Dit is het nieuws: Het Wonder Van Groningen 2002-2020

Ten eerste, wij vinden het ongelofelijk om te zien hoe velen zich weer bezig houden met de problemen in de oude wereld. De oplossing om aan alle ellende een einde te maken te beginnen in Nederland… is met elkaar bekendmaken wat er zich in Nederland en Groningen heeft voltrokken. Hierbij een artikel en conclusie uit april 2017 toen ik weer in Winsum was beland en met honderden nieuwe getuigen in contact kwam… wat inmiddels weer ruim duizend zijn: De UFO-golf en wat zich daarna heeft voltrokken “Het Wonder van Groningen”

 

Buitenaards Contact is het Grote Nieuws en ga er vanuit dat alle mensen die de komende dagen de straat op gaan, hun aandacht verleggen en mensen niet verder met ellende confronteren maar met de nieuwe realiteit en ultieme oplossingen. Het belangrijkste van alles.. Wie ben jezelf.. en de ontdekkingen die wij en duizenden al hebben ontdekt, wat er allemaal mogelijk is met de Schumann resonantie en in de vijfde dimensie…. maak het verder bespreekbaar… wat de instituties verzwijgen of niet weten? Het is onze taak om die kennis aan te bieden, want iedereen zal begrijpen dat er meer nieuws is, wat uiterst positief is en alle problemen kan oplossen.

Disclosure en media ben jezelf door uit de kast te komen. Attendeer media, politici, familie en vrienden over de bijzondere ervaringen van jezelf en in Groningen, Brabant (R.v/d Broeke) en wereldwijd.

Er is meer boven Groningen… op de geactiveerde leylijnen is een energetische poort (vortex) geopend wat velen voelen en ervaren en waar wij onze universele inzichten van krijgen.

Wederom nodig ik factcheckers, media, politici, wetenschappers uit om dit ook te ervaren en te ontdekken dat… Universe is magic and love the key

Steeds meer bewijs voor UFO’s

Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen. (deel 1, 2 en 3)

Helaas kunnen wij door de huidige maatregelen en onvoorziene omstandigheden nog niet optimaal functioneren, we hopen dit zo gauw mogelijk op te lossen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *