De nieuwe aarde is hier!

Sinds de ontdekking van de Schumann resonantie door het space observatorium in 2002 houden wij de Schumann resonantie in de gaten. Door de jaren heen is deze over het algemeen gelijk gebleven met hier en daar een paar pieken en uitvallers. Vanaf vandaag gaan wij echter een nieuwe periode in. De hartslag van de aarde, de bron zendt ons nieuwe verhoogde informatie toe! Hiermee wordt aangetoond dat we een nieuwe fase in gaan. De verandering in energie kan door iedereen ervaren worden en wij raden iedereen aan in de flow mee te gaan. Het kan zijn dat de laatste opschoningen in het lichaam nu naar boven komen en omgezet worden. Laten we met zijn allen elkaar hierin ondersteunen en opvangen waar nodig.

Verdere updates volgen via de Energie Updates en houd onze site in de gaten.

Het universum is magie en liefde is de sleutel!

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad, met ziekte, onverwerkte emoties, depressie, ingevoegde chips, mindcontrol, misbruik, strijd met overtuigingen of seksualiteit, dan is de Schumann Resonantie de oplossing. 

Neem ook nu de beslissing om je eigen regisseur of kapitein van je leven te worden en schrijf je in voor een van de komende Schumann Resonantie cursussen. Deze cursus is al door meer dan 7000 mensen gevolgd en wordt al meer dan 10 jaar met succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

Check onze Agenda voor een presentatie of cursus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *