Sterven ziel

Dit gebeurt er als je sterft… het is niet afgelopen!!

Hoewel er voldoende feiten en bewijzen voorhanden zijn dat de fysieke dood niet het absolute einde betekent, bestaan er in de (“ontwikkelde”) westerse wereld nog steeds veel twijfel en angst over wat er zich na onze laatste ademtocht voltrekt. Terwijl velen op aarde al weten dat het niet is afgelopen bij het uitblazen van de laatste adem, verkeert een ander, kleiner deel nog steeds in onzekerheid over hoe het verder zal gaan.  De film “Staya Erusa” maakt duidelijk dat de dood niet iets is om bang voor te zijn, maar dat het een overgang betekent naar een volgende fase; een nieuw begin met een schone lei.

In 2006 werd onderstaande film “Staya Erusa” gemaakt door Harry Beckers en Ronald Jan Heijn en mede door deze film hebben veel mensen hun mening kunnen herzien en hun angsten overwonnen voor hetgeen de Indianen “de lange nacht” noemen.

Wij beschouwen “Staya Erusa” als een prachtig Nederlands product waarin duidelijk wordt weergegeven wat veel aardbewoners al weten of vermoeden. Twijfels en angst verdwijnen en maken plaats voor inzicht in datgene wat wij allemaal zullen meemaken. Dit kan de overgang naar een volgende fase in ons bestaan een stuk lichter maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *