Handboek voor de tijdelijke bewoners van planeet aarde – kosmische gebruiksaanwijzing

Dit boek is een aanrader voor eenieder die is ontwaakt en onderdeel is van de kosmische gemeenschap. De missie is voor velen inmiddels duidelijk; We gaan naar de volgende liefdevolle realiteit oftewel de vijfde dimensie door deze te belichamen… Met elkaar zijn we de grootste evolutiesprong ooit ingestapt.

Handboek voor de tijdelijke bewoners van planeet aarde

Veel starseeds in alle leeftijdscategorieën die hun missie nog eens onder ogen willen zien adviseren wij dit  boek te lezen. Het boek is geschreven met veel universele tips, eye-openers en humor. Het is een tekst wat in 1990 al bekend en doorgegeven is. Het is nu inmiddels 30 jaar later! Het is nu  “de allerhoogste tijd voor actie”! Iedereen mag de waarheid horen te beginnen met; Wie ben jij en we zijn niet alleen in het universum” (gelukkig maar). Dit boek maakt duidelijk waar het om gaat, beantwoord vele vragen en laat twijfels verdwijnen.

Universe is magic and love the key

Bestel het boek als het kan bij je eigen boekhandel: “Handboek Voor De Tijdelijke Bewoners Van Planeet Aarde – bijspijker editie : kosmische gebruiksaanwijzing voor de menselijke evolutie – Zoev Jho”

In een lekker leesbare stijl, met een priemende humor die tegelijkertijd een schouderklopje en een schop onder de kont geeft, herinnert dit handboek ons aan onze missie op planeet Aarde. Dan Millman, auteur van onder meer De twaalf poorten naar de ziel en Leven met een doel.

Noot van de auteurs: Deze tekst komt van bronnen uit de vijfde dimensie, met opzet zo geschreven dat de mensheid kan ontwaken uit haar eeuwenlange sluimer. Het is geen boek. Het is een technologie, ontworpen om je te zappen. We hopen dat je er plezier aan zult beleven. Moge de Kracht met je zijn ‘ Mission Control, voor de Intergalactische Raad.

Hier te downloaden als pdf (Engelstalig)

2 gedachten over “Handboek voor de tijdelijke bewoners van planeet aarde – kosmische gebruiksaanwijzing”

  1. Beste Anton, Heb gisteren dit ingesproken boek van je ontdekt. Wat een enorm cadeau. Ben het voor de tweede keer aan het beluisteren. Het raakt mij diep. Twee maanden geleden wist ik nog niets van onze medebewoners in het universum en nu , na de serie boeken van Radu Cinamar en Elena Danaan nu dit op jou site, het is fantastisch….. ❤️❤️❤️

    1. Beste Nelleke,

      Wat mooi om te lezen dat je dit als een cadeau beleeft! Kennis met elkaar delen is ook zeker fantastisch. Wij zijn blij met de herkenning die mensen hierbij voelen. Nu op naar het beleven van een universele wereld, waarbij contact is en Liefde de sleutel is. 🥰 🙏🏽

      Team Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *