2020

Een heel gelukkig 2020 voor iedereen!

Lieve vrienden, 2020 Het jaar dat we weer allemaal verbinding krijgen met het Universum

Dit jaar zit er bijna weer op en het was het meest openbarende jaar tot dusver. De waarheid komt op alle fronten boven tafel en dankzij de boeren is er iets op gang gekomen in Nederland wat niet meer te stoppen is. Politiek en media delven het onderspit en tv is voor steeds meer een afgedane zaak. Ik ga verder niet in op alle ellende waar de mensheid in 2019 mee is geconfronteerd, maar op de positieve ontwikkelingen die volop te zien zijn.

Wij focussen ons op oplossingen en feiten waarmee we onze volgers weer hoop kunnen geven voor de toekomst. Zo kregen wij vooral het afgelopen jaar steeds meer erkenning met de Schumann resonantie cursussen en wordt het steeds actueler dat deze frequentie de “missing link” kan zijn in zowel de psychische als fysieke gezondheidszorg. Ook komen er steeds meer geluiden dat de Schumann resonantie met de wetenschappelijke bewijzen de basis dient te zijn van het gehele onderwijssysteem. Vele problemen, etiketten en onnodige medicatie kunnen worden voorkomen als kinderen en de mensheid de volledige waarheid wordt geboden. Iedereen heeft dan de vrije keus om kosteloos weer orde, gezondheid geluk en liefde te hervinden en in de praktijk te ontdekken dat alles met elkaar is verbonden en “liefde” het sleutelwoord is.

We zijn niet alleen

Dan is er dit afgelopen jaar steeds meer aandacht gekomen voor het feit dat we worden bezocht en wij zonder hulp van onze buitenaardse vrienden nooit achter de waarheid waren gekomen. Ze vertonen zich wereldwijd en dagelijks mogen mensen die zich hiervoor zonder angst en twijfels open stellen dit contact ervaren. Dat we niet alleen zijn is inmiddels allang bekend en dat onze buitenaardse vrienden in de meeste gevallen er net zo uit zien als wij maakt het gecompliceerder omdat “zij” niet van ons te onderscheiden zijn.

Wij focussen ons met name op die bezoekers die ons vooruit helpen en stoppen geen energie in de soorten die het velen lastig hebben gemaakt. Dit adviseren wij iedereen omdat zij juist teren op onze angsten… stuur ze liefde wat tevens je beste bescherming is.

De talloze gebeurtenissen die zich in de afgelopen tientallen jaren in Noord-Nederland hebben voorgedaan dringt door bij steeds meer bestuurders en plaatselijke en landelijke media. Het is slechts een kwestie van tijd geworden dat ook RTV Noord, het Dagblad van het Noorden en uiteindelijk de gehele media, niet meer kunnen negeren wat zich in het noorden en met name in Winsum en rond Groningen manifesteert. Wij richten ons uiteraard op de gebeurtenissen en feiten in onze omgeving, maar zeg er nadrukkelijk bij dat buitenaards contact zich wereldwijd openbaart.

Spannend allemaal en ook de reacties voor dit futuristische plan wat ik graag gerealiseerd wil hebben in Winsum. Want hoe je het ook went of keert, Winsum heeft een poort naar andere dimensies en realiteiten. Ook dit wordt door steeds meer mensen begrepen en wij doen er alles aan om het begrijpelijk te maken voor iedereen.

Wat brengt 2020? Als je alles bij elkaar optelt dan kun je niet anders concluderen dat meer grote aankondigingen zich gaan aandienen en steeds meer mensen het initiatief nemen om ook hun verhaal te doen. Velen beseffen amper, door invoering van 4 en 5G, meer wat we zelf weten en blijven strijden tegen de komst van 5G zonder de oplossingen te zien.

Keuzes waar we energie in stoppen

Het is nu de allerhoogste tijd van grote keuzes waar men zijn energie in stopt. In zichzelf of in smartapparaten en overgeleverd te worden aan artificial intelligence of de oplossingen en sprong in bewustzijn van universal intelligence. Zorg ten allen tijde dat je boven je smartapparaten staat en op je eigen energie let. Het begint met de simpelste natuurkunde blijf positief en groei, ontdek en evolueer of je blijft hangen in de realiteit waarin je smartphone en a.i. jouw leven bepaalt.

Voor de vele mensen de 5G willen tegenhouden, doe afstand van je smartphone en verdiep je verder in de ongekende mogelijkheden van de hartslag van de aarde of de Schumann resonantie. Ontdek hoe jij je kunt beschermen en je gezondheid op peil kunt houden en weer de baas over jezelf bent. Als jij de kennis en bewustzijn weer terug hebt, ontdek je dat telepathie (one language intelligent network) de oplossing is voor de toekomst om met elkaar te communiceren en te ontdekken dat we allemaal verbonden zijn.

Een heel gelukkig 2020 voor iedereen… waar we allemaal een steentje aan kunnen bijdragen!

Universe is magic and love the key

Anton Teuben

Klik hier voor de agenda 2020 cursussen Schumann resonantie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *