Hollow Earth

3 reacties op Hollow Earth

 1. Ur zeggen:

  All is Hollow all is Bollow,

  De holle aarde, is dat materie psychisch gestold licht is,
  dit betekend alles is HOL, zo is alles ook Bol. Worlds of Ocean and Glass.. Zie dan, hologrammen rond om alles en ieder dat leeft, is dat HOL? of is dat bol?;-)) kiek dan! Hollowwww earth! jazeker wel;-)
  Dit vinden we in de graancirkel dynamiek vaak terug, electro-magnetische spinnende vortexen zowel macro als micro zelf zeer klein subatomair, alles is LEEGTE, Hol Transcedent, en toch VOL, (de wil! intensie, verbeelding) dat is de illusie, we dromen ..en onze projecties gaan stollen. ..wordt dus Bol, maar is mooi hol, lol Groet SH.

  • Petra Broere zeggen:

   Mooi gezegd… en kon de engelse tekst zo snel niet lezen.
   Ik ga 29 februari en 1maart naar de Schumann Resonantie cursus en vind dit helemaal fantastisch dit tot me te nemen, te integreren en dit te delen met anderen.

 2. Jacqueline Jacobs zeggen:

  Ik was gisteren bij de shuman-resonantie meditatie, en ben er nu van overtuigd dat wat de tweede video nu laat zien….dat ik dit tijdens de meditatie heb mogen zien. Ik denk omdat dit komt omdat alle levende wezens in de aarde communiceren op de shuman frequentie. Met de shuman resonantie meditatie stem je dus af op die frequentie waardoor er rechtstreeks contact ontstaat met die wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *