heart spot Sunspot

Eén sunspot… gericht op de Aarde verandert in de vorm van een hart!

Is dit het teken waar we met z’n allen zolang op hebben gewacht? Het is zover, en amper te beseffen… na al die jaren van wachten voor de explosief groeiende groep wereldburgers die de waarheid vonden en nu massaal door de sluiers kijken. Feiten hebben het aantal bewijsstukken overtroffen en de wereldburgers worden wakker. Ontelbare bewijzen over de aanwezigheid van objecten, buiten- en binnenaards contact en de bekendmaking die we binnenkort verwachten dat Nibiru een bewoond object is en de bewoners als het ware de planeet met liefde en respect besturen, zal de wereld in positieve zin op z’n kop zetten. Het impliceert dat we de negende of tiende planeet nu een sterrenschip mogen noemen, wat geen gevaar oplevert voor het verdere bestaan van ons schip de Aarde.

Dit bericht en teken van onze Zon en leverancier van onze levensenergie (Schumann resonantie) is nu gericht op onze Aarde en zal voor velen het teken zijn dat we een andere werkelijkheid zijn binnengetreden en bevat ook de boodschap om verder geen energie meer te stoppen in de instituties die ons duizenden jaren hebben gegijzeld en ons de waarheid en feiten hebben ontnomen. De kans dat dit fenomeen met onze Zon zich zou openbaren is niet in cijfers uit te drukken en is tevens de boodschap dat liefde en compassie de ultieme oplossing bieden om de situatie te begrijpen. We stemmen ons af op een nieuwe eerlijke, empathische en respectvolle samenleving waar liefde of de spirit ons een nieuwe dimensie binnenleidt.

www.spaceweather.com

Universe is magic and love is the key…. and will steer the stars

Aquarius/Let The Sunshine In

When the moon is in the Seventh House
And Jupiter aligns with Mars
Then peace will guide the planets
And love will steer the stars

This is the dawning of the age of Aquarius
The age of Aquarius
Aquarius!
Aquarius!

Harmony and understanding
Sympathy and trust abounding
No more falsehoods or derisions
Golden living dreams of visions
Mystic crystal revalation
And the mind’s true liberation
Aquarius!
Aquarius!

When the moon is in the Seventh House
And Jupiter aligns with Mars
Then peace will guide the planets
And love will steer the stars

This is the dawning of the age of Aquarius
The age of Aquarius
Aquarius!
Aquarius!

Meer recente aanwijzingen van mysterieuze verschijnselen in het universum en zwarte gaten die op wonderbaarlijke wijze en door een onbekende spirit/liefde worden gestuurd: beforeitsnews.com en www.space.com.

Redactie Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *