Aarde Frequentie

Energieverhoging van de Aarde trilt vele mensen los uit de verdoving

Ondanks de vele pogingen om het bewustzijn van de mensen te beïnvloeden met onnozele spelletjes, het beperkte hoofdzakelijk misleidend en angstmakend nieuws en d.m.v. vele zgn. alternatieve nieuwssites die verwarring en twijfel creëren en weigeren onderzoek te verrichten naar de feiten uit eigen land… wordt de mensheid en Nederland verder wakker en worden de realiteiten/dimensies duidelijk.

We zien waar mensen hun energie stoppen, in het nieuws wat wordt verspreid, steeds de kern weer uit het oog verloren wordt. Waar wij al sinds 2002 de aandacht op vestigen, de basis… wie zijn wijzelf? Als we zelf weer begrijpen hoe we functioneren op energie en hoe al onze chakra’s werken, is gezondheid, rust en overzicht het cadeau van de natuur/spirit, wat je terug krijgt.

Een aantal zaken waarom we dagelijks zielige vertoningen krijgen te zien wat nieuws wordt genoemd hebben te maken met de vele bevestigingen van de actuele zeer explosieve situatie in Amerika door de documentaire Cash en de Clinton Foundation en de te verwachten arrestaties van Hillary en haar twijfelachtige vrienden.

Disclosure niet te stoppen

Dit opent de weg voor de Amerikaanse bevolking naar het ware verhaal rond 9/11, het eeuwen verzwegen buitenaardse contact en hun schepen (o.a. Roswell) en met welke boodschap de Nibiruanen terugkomen wat al bekend werd gemaakt in 1958  maar niet serieus werd genomen. De her-introductie van nieuwe schone natuurzuivere energie technologie (Keshe, Tesla, Schauberger, Reich) de waarheid over het ontstaan van de Nesara wet, de bekendmaking over de gaten bij de polen en wat zich daaronder bevindt en het allerbelangrijkste om dit alles te beseffen en te begrijpen en aan je bewustzijn toe te voegen, de oorspronkelijke afbeelding van hoe alle levende wezens functioneren op energie en hoe we deze Schumann resonantie met onze intentie en innerlijke kennis kunnen gebruiken om onszelf weer op orde en gezond krijgen. Het mooiste nieuws, met name voor onze kinderen, als bovenstaande feiten bekend worden voor de hele mensheid.

Je begrijpt dat alle pogingen nog worden ondernomen om je af te leiden van wie je bent en waartoe we allemaal in staat zijn. Dit vertraagt, maar houdt de uiteindelijke uitkomst niet tegen. Wij zijn disclosure… en kunnen de uitkomst versnellen door goed op te letten waar we onze energie in stoppen, in het nu te blijven en je trilling hoog te houden.

Vanavond zenden we weer uit op www.ridderradio.nl en behandelen we bovengenoemde onderwerpen tussen 21.00 en 22.00 uur. We doen dat vanavond vanaf een andere locatie met verschillende gasten om eventuele storingen te voorkomen. We hebben niet in de hand of het lukt, maar gaan er vanuit dat we vanavond weer bij je zijn vanuit Winsum met veel mededelingen over de ontwikkelingen over de krachtplek in ons dorp en Universal News.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Dagelijkse beelden hoe objecten en schepen uit het universum zich vreedzaam laten bewonderen: klik hier.

2 gedachten over “Energieverhoging van de Aarde trilt vele mensen los uit de verdoving”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *