Earth-exit een stilzwijgend wereldwijd referendum explodeert achter de schermen

KaarsDat is het inzicht wat steeds meer mensen krijgen dat het letterlijk Earth-exit is voor alle instituties, politiek en media en de minder dan 1% die de mensheid in gijzeling hebben gehouden door misleiding, gecreëerde angst en het onthouden van zuivere informatie, feiten en kennis. Of ze blijven, luisteren en beseffen wat er werkelijk speelt in deze geprogrammeerde wereld en trekken zich daarna terug van het wereldtoneel na teruggave van het kapitaal wat is vergaard en wat toebehoort aan diegenen die het nodig hebben.

Het tijdperk van de huidige instituties is beëindigd, de waarheid is lang verborgen, maar vindt nu zijn weg via vele kanalen en heeft zich verankerd. Deze energie maakt dagelijks steeds meer mensen wakker die beseffen dat het huidige politieke stelsel geen oplossing meer kan bieden en als een nachtkaars uitgaat en wat dan? Citaat Willem Middelkoop “Brexit kan volgens mij worden gezien als onderdeel van een wereldwijde opstand tegen de gevestigde orde. Door de opkomst van de alternatieve media zijn veel mensen inmiddels wakker geworden en helemaal klaar met de machtsspelletjes van de heersende elite”.

Oplossing ligt in onthullen van de waarheid

De enige oplossing voor een betere aarde is nieuws wat alles overstijgt en directe openheid over alle cover-ups en met name buitenaards contact wat de leefbaarheid, het milieu, onze fysieke en geestelijke gezondheid direct ten goede komt en onze innerlijke vermoedens bevestigt. Nieuwe technieken die vrijkomen zullen het gebruik van fossiele brandstoffen, kernenergie, windmolens, enz. vervangen. Onze gezondheid zal snel verbeteren met nieuwe universele kennis en vele levensbedreigende ziektes verdwijnen en we maken ook nog kennis met een nieuwe manier van reizen. De juiste wezens met kennis van zaken , empathisch vermogen, respect, verantwoordelijkheid en liefde en compassie voor al het leven op aarde staan klaar om onze aarde weer snel gezond te maken.

De leugens, misleiding en onwetendheid van onze o.a. politieke en media instituties hebben mede deze chaos gecreëerd en zijn niet in staat om de ongelofelijke schade die daardoor is ontstaan, te herstellen. Een nieuw empatisch team brengt de universele rechten weer terug bij iedere bewoner van onze planeet. De verhoging van de Schumann resonantie en de passage door de fotonengordel zijn de ingrediënten om onze trilling te verhogen waardoor we weer beseffen wie en wat we zijn en waarom we in deze periode aarde als woonplaats en (harde) leerschool hebben gekozen.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *