Disclosure MH370 – De radarbeelden en conclusie

Er komen steeds meer aanwijzingen over de verdwijning van de Boeing 777 MH370. Dit zijn de oorspronkelijke radarbeelden van vlucht MH370 waarop is te zien dat het toestel op een bepaald moment versnelt en plotseling verdwijnt. Verder verschijnen er ronde objecten op de radarbeelden.

Dit soort voorvallen zijn de laatste tientallen jaren diverse keren bij mij gemeld. Van een aantal piloten weet ik dat zij contact hebben gehad met objecten en in het energieveld werden opgenomen en van de radar verdwenen. Vaak kwam het toestel na enige tijd weer terug op de radarbeelden en vervolgde zijn weg. Piloten die dit hebben meegemaakt kwamen, zo leek het, in trance uit hun vliegtuig. Helaas was er toen geen tastbaar bewijs via radarbeelden die internet ons biedt. Veel van deze voorvallen zijn in de doofpot beland.

Ik heb geen twijfel bij de getoonde radarbeelden. We hebben te maken met een interventie. Er zijn volop aanwijzingen dat er zich aan boord mensen bevinden die zich bezighouden met Stealth technologie wat een bijzondere toevalligheid is.

Ik en velen met mij houden er rekening mee dat het toestel plotseling weer gaat opduiken en we uit de monden van de passagiers mogen horen wat zij hebben meegemaakt. We kunnen ons opmaken voor een zeer bijzondere ontknoping. Laat u niet in de luren leggen door de berichtgeving via de gebruikelijke kanalen en volg je eigen waarheid.

Updates volgen.

2 gedachten over “Disclosure MH370 – De radarbeelden en conclusie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *