Het Moment van de Waarheid… de Finale en Bevrijding van Onze Aarde

Het nieuws staat op knappen, dat zien wij en velen met ons die dagelijks het wereldnieuws op de voet volgen. In Amerika versnelt het proces zich en worden de burgers nu steeds meer in kennis gesteld over de schandalen die zich daar hebben voltrokken. Nu het FISA-memo is en wordt vrijgegeven, is het hek van de dam en zal via de mainstream media meer schokkende informatie voor de meeste bewoners van de aarde komen, wat voor anderen al jaren oud nieuws is. In Nederland verschijnt de informatie over deze memo nu nog mondjesmaat en minimaal op de zenders doch ook in Nederland heeft de welbekende druppel nu ook de emmer doen overlopen.  Het Nederlandse publiek is via de onafhankelijke media al vanaf het begin van internet en via o.a. onze informatie vanaf 2002 geleidelijk geconfronteerd met omvallende cover-ups met de feiten en bekende namen en instituties die dit in stand trachten te houden. De vervelende aardbevingen en de gevolgen ervan beheersen momenteel het nieuws in Groningen, maar er is meer waarvan velen al van op de hoogte zijn en zeker in 2018 Groningen een universele status zal opleveren.  De geschiedenisboeken dienen te worden herschreven na dit jaar, nu iedereen de mogelijkheid heeft om achter de sluiers te kijken en de waarheid zich overal aandient.

Wij staan klaar en opereren weer gedeeltelijk vanuit Groningen vanaf het oude adres in 2008 aan de Bieslookstraat 23,  voor we onze werkzaamheden verplaatsten naar Amersfoort, Barneveld en Soest tot 2014.  We brengen nu weer vanaf deze basis “Het Wonder van Groningen” onder de aandacht van collega’s, media en publiek en richten ons op de zelfgenezende mogelijkheden en oplossingen die we met het integreren van de Schumann resonantie hebben ontdekt. Mensen die ons willen ondersteunen of informatie en nieuws hebben, kunnen zich elke dinsdagmiddag vanaf 15.00 uur melden aan de Bieslookstraat 23 in Groningen.

Al veel jaren contact met noordelingen

Als alle grote namen in ons land over buitenaards contact  een gezamenlijke verklaring uitbrengen richting de gehele media (dus ook alle onafhankelijke media-sites) over waar contact zich in Nederland heeft gemanifesteerd met feiten en bewijs, staan we een stuk sterker en zien we ook wie er aandacht aan besteden.

Wij concentreren ons er met name op om de bijzondere ervaringen, feiten en bewijzen dat er al vele jaren contact is gelegd met vele noorderlingen tijdens de universele UFO-kennismakingsgolf tussen 2002 en 2009. Tienduizenden noorderlingen werden geconfronteerd met vreemde vliegende objecten en kregen nieuwe inzichten die hun een totaal andere kijk op de wereld en het universum gaven.

Hiermee willen we niet suggereren dat er alleen in het noorden contact is, maar in heel Nederland en als je dagelijks de nieuwsfeiten volgt… wereldwijd. Net zoals bij ons de objecten boven ons meldpunt in Winsum vliegen, gebeurde dat ook bij o.a. Coen Vermeeren, Jeanet Ossebaard, Martijn van Staveren en vele anderen die dat bij ons hebben gemeld en wat blijkt uit het volgende recente interview waarvan er in dezelfde strekking nog velen gaan volgen.

Contact wordt verzwegen

In 2008-2009 brachten wij onze informatie vanuit Groningen en hadden wij maandelijks presentaties waar we de wereldwijde cover-ups onder de loep legden en gemakkelijk met feiten en getuigen konden ontkrachten. Wrang is wel dat tien jaar geleden Robin de B. en Jeff P. deel uitmaakten van het team. Robin als één van de vele getuigen uit Groningen was er stellig van overtuigd dat hij Arcturiaan is en Jeff P.  die ook volledig op de hoogte was van de vele gebeurtenissen en onze ontdekkingen rond Groningen. Beide mannen heb ik uiteraard zeer goed leren kennen en mede dankzij hun werd onze bekendheid alleen maar groter. Helaas hebben Jeff en Robin de beslissing genomen om (onder druk?) en met hulp van anderen er vandoor te gaan met mijn sites waar tientallen (hoofdzakelijk) noorderlingen, naast de genomen risico’s, ook duizenden uren en hun hele vermogen in hadden gestopt.

Zij verzwijgen nu de feiten over contact in Groningen waar ze zelf getuige van zijn geweest en leiden velen af van de kern (jij) waar wij al vanaf 2003 de volledige aandacht op vestigen en wat het allerbelangrijkste is, om te kunnen beseffen wat er in deze wereld gebeurt . Wie ben jij en wat is er kosteloos mogelijk met de Schumann  resonantie? Met jouw gezondheid, de rust, het overzicht en de liefde wat alles verbindt? Wij staan verbaasd dat er slechts enkelen zijn die deze essentiële informatie verspreiden, maar hebben ook ontdekt dat het velen onmogelijk werd gemaakt om ons voorbeeld te volgen.

33 jaar UFO meldpunt en klokkenluider  heeft ons een geweldig overzicht en inzicht verschaft over… wie wel te vertrouwen is, wie aanspreekbaar is en wie onderzoek doet.  We hebben kunnen vaststellen dat ook binnen de onafhankelijke media het nu op knappen staat en de uiteindelijke waarheid zijn weg vindt en lezers keuzes maken wie ze bezoeken en wie niet. Nieuwssites vallen door de mand die hun lezers, bezoekers en volgers de feiten uit Nederland onthouden en zich  niet openlijk richting publiek verantwoorden.

We zien nu hoe het zich allemaal ontvouwt en zitten klaar om erop in te spelen. We hebben compassie voor diegenen die verkeerde of onder druk beslissingen moesten nemen waarmee ze medemensen in onmogelijke situaties hebben gebracht en beschadigd. Als je pretendeert nieuws te maken, doe het dan ook en wees eerlijk, respectvol, sta mensen te woord en werk met datgene wat we allemaal innerlijk weten… Universe is magic and love the key.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *