Een pleidooi voor openheid over buitenaards contact – Ella Ster

2017 is het jaar van disclosure, zegt Anton Teuben. Hij ontvangt en onderzoekt al 30 jaar meldingen over UFO’s en buitenaards contact. Om de geheimzinnigheid rond het onderwerp buitenaardsen weg te nemen, organiseerde hij afgelopen weekend een informatiebijeenkomst in Groningen. 

Getuigen worden voor gek verklaard

Er zijn volgens Anton Teuben duizenden mensen met buitenaards contact. Eén van de getuigen die op 25 maart 2017 in Groningen haar ervaringen deelt, vertelt dat mensen gewend zijn om dit niet te kunnen delen. Men moet de ervaringen in z’n eentje verwerken. Ondanks de tienduizenden meldingen alleen al in de noordelijke provincies, met name in de jaren 2002-2009, treden maar weinig mensen met deze informatie openlijk naar buiten.

Na 30 jaar onderzoek via onder andere UFO-meldpunt wil Anton met deze bijeenkomst iets in beweging zetten dat de ‘volledige waarheid’ omtrent buitenaards contact in Nederland naar buiten brengt. Waar men tot op de dag van vandaag nog steeds tegenaan loopt is, dat weinig mensen en public hun verhaal willen doen. Het onderwerp zit nog erg in de taboesfeer. Het gevolg is een sociaal isolement en dat wil Anton met de bijeenkomst doorbreken.

Het blijft daarom lastig om getuigen bereid te krijgen om voor een publiek een verklaring af te laten leggen. Anton legt uit dat veel mensen niet openlijk voor hun ervaringen durven uit te komen, zeker als men een bepaalde maatschappelijke positie heeft, uit angst voor verlies van een goede baan of status.

Dat is ook niet zonder reden, want het onderwerp wordt nog steeds geridiculiseerd en in twijfel getrokken. Men wordt letterlijk voor gek verklaard. De gevolgen voor de getuigen die wel naar buiten treden kunnen niet gering zijn. Zoals het verlies van kinderen, die worden weggehaald, omdat men de ouders ervan beschuldigt dat ze fantasten, leugenaars of psychisch gestoord zijn. Ook uit andere verhalen blijkt dat psychiatrie vaak een dubieuze rol speelt om informatie te onderdrukken die een bedreiging voor de Matrix vormt.

Anton vertelt in een eerder gesprek tevens dat hij voorbeelden kent van kinderen — die openlijk melden paranormale ervaringen te hebben, natuurwezens zoals elfjes en kabouters te zien, of buitenaards contact te hebben gehad — die later in de pleegzorg terecht komen. Met alle getuigenissen omtrent het onderdrukken en ridiculiseren van soortgelijke verhalen, lijkt het er inderdaad sterk op dat allerlei middelen aangewend worden om te voorkomen dat bepaalde informatie naar buiten komt.

Buitenaards contact is vaak lastig te bewijzen

Anton Teuben stelt: Nederland is het enige land dat zijn UFO-files niet naar buiten brengen. Dit terwijl politici of organisaties in andere landen zoals Canada, Frankrijk en de VS middels de Citizens Hearing onder leiding van Steven Greer, wel informatie naar buiten brengen. Ook in China en Rusland is volgens Anton veel meer openheid over dit onderwerp. De bewijsstukken die zonder twijfel door de Nederlandse luchtmacht en andere overheidsorganisaties zijn verzameld, zullen voorlopig achter slot en grendel blijven. Disclosure zal daarom vooralsnog vanuit de bevolking moeten komen.

Voor de sceptici die keihard bewijs willen zien van het buitenaards contact, zullen de getuigenverklaringen, zoals ze op 25 maart 2017 naar buiten zijn gebracht, mensen waarschijnlijk niet over de streep trekken. Naast talloze meldingen van ufo’s, bovennatuurlijke lichtformaties of de zogenaamde lichtbollen die door veel getuigen boven Groningen zijn gesignaleerd, is het buitenaards contact vooral een paranormale en bovendimensionale ervaring.

Buitenaards contact is complexer dan mensen vaak veronderstellen. Het is niet een kwestie van een UFO die in je achtertuin landt, waar ‘groene mannetjes’ uitstappen die zich vervolgens uitgebreid laten fotograferen. Buitenaardsen bevinden zich veelal in een andere realiteit, een andere dimensie of universum dat parallel bestaat naast die van ons. Het contact vindt zich om die reden vaak plaats buiten onze ‘normale’ realiteit, ook wel paranormaal genoemd, waarbij er vooral op telepathische wijze contact wordt gelegd en de wezens zich niet per definitie fysiek in onze realiteit manifesteren.

Dat neemt niet weg dat een aantal ervaringen van telepathisch buitenaards contact, niet ‘vervuild’ kunnen zijn. We moeten er rekening mee houden dat een aantal contacteessignalen oppikken die gemanipuleerd zijn, of direct afkomstig van de Artificiële Intelligentie Matrixstructuur. Sommige beweren in contact te zijn met wezens van Orion, Arcturius, Andromedia en de Blue Avions. Het keiharde bewijs ontbreekt echter en het destilleren van de oprechte verhalen uit de gemanipuleerde ervaringen blijft een lastige.

Veel UFO’s worden in het luchtruim gedetecteerd en vastgelegd

Volgens Anton ontkennen zowel de luchtvaartpolitie als het Ministerie van Defensie dat er onderzoek wordt gedaan en verklaren zij dat er in Nederland geen enkele instantie is die informatie of  kennis over buitenaardsen heeft. Hij zegt daarover: “Als meldpunt ben ik ervan overtuigd dat dat volledig juist is. Onwetendheid en vooroordelen van de instituties zijn de factoren waar we mee te maken hebben.”

Op basis van getuigenverklaringen door militairen tijdens het Disclosure Project en in tweede video hieronder, blijkt dat er heimelijk juist erg veel onderzoek wordt gedaan naar het fenomeen buitenaardsen én met name hun technologie uitgebreid wordt onderzocht. Er is geen enkele reden om te veronderstellen dat dit in Nederland anders zou zijn. Er spelen daarbij enorme politieke en militaire belangen een rol, waarbij het Militaire Industriële Complex er nog steeds voor kiest om de informatie verborgen te houden.

Het gegeven buitenaards contact is echter wereldwijd te vaak en in detail gerapporteerd om het simpelweg af te doen als onzinverhaal. Zo vertelt Anton dat veel piloten onverklaarbare vliegende objecten in het luchtruim hebben gesignaleerd. Hij laat die avond onderstaande video zien van een Nederlandse piloot die tijdens zijn vlucht twee ufo’s ziet en in gesprek is met de verkeerstoren. De piloot meldt dat de voertuigen een plotselinge 130° draai maken en wegschieten.

De waarneming van de piloot gaat echter veel verder dan het visuele aspect en hij meldt dat hij tijdens de waarneming kippenvel over zijn hele lijf heeft. Een sterke positieve emotionele reactie is een fenomeen dat ook in veel andere waarnemingen wordt vermeld. De objecten worden tijdens de vlucht op ook de radar gedetecteerd, maar later probeert de verkeersleiding het fenomeen af te doen als vogels of satellieten. Totdat de objecten plotseling opnieuw uit het ‘niets’ verschijnen en opnieuw naast het toestel komen vliegen.

In onderstaande video verklaren tal van prominente functionarissen op de hoogte te zijn van buitenaards contact waarvan de onderzoeksrapporten op het hoogste niveau als ‘top secret’ worden behandeld. De president van Kalmukkië (een autonome republiek van de Russische Federatie) verklaart op treffende wijze: “Het zijn mensen, net als wij. Ze denken op dezelfde manier, hebben dezelfde ideeën. Ik heb met hen gesproken. Ik begrijp dat we niet alleen zijn op deze planeet. We zijn niet uniek.” Ook qua uiterlijk zien veel buitenaardsen er vrijwel net zo uit als wij mensen. Daarom worden ze vaak niet als buitenaardsen herkend. Bepaalde groepen bevinden zich allang onder ons, iets dat door vele functionarissen wordt bevestigd.

Anton Teuben verzamelt al UFO-meldingen vanaf het moment dat hij op vliegbasis Eelde een briefje had opgehangen om waarnemingen van niet geïdentificeerde vliegende objecten bij hem te melden. Dat was het begin van het UFO-meldpunt. Nadat hij in 1992 stopte met zijn modezaken startte hij ook met Aviation Art, waarbij de KLM luchtvaartschool op Eelde zijn grootste klant was. Mede door zijn aanwezigheid op grote internationale luchtvaartbeurzen, zat hij dicht op het vuur en ontving steeds vaker meldingen van buitenaards contact.

Anton Teuben stelz

Anton Teuben bij de F-117 Stealth die in 1998 op een Amerikaanse basis in Engeland voor het eerst aan het publiek getoond werd. Dit toestel kan zich onzichtbaar maken en deze techniek zou afkomstig zijn van de neergestorte UFO’s bij Roswell (1947).

Met de verzamelde kennis en informatie als UFO-meldpunt richt hij in 2002 Niburu.nl en SOPN.nl op, een politieke beweging die in 2012 meedeed aan de Kamerverkiezingen. Zijn websites werden in 2014 gehackt en overgenomen door wat nu Ninefornews is. Niburu.co was sinds 2012 in de lucht om onder gelijkwaardige naam en hetzelfde logo mee te liften op de inkomsten en het nalatenschap dat Anton was kwijtgeraakt. Het geeft aan in wat voor wereld we leven en welke rol de media speelt, zeker als het om het onderwerp buitenaardsen en paranormale ervaringen gaat. Ook de alternatieve media is grotendeels gecontroleerd.

Ook op andere gebieden is Anton de afgelopen jaren ontzettend tegengewerkt en hij raakte veel kwijt. Inclusief het kind dat hij samen met zijn huidige vriendin heeft grootgebracht. Hij zegt daarover dat we de informatie omtrent buitenaardsen moeten opengooien om onze kinderen terug te krijgen.

Ondanks dat Anton in contact staat met talloze politici en andere bekende Nederlanders en hen van zijn onderzoek op de hoogte heeft gebracht, treedt geen van hen voor de camera over dit onderwerp naar buiten. Met de bijeenkomst op 25 maart 2017 zet Anton de eerste stap om de boel weer in beweging te krijgen. De avond is voor hem een terugblik op het verleden, maar ook een nieuw begin. Anton werkt aan een boek waarin hij zijn bevindingen van 30 jaar onderzoek zal bundelen. Met deze bijeenkomst kan hij letterlijk het laatste hoofdstuk in zijn boek afsluiten.

De media durft niet de gehele waarheid naar buiten te brengen

Er zijn in het verleden enkele krantenartikelen verschenen over de gemelde waarnemingen, met name in de lokale kranten in het noorden. Toch klaagt Anton dat de lokale en nationale media nauwelijks aandacht aan het fenomeen buitenaards contact besteden, ondanks de meldingen die soms dagelijks binnenstromen. De redacteur van het Dagblad van het Noorden zegt daarover in een televisie-interview: “Als het iedere dag voorkomt, is het geen nieuws meer.”

Toch hebben veel getuigen wel behoefte aan melding door de mainstream media en andere officiële kanalen. Maar of dat binnen de huidige machtsstructuur gaat gebeuren is de vraag, omdat regeringen al jaren op de hoogte zijn van wat er speelt en de UFO-technologie binnen de zwarte-budget-projecten al minstens sinds de Tweede Wereldoorlog in het geheim wordt gebruikt. Het is evident dat er achter de schermen andere belangen zijn.

UFO's boven Hoogkerk

Er zijn enkele krantenberichten over UFO-waarnemingen in Groningen in de lokale kranten verschenen.

“De grootste schok voor mensen wordt, dat we ons hele leven zijn belazerd en niet zozeer dat er buitenaards leven is, want dat weten de mensen diep van binnen wel.”

ANTON TEUBEN OVER DISCLOSURE

Luisteren zonder oordeel

Het onderwerp moet daarom middels de alternatieve media naar buiten komen, maar ook daar is sprake van verdeeldheid, waardoor er niet altijd een eenduidig verhaal naar buiten wordt gebracht. Als er op 25 maart 2017 iets duidelijk is geworden, is dat het bij dit soort onderwerpen van groot belang is om zonder oordeel naar de getuigenissen te luisteren. Het belang om openheid van zaken te geven is op dit moment groter dan het belang om elke getuigenis tot in den treuren op waarheid te toetsen.

Als mensen voelen dat ze zonder schroom om belachelijk gemaakt te worden naar buiten kunnen treden, zullen mensen met vergelijkbare ervaringen ook met hun verhaal naar buiten komen. Dan zal blijken dat hele gewone, maatschappelijk succesvolle mensen, buitengewone ervaringen hebben gehad die niet langer meer verborgen hoeven te blijven. Zo droomt Anton Teuben van een Nederlandse variant van de Citizens Hearing met allerlei wetenschappers en militairen die openheid van zaken geven.

Juist dít onderwerp kan mensen uit allerlei rangen en standen met elkaar verbinden. De boodschap van de avond is dan ook ‘verbinding’. Een universeel gegeven wat ons ook op andere gebieden uit de Matrix kan krijgen. Die verbinding ontstaat door zonder oordeel naar de verhalen van anderen te luisteren en de ander met liefde en compassie in zijn waarde te laten. De verbinding tussen mensen is een eerste stap om ook de verbinding buiten de aarde te kunnen leggen.

Ella Ster* | bron: http://www.ellaster.nl/2017/03/31/pleidooi-openheid-buitenaards-contact/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *