schumann resonantie en de mogelijkheden zien wij als de belangrijkste informatie wat zo gauw mogelijk verder onder de aandacht dient te worden gebracht.

Op 25 februari a.s. presenteren wij het futuristische ontwerp en de redenen die mede gebaseerd zijn op de historie en huidige gebeurtenissen van Winsum. Diegene die bij de presentatie aanwezig willen zijn en het unieke verhaal willen horen, vragen wij middels een kleine donatie op NL 78 RABO 0312 3924 86 t.n.v. Stichting Winsum-Open zich aan te melden met vermelding F.O. Winsum 25-02.

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *