evenement Winsum

Evenement 1 en 2 april 2022 in Winsum enorm succes!

Ongeveer 600 mensen kwamen vrijdag 1 en zaterdag 2 april jl naar universal village Winsum in de kop van Groningen. Uit alle provincies en Duitsland, België en Frankrijk reden sommigen 6 uur vanuit hun woonplaats om de bestemming Winsum te bereiken. Velen volgden ons ook nog eens via Zoom en YouTube. Wij zijn jullie allemaal heel erg dankbaar voor jullie komst en vertrouwen om onze zeer verantwoordelijke bijdrage en missie om de aarde en zijn bewoners weer leefbaar, gezond, schoon en vrede en liefdevol te maken, in volle beweging te zetten.Dit doen we door zoveel mogelijk mensen in te lichten over de ultieme of onze gezamenlijke waarheid t.a.v. de mogelijkheden tot zelfherstel met de Schumann resonantie en het interdimensionale contact. Deze twee onderwerpen bieden vrijwel alle oplossingen voor alle problemen waar de planeet met zijn bewoners momenteel mee worden geconfronteerd.

Nieuwe Wereld verankerd

Ongelofelijk wat een geweldige happening was het en wat hebben we met elkaar in beweging gezet. We hebben de Nieuwe Wereld oftewel de vijfde dimensie in onszelf en onze planeet verankerd. Met elkaar voelden en observeerden we wat dat energetisch met alle aanwezigen heeft gedaan. We hebben gezamenlijk genoten van de genegenheid en liefde op deze bijzondere universele reünie op de geopende leylijnen in Winsum. Doordat we met vrijwel iedereen ook nog eens middels de Schumann resonantie onszelf op deze bronverbinding kunnen aansluiten steeg de energie nog tot hogere levels.

Onze grote dank gaat uit naar Eva van Zeeland, Peter Bierhof en Sven voor de interviews en vlot lopende programma. Mede gaat onze bewondering uit naar alle ervaringsdeskundigen en getuigen die hun verhaal zonder schroom met de honderden bezoekers hebben gedeeld. Verder hebben we genoten van prachtige muziek en zang op de juiste frequentie 432 Hz. Wederom hebben we zo weer vele mensen uit het isolement bevrijd die zich weer hebben kunnen verbinden met gelijkgestemden.

Inmiddels bereiken ons al diverse signalen dat de energie die we hebben neergezet, effect begint te sorteren en mensen vragen beginnen te stellen en zich openen voor nieuwe feiten en hun bewustzijn verbreden.

Onze conclusie is dat er nu meer van dit soort evenementen, die de waarheid bekrachtigen en mensen een leidraad geven waar ze hun energie in dienen te stoppen, kunnen worden georganiseerd. We hebben met elkaar belichaamd en gevoeld hoe we de Nieuwe Wereld vormgeven wat verder organisch op gevoel doorgroeit.

We houden jullie van deze positieve ontwikkelingen via de Energy Updates op de hoogte en hopen jullie daar te ontmoeten.

Bekijk hier een impressie (met dank aan Frank Bonte) van de overweldigende bewustmakende dagen in Winsum:

Bekijk hier de livestream (met dank aan Eva van Zeeland):

Bekijk hier een interview met een Starseed tijdens de Winsum event op 1 April in de kleine zaal (met dank aan Starseeds Universal News)

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *