futuristisch plan Winsum

Futuristisch Ontwerp van Anton Teuben voor Winsum

Dit ontwerp, eigenlijk bedoeld voor het Boogplein, maar waarschijnlijk ook te realiseren op het oude vervallen Sennema gebied aan de Trekweg naar Onderdendam, is het geschenk van klokkenluider, onderzoeker en meldpunt Anton Teuben aan Winsum.

In 2002 heeft hij destijds bij burgemeester Dees en vervolgens bij Yvonne van Mastrigt al gemeld wat zich in Noord-Nederland openbaarde en welke ontdekkingen en feiten zich in Winsum hebben gemanifesteerd.

Na 17 jaar onderzoek wil Anton deze verworven kennis overdragen in dit unieke en futuristische project en daarmee starten in Winsum. Uiteraard is Groningen niet uniek, ook in andere plaatsen in Nederland waar zich gebeurtenissen hebben voorgedaan, die voor vrijwel iedereen zijn verzwegen, wil hij dit aanbieden en realiseren.

Het ontwerp is gebaseerd op de historie, ontdekkingen, ervaringen en gebeurtenissen van veel Noorderlingen en plaatsgenoten. Binnenkort wordt tijdens een presentatie in Winsum uitleg gegeven over dit plan waar alle instanties welkom zijn en uitgenodigd worden om er in mee te participeren. Mocht het plan worden verwezenlijkt, zijn de derde en vierde verdieping al ingevuld met een expositie van de ontdekkingen van Anton en de vele mensen die daar vaak belangeloos aan mee hebben gewerkt.

Speciale dank is er voor de tekenaars die de schetsen en plannen belangeloos hebben uitgewerkt.

Begane grond parkeren

Begane grond, parkeren

Eerste verdieping, winkelruimte

Tweede verdieping, appartementen

Derde verdieping Schumann Instituut

Derde verdieping (ruimte voor Schumanninstituut.nl)

Vierde verdieping balkon

Vierde verdieping, balkon

doorsnede

Doorsnede

parkeerplaats

Parkeren

appartement

Derde verdieping appartementen

3D-impressie

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *