De Week van de Oplossingen leverde de ultieme universele oplossingen

Na jaren in vertwijfeling te hebben geleefd, hebben de juiste mensen elkaar ontmoet in “De Poort van Winsum”. Zij weten dat samenwerking en focussen op de Oplossingen nu van het grootste belang zijn.

Honderden mensen uit alle provincies en omliggende landen bezochten ons in Winsum en werken nu samen in wat we nu een Universal Village kunnen noemen.

We kunnen nu gezamenlijk bekend maken dat de ontdekkingen die wij vanaf 2003 publiekelijk hebben gemaakt zijn werk hebben gedaan. Laten we het zo zeggen dat de zaadjes die in het begin van dit nieuwe millennium zijn gezaaid nu massaal uitkomen en zien dat er alleen maar licht is… als je door de tunnel bent gekomen.

We hebben ons de laatste jaren gefocust op de twee onderwerpen die de mensheid als eerste dienen te weten en waarmee ze verder kunnen evolueren naar een staat van homo galacticus. Dat betreft contact met meerdere dimensies, buitenaards contact en de mogelijkheden die de Schumann resonantie biedt om je zelfherstellend vermogen te activeren. Dit wordt nu algemeen bekend en verspreidt zich als een olievlek.

Uiteraard betekent dat, dat wij nu met velen via korte verklaringen algemeen bekend maken wat we hebben ervaren, wie wij zijn en waarom dit zich in Nederland vooral in het noorden van het land heeft voltrokken. Met alle zekerheid hebben wij kunnen constateren dat er in Nederland op grote schaal contact is en er meer is gebeurd in de laatste tientallen jaren waarvan we nu de feiten en getuigen hebben. Vorige week hebben we de eerste opnamen gemaakt van de velen die in Nederland contact hebben en er openlijk vooruit komen in de hoop dat velen van jullie dat ook doen. Hieronder de eerste beelden.

Op deze wijze willen wij vele mensen uit hun isolement halen en de kennis meegeven dat er hoop is om weer vreugde in je leven te ervaren door het gebruik van de vrije energie (Schumann resonantie) die voor iedereen beschikbaar is en eveneens kosteloos.

Tot onze grote spijt is het moeilijk om de erkenning, die we mogen ontvangen, groots te delen maar dat verandert snel nu doordat tientallen mensen landelijk gaan samenwerken. Snel proberen we alles op poten te zetten om onze kennis en het Grootste Nieuws uit Nederland massaal te kunnen verspreiden.

Wij houden jullie op de hoogte en gaan er vanuit dat onze berichten verder worden verspreid. Wij zijn het nieuws en beseffen het terdege.

Aanstaande woensdag 2 september is er weer een inloopmiddag in Winsum en kun je je verhaal kwijt en vragen stellen. We beginnen deze middag om 14.00 uur tot 16.30 uur. We zitten bij één van de cafés in de kom van het dorp aan de kruising Regnerius Preadiniusstraat Hoofdstraat (winsum) in Winsum.

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *