De synchroniteiten in Gorredijk

Op vrijdag 16 april werd er een grote cirkel in de lucht gezien boven Gorredijk. Je hebt intussen vast de foto’s voorbij zien komen; ook de krant heeft er een artikel aan gewijd.

Maar laat vrijdag 16 april nu ook nét de dag zijn geweest waarop SIN haar presentatie gaf in Gorredijk!

Deze presentatie, gegeven door Anton Teuben (oudste UFO-meldpunt in Nederland) ging onder andere over de gebeurtenissen in 1974 in het Friese dorp en over wat de bewoners destijds allemaal hebben gezien. De meest bijzondere verhalen kwamen tijdens de pauze voorbij en dit ging na de presentatie weer net zo door. Ze vertelden hun verhalen, hun ervaringen.
In de zaal heerste een sfeer van eenheid.

Ik stond op dat moment even stil bij hoe dit alles tot zo’n drie maanden geleden nog een grote ver-van-mijn-bedshow was, terwijl ik me nu in een gevulde zaal bevond met mensen die spraken over Ufo’s en buitenaardsen alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Een bijzonder contrast wel, in zo’n korte tijd.

Terwijl ik kon zien en horen van de bezoekers wat deze ervaringen hebben betekend voor hen, hun levens en hoe ze nu in het leven staan, hebben sommige van deze verhalen ook een verdrietige kant omdat niet iedere getuige werd gehoord. Of jarenlang voor gek werd verklaard.

Deze mensen hebben (deels) een heel, heel eenzaam pad afgelegd en daarvan zijn soms ook de sporen te zien.
In hun levens, maar ook in hun gezichten. Het is mooi om te zien dat deze mensen nu niet meer alleen hoeven te zijn. Hopelijk ervaren zij dat zelf ook zo, nu en in de toekomst.

De zaal in De Skâns heeft zich die dag gevuld met een prachtige, positieve en liefdevolle energie die we gezamenlijk tot stand hebben gebracht, waardoor er een plek werd gecreëerd waar iedereen welkom was.

Als we de luchtfoto’s van die dag erbij pakken dan lijkt het erop dat we ondersteuning mochten ontvangen van onze Vrienden uit het Universum, waarvoor we ze heel dankbaar zijn.

Redactie SIN

Minja de Bruijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *