Heeft u ook last van vage klachten?

bovis-pendule-recherche-detectionHet trillingsveld ofwel de energie van de Aarde is de laatste jaren al aan het stijgen, zowel gemeten in Herz (de Schumannresonantie) als ook in Boviswaarden. De metingen in Boviswaarde stijgen de afgelopen weken zelfs tot recordhoogte.

Al het leven op Aarde wordt hierdoor beinvloed. Want we leven in en van de energie van de Aarde. We zijn er mee verbonden of we onszelf hier nu bewust van zijn of niet. Dit betekent dat al het leven op Aarde zich aan past aan deze verhoogde trilling. Het is een natuurlijk proces. De planten en dieren passen zich als vanzelf aan. Alleen bij ons mensen, de `ontwikkelde soort` zit hier ons denken en voelen in de weg. Juist ons vermogen om te kunnen en vooral te willen verklaren.

tabel-goddelijke-essentie

De laatste jaren horen we steeds vaker over zeer uiteenlopende klachten waar mensen last van hebben, waarbij na fysiek onderzoek door een arts of specialist geen directe oorzaak gevonden kan worden. Wanneer de oorzaak van binnenuit zou komen zou het te herleiden zijn maar de oorzaak komt min of meer van buitenaf en kan in dit geval door fysiek onderzoek niet gevonden worden. Wanneer men weet wat er aan de hand is, zou dit voor velen een groot gedeelte van de stress en de onzekerheid over hun gezondheid weg kunnen nemen.

In het midden van ons lichaam loopt een op- en neerwaartse energiestroom door een denkbeeldige schacht. Wanneer de energie hier niet vrijelijk doorheen kan stromen en er blokkades optreden, gaat de energie als het ware wringen tegen de wanden van de schacht om deze te verwijden. Dit heeft zijn uitwerking op onze chakra´s die op hun beurt weer fysiek verbonden zijn met de hormoonklieren en belangrijke zenuwpunten in ons lichaam. Hierdoor wordt duidelijk dat ons hele zijn (ons lichaam, ons energiesysteem, ons denken en ons voelen) hierdoor beinvloed wordt. En dus kunnen er ook op alle vlakken klachten ontstaan.

Een aantal veel voorkomende klachten op een rij:

hoofdpijnHoofdpijn, oorsuizen, duizeligheid, licht in het hoofd, slikproblemen, stemklachten, verhoogde bloeddruk en/of hartslag, hartritmestoornissen, hyperventilatie, hoge ademhaling, druk op de borst en druk tussen de schouderbladen, spierpijn, nekklachten, onder rugklachten, heupklachten, door de benen te lijken zakken, misselijkheid, diarree en/of verstopping, buikpijn, zware benen, pijn in de gewrichten, vermoeidheid, huidklachten.

En buiten de lichamelijke klachten kunnen er ook andere klachten opspelen zoals bijvoorbeeld
vergeetachtigheid, verwardheid, moeilijker uit de woorden kunnen komen, gevoel van onrust, zenuwachtigheid, meer emotioneel zijn tot zelfs depressief, hoge pieken en diepe dalen in het gevoelsleven, geen uiting kunnen geven aan de creativiteit, slaapproblemen, meer dromen, nachtmerries, gevoel van licht onder stroom staan, trillen, temperatuur wisselingen.

Schumann_ionensfeerHet zou dus zo kunnen zijn dat wanneer u last heeft van een of meerdere van bovenstaande klachten, uw lichaam en geest zich `eenvoudigweg´ aanpassen aan de omgeving. Aan het energetisch klimaat van de Aarde. Een van de mogelijkheden om uzelf te helpen wat soepeler door dit proces te gaan is door uzelf bewust te verbinden met de energie van de Aarde ofwel de Schumannresonantie. Tijdens de cursus leert u op een eenvoudige manier hier mee om te gaan.

Ook kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de krachtige energie van de MX2 kristallen die de nodige processen in uzelf op gang brengen. Maar bovenal wees positief en lach zo veel mogelijk. Want wie geniet van het leven heeft minder zorgen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *