planeet aarde

Genoeg is genoeg: Stap Nu in de nieuwe wereld!

Als meldpunt van buitenaards oftewel inter-dimensionaal contact in Nederland hebben we weer talloze mensen mogen ontmoeten die hun ervaringen met ons hebben gedeeld. Hieruit blijkt wederom hoe bijzonder Nederland is en in dit land wellicht wel de meeste inter-dimensionale contacten zijn gelegd. Velen zijn bewust hier geïncarneerd omdat wij in Nederland een belangrijke rol vervullen in de bekendmaking van het feit dat “we niet alleen zijn” wat zich ook steeds verder aan het verspreiden is.

Het zijn niet voor iedereen gemakkelijke tijden en helaas zien we door de maatregelen ook mensen terugvallen in angst. Dagelijks worden we op hetzelfde, en op angst gebaseerde nieuws getrakteerd, we raden dan ook iedereen aan om de televisie uit te zetten.

Focus op jezelf

Wij adviseren om vooral je op jezelf te focussen en geen energie meer in de oude wereld te stoppen. Angst is de slechtste raadgever, laat je niet terugzetten en maak weer een stap vooruit. Focus je op de Nieuwe Wereld waar iedereen gezond, gelukkig, vredig, liefde en respectvol is. Waar we weer op een schone aarde vertoeven, de natuur weer is hersteld, er voor iedereen overvloed is en de mensen weer gelijk zijn.

Iedereen die de absolute waarheid weer in zichzelf ontdekken, en weten wie we zijn, maken nu het verschil. We zijn universele wezens (beíngs of frequence) die dit leven hebben gekozen op aarde te vertoeven om de grootste evolutiesprong ooit mee te maken en de mensheid te begeleiden naar een nieuwe vredevolle realiteit oftewel “De Nieuwe Wereld”.

We zijn misleid

De grootste schok voor de mensheid is niet dat we altijd al zijn bezocht vanuit alle hoeken van het universum maar dat we zijn misleid en voorgelogen door de instituties die op hebzucht en macht uit zijn. Het bewustzijn van het grootste gedeelte van onze universele beschermers is veel verder dan wij ons kunnen voorstellen.

Laten we ons beseffen dat onze bezoekers een kernoorlog hebben voorkomen zodat we verder kunnen evolueren en zelf ontdekken wat de waarheid is en dit nu met iedereen mogen delen. Wij zijn het Nieuws! Media, politiek, religies en wetenschap houden informatie achter of missen nog essentiële kennis, we zien graag dat daar verandering in komt.

Kiezen voor een Nieuwe Aarde

Genoeg is genoeg! Velen balanceerden op het kantelpunt en kiezen nu voor “de Nieuwe Aarde”. Vanaf het moment dat we in maart 2020 in een lockdown werden gezet, hadden mensen tijd en gingen op zoek naar hun eigen waarheid en ontdekten dat er meer nieuws is en er oplossingen voor handen zijn om deze bijzondere situatie ten goede te keren.

Met elkaar dienen we op te komen voor onze kinderen, ervoor hun te zijn en begrip te tonen voor hun situatie, hun optimaal te steunen en te wijzen op wie ze zelf zijn. Uit ervaring weten we van 12 jarigen dat 80% de informatie over de Schumann resonantie en wie je zelf bent gemakkelijk begrijpen en we met deze informatie vele jonge mensen uit hun isolement, depressie en stress kunnen bevrijden. Laten we opstaan voor hun. Zij zijn onze nieuwe empathische leiders die ervoor gaan zorgen dat de mensen zich weer gaan verenigen.

Vanuit “De Energetische Poort van Winsum” zijn we met blijdschap vervuld door de vele positieve berichten en ervaringen die we mogen ontvangen. Op onze agenda kunt u bijhouden wanneer we weer live gaan of online te volgen zijn. Wij hopen jullie allemaal te zien bij de Energy updates, op de sites en social media kanalen, cursussen en presentaties. Wij staan klaar voor de mensheid en zijn dankbaar voor de hulp en liefdevolle steun.

Wij zijn de Nieuwe Wereld en zien velen nu ook die stap maken en daarmee ontdekken dat ……..

Universe is magic and love the key

Met hartelijke groeten,

Anton Teuben

www.schumanninstituut.nl
www.antonteuben.nl

Klokkenluider en meldpunt sinds 1985

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *