Deel 3: Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen

De mensen die deel 1 en deel 2 hebben gelezen hebben inmiddels wel begrepen dat er meer nieuws in en uit Nederland is waar velen nog niets van wisten en waarvan nu steeds meer mensen weet krijgen. Er voltrekt zich iets wereldwijd wat amper te beseffen is en vele getuigen in Noord-Nederland hebben hierin een belangrijke rol. Velen, met name die werkzaam zijn bij de instituties die ons dienen te voorzien van de juiste informatie en actualiteit. zijn hierover onwetend of ontkennen en verzuimen onderzoek te doen naar de gebeurtenissen en staan vaak direct met een oordeel klaar.

Ik kan dan ook niet anders dan mensen te attenderen op dit grote nieuws wat zich ook in ons land afspeelt en je daarom zeker onze actualiteit dient te volgen op antonteuben.nl en steeds meer sites die dit overnemen. Als UFO-meldpunt en klokkenluider hebben wij een onafhankelijke positie en bieden nieuws wat iedereen mag verspreiden en delen. Geheimen hebben we niet en respecteren de vrije keuze van iedereen. Wij hebben een team dat klaarstaat, de verantwoordelijkheid neemt middels presentaties, samen met andere collega’s, zoals op 28 april a.s., om mensen inzicht te geven wat zich op aarde heeft voltrokken en waarom Groningen en Nederland zo speciaal zijn.

Al tientallen jaren op de hoogte

Zoals ik al eerder heb vermeld, besteden wij minder aandacht aan de vele objecten die rondvliegen, omdat wij al tientallen jaren op de hoogte zijn dat buitenaards contact een gegeven is waar iedereen geleidelijk mee wordt geconfronteerd. Wanneer was de enorme toename van buitenaardse goedwillende controleurs?

Sinds de Tweede Wereldoorlog en de komst van kernwapens stuurden wij een signaal het universum in wat een gevaar opleverde voor ons hele bestaan en de oppervlakte van onze aarde. Eerst melden zich de Foo Fighters tussen de formaties vliegtuigen en was het een raadsel waar ze vandaan kwamen waardoor landen elkaar beschuldigden.  Daarna in Roswell, waar de B-29’ers gestationeerd waren en proeven werden gedaan met kernwapens, verschenen vreemde objecten en stortten neer. Er werd een overlevende(ebe) gevonden en daarmee het bewijs en bevestiging dat we niet alleen zijn in het universum.

Wij hebben ons verdiept in de vraag wie of wat bemant deze objecten, hoe maken ze contact, wat is de informatie die ze ons geven en hebben daar na talloze gesprekken en eigen ervaringen een redelijk overzicht in opgebouwd. Hoe buitenaards contact zich o.a. kan manifesteren kun je hier zien. https://www.antonteuben.nl/2017/04/13/ufo-golf-en-zich-daarna-voltrokken-wonder-groningen/#more-2998.

Winsum waar zowel getuigen en buitenaardsen zich laten zien

Vanaf 1971 ben ik woonachtig in Winsum waar regelmatig objecten opduiken en er vele mensen rondlopen die hier getuige van zijn geweest. Vanaf 2003, toen wij onze informatie via internet aan de man brachten, groeide het aantal sightings boven Winsum met de dag. Wij zagen ze in allerlei vormen en voor ons team destijds was het niets bijzonders meer. Er waren UFO’s en ze lieten zich soms dagenlang geruisloos achtereen bewonderen en waren we getuige van hun kunnen. Als luchtvaartkenner was het voor mij en ons team voor 100% duidelijk, dit is geen aardse technologie. We wisten toen nog niet dat dit zich ook afspeelde boven meerdere plaatsen in de noordelijke provincies en de rest van Nederland. Wij weten inmiddels wie onze universele bezoekers zijn die zich vorig jaar wederom meerdere keren vertoonden en waar Winsum Nieuws meerdere malen melding van maakte. Dat komt in deel 4 en behandelen we op 28 april: Met welke op ons gelijkende buitenaardse bezoekers hebben wereldburgers contact?

Hieronder weer enkele van de vele gebeurtenissen die zeer bescheiden het nieuws haalden en vanuit meerdere plaatsen werd gemeld.

UFO’s in Winsum

Update 4: Het Wonder van Groningen Deel 3

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *