Ufo boven daken

Het Wonder van Groningen zal zich nu verder manifesteren… RTVNoord zoekt getuigen: Objecten boven Winsum

Lieve Mensen, Bedankt! Het Wonder van Groningen… zal zich nu verder manifesteren… RTVNoord zoekt getuigen: Objecten boven Winsum.

Iedereen die zaterdag de moeite heeft genomen om naar Groningen af te reizen of ons per live stream te volgen om samen met mij het laatste hoofdstuk af te sluiten en de laatste bladzijde met elkaar te schrijven, bedankt! Ik kan nu nog niet allemaal uitleggen wat Het Wonder van Groningen en jullie aanwezigheid voor mij heeft betekend, maar het is heel erg veel. Alle provincies waren vertegenwoordigd en oude teamleden zagen elkaar na jaren weer terug. Ik zal jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden van het nieuwe begin met een schone lei, dat zich nu al manifesteert.

Het heeft veel losgemaakt en er zijn nieuwe verbindingen gelegd. Dat was exact mijn bedoeling en ook om er achter te komen wie er aandacht aan zou besteden, open en eerlijk hun ervaring zou vertellen en hoe ook zeer belangrijke getuigen ervoor kiezen om (nog) hun mond te houden.

Contact luchtvaartpolitie

Naar aanleiding van zaterdag heb ik besloten om mijn nieuwe begin en eerste hoofdstuk van het nieuwe boek direct kracht bij te zetten door te starten met het allerlaatste stukje onderzoek. Gistermiddag heb ik telefonisch contact gehad met de luchtvaartpolitie (afdeling Toezicht) en een ambtenaar van het Ministerie van Defensie waar ik de bevestiging kreeg dat er in Nederland geen enkel onderzoek wordt gedaan naar UFO’s en vreemde verschijnselen en dat er over UFO-files niets bekend is. Alles wat zich zichtbaar vertoont maar buiten het zicht blijft van de radar en militaire mogelijkheden wordt ontkend, verzwegen en in de doofpot gestopt.

Het is nu een paar dagen later en ik had een paar dagen nodig om bij te komen en alles te beseffen. Veel herinneringen kwamen terug en nieuwe contacten worden gelegd.

Op dit moment, het is nu woensdagmorgen 11.20 uur worden getuigen op RTVNoord opgeroepen over de laatste meldingen en filmpjes van objecten boven Winsum. Het dringt door en hoop dat velen beseffen dat we het allemaal in eigen handen hebben en er meer gebeurt dan dat we kunnen beseffen.

Het Wonder van Groningen manifesteert zich en vele objecten worden weer gezien, net zoals in 2002 tot 2007 en RTVNoord zoekt getuigen, bel of mail redactie@rtvnoord.nl.

Zie ook Winsum Nieuws: http://winsum.nieuws.nl/nieuws/20170328/ufos-boven-winsum/

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *