Gaat Obama bevestigen wat velen al jaren weten? E.T. contact… er is geen weg meer terug

Obama gaat E.T. contact bekendmaken voor het einde van zijn ambtsperiode, was wederom 25 juni jl. te lezen op MSN-nieuws na diverse andere recente mediaberichten.  Ondanks dat astronauten, wetenschappers, piloten, militairen, politieke leiders en miljoenen getuigen het hebben vrijgegeven, wachten we op de bevestiging van een president van een land die de meeste geheimen heeft voor zijn eigen bevolking.

Obama mag wel opschieten, want anders heeft het nieuws over buitenaards contact de mensheid eerder vanuit Rusland of op andere wijze bereikt en mag Obama bevestigen wat altijd geheim is gehouden. De kans is tevens aanwezig dat de vredelievende universele en veelal op mensen gelijkende wezens zichzelf voorstellen nadat ze zich al tientallen jaren hebben vertoond en gemeld bij miljoenen aardebewoners en zo het grote “event” hebben gestart. Miljoenen wereldburgers zijn voorbereid, staan klaar en weten dat het moment van de algehele bekendmaking en contact aanstaande is. Disclosure zijn wij zelf en het gaat sneller als we allemaal onze focus erop zetten.

Wij hopen dat Obama de mensheid de volledige waarheid mag vertellen. waarbij het duidelijk wordt dat onze universele bezoekers zich volop begonnen te melden toen atoomwapens een absoluut gevaar werden voor de aarde. Ook betekent het dat er vele vragen komen waarom Obama en zijn voorgangers E.T. contact niet tientallen jaren eerder hebben vrijgegeven. De reden hiervoor is duidelijk, alle instituties gaan met de billen bloot. Vele astronauten bevestigen openlijk dat ze in de gaten werden gehouden en er van agressie geen sprake was. Door hun optreden uit liefde en respect en met hun universele kennis is de aarde behoedt voor nog grotere rampen en chaos. Inmiddels begeleiden onze bezoekers uit de ruimte steeds meer mensen die zelf op onderzoek zijn gegaan en zich hebben opengesteld met de evolutiesprong.

Het vertrouwen in overheden en media die nog steeds verzuimen mensen fatsoenlijk in te lichten, onderzoek te doen en uit onwetendheid direct klaarstaan met een oordeel, heeft bijna het absolute dieptepunt bereikt en deze instituties verdwijnen binnenkort door gebrek aan vertrouwen en steeds lagere kijkcijfers door de beperkte en afleidende informatie die wordt aangeboden.

Met de komst van de wereldwijde aankondiging zal ook het bewustzijn een quantumsprong vooruit maken en beseffen we weer wie we werkelijk zijn.

Het bewijs dat er leven na de dood is en er vele andere realiteiten en dimensies zijn, is eeuwenlang door verschillende instituties voor de mensheid verzwegen. Hieronder de feiten voor diegenen die het nog niet geloven of weten. De laatste jaren komen de talloze bewijzen dat wij onsterfelijk zijn, wat miljarden wereldburgers innerlijk al weten, steeds meer in de publiciteit.

beforeitsnews.com

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *