De UFO-golf en wat zich daarna heeft voltrokken “Het Wonder van Groningen”

Tussen 2002 en 2009 werden veel objecten gezien in het noorden van het land. Duizenden mensen maakten er melding van, waarvan een groot gedeelte bij ons UFO-meldpunt werd ontvangen. Daarbij dienen we rekening te houden dat slechts enkelen van de duizenden die wat hebben gezien of ervaren hier melding van maken of er open over zijn. De meeste getuigen proberen hun ervaring te rationaliseren of denken later dat ze zich het hebben verbeeld of dat het Thaise ballonnen waren. Velen houden hun mond dicht, bang voor de reacties en vooroordelen uit onwetendheid.

De mensen die echter verder kijken dan hun neus lang is, gaan op onderzoek, kijken naar de feiten en weten en voelen wat ze hebben gezien niet van aardse afkomst is. Inmiddels is er zoveel informatie dat we worden bezocht en vele buitenaardsen al onder ons zijn, dat dat zeker al bekend is bij een meerderheid van de wereldbevolking die steeds meer hun televisies uitzetten en zelf op zoek gaan naar nieuwsfeiten die hun interesse hebben.

Kwantumsprong in bewustzijn

In Nederland hebben duizenden mensen contact gekregen. Eerst zagen zij de objecten en diegenen die op onderzoek zijn gegaan stapten in een nieuwe realiteit. Ze kregen nieuwe inzichten en kennis en maakten een kwantumsprong in hun bewustzijn. In de talloze gesprekken die ik met getuigen heb gehad ging het niet meer om wat men had gezien, maar vaak wat er zich heeft voltrokken en wat de boodschap is.

Groningen zoals nu blijkt is één van de plekken in Nederland (er zijn meer) op aarde waar contact is gemaakt. Contact vindt plaats in alle lagen van de bevolking ongeacht opleiding, titel, inkomen, kleur, religie, waarbij wij wel willen aantekenen dat juist titels en rijkdom vaak mensen weerhouden om hun ervaring te delen.

Wat zich vooral na de golf van bijzondere waarnemingen ongeveer 10 tot 15 jaar geleden daaruit heeft voltrokken bij velen is goed te zien op onderstaand schilderij. We zien een energetische (telepathische) verbinding tussen object en persoon zoals buitenaards contact zich op vele plekken in de wereld heeft voltrokken en mede een fundament is geworden van de algehele en niet meer te stoppen aankondiging. U begrijpt nu waarschijnlijk wat de rol is van de instituties en de media die wereldwijd nog tevergeefs probeert dit en meer in de doofpot te houden en ons te laten geloven dat er nog geen tastbaar bewijs is gevonden voor buitenaardse intelligenties. Met name in de westerse wereld wordt ons zand in de ogen gestrooid en laten we ons gemakkelijk voor de gek houden.

Schilderij Carlo Crivelli The Annunciation with Saint Emidius 1486

The painting was done by Carlo Crivelli (1430-1495) and is called “The Annunciation with Saint Emidius” (1486) and hangs in the National Gallery, London. A disk shaped object is shining a pencil beam of light down into Mary’s crown chakra.

Madonna and Child

From the 15th century, “Madonna and Child with the Infant St. John,” is attributed to more than one artist and is located at the Palazzo Vecchio Museum in Florence, Italy. Mary, mother of Jesus, is seen looking down while, in the background, something unusual is taking place.

Deze schilderijen geven een weergave wat zich wereldwijd aan het voltrekken is en zich ook in Nederland in steeds grotere mate aan het afspelen is. Ik hoop dat deze informatie zoveel mogelijk wordt gedeeld, verspreid en overgenomen, omdat dit het nieuws is wat we dienen te horen. Laten we dit met elkaar doen voor onze kinderen en de mensen die dit met niemand konden bespreken en zich hebben teruggetrokken. De bekendmaking doen wij zelf aangezien er momenteel geen enkele officiële instantie is die onderzoek naar de gebeurtenissen in Nederland heeft gedaan. Ons land is vrijwel het enige dat zegt dat er geen UFO-files zijn, terwijl er in de afgelopen tientallen jaren tienduizenden meldingen zijn gedaan en er volop feiten te vinden zijn. Wat alle leiders en overheden weten wordt uitgesproken door Kirsan Iljoemzhinov, de voormalige president van de Russische autonome republiek Kalmukkië en huidige voorzitter van de wereldschaakbond FIDE.

 

Universe is magic and love is the key
UFO-meldpunt sinds 1985

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *