De Laatste Stand van Zaken

Lieve vrienden, 

Jullie begrijpen dat de laatste maanden weer erg heftig zijn geweest. Tientallen jaren onderzoek, van honderden mensen die meewerkten via niburu.nl en sopn.nl om de waarheid naar buiten te brengen, worden klakkeloos gepasseerd en aan de kant gezet. Wij hebben geen toegang meer tot de sites en mailboxen. 

De echte kern staat er nog steeds en heeft juist door deze actie de handen ineen geslagen. Ik moet bekennen dat ik niet content ben om onder mijn eigen naam weer opnieuw op te starten. Een andere keuze is er niet. Ik sta voor het onderzoek, ervaringen en kennis die ik als klokkenluider en UFO-meldpunt, en met SOPN en Niburu en samen met honderden collega’s heb opgedaan.

Tot mijn grote spijt wordt het onderzoek van velen die mij de laatste jaren hebben gesteund momenteel verstopt/verwijderd van niburu.nl. Honderdduizenden uren werk vanaf 2002 door vaste en vele vrijwilligers en met alle bijbehorende ongemakken is nu in handen van … Ik weet het nog niet??  De reden dat we zijn gekaapt is mij en velen volledig duidelijk en wordt woensdag 26 maart toegelicht.

Het draait nu om geld wat verdient wordt over de ruggen van de vele mensen die hun nek hebben uitgestoken en risico’s hebben genomen om de waarheid naar buiten te brengen.  Gelukkig hebben velen al ontdekt dat het huidige nieuws niet klopt. De intentie van niburu.nl, sopn.nl is vanaf 2002 gebaseerd geweest op geluk, gezondheid en liefde voor iedereen. Helaas laten wij Niburu als nieuwssite nu achter ons en focussen ons op datgene waar we vanaf 2002 met veel enthousiasme en inzet aan zijn begonnen.

De feiten die juist het bewustzijn openen vindt u weer snel terug op www.antonteuben.nl

Dit zal nog een paar weken in beslag nemen tot we weer volledig optimaal functioneren. Uiteraard zitten wij boven op het nieuws en geven weer informatie waar de inzichten, trilling, gevoel en vrije keus weer gebruikt kunnen worden.

Rust is de basis van de creatie.
Hartelijk dank en groet, Anton en team

PS. Wij hopen dat jezelf de keuze hebt gemaakt waar je nu je energie in wil stoppen en hopen jullie vaak op deze site of op presentaties te ontmoeten. Een ding wil ik jullie nog vragen. Er zijn nog veel lezers die waarschijnlijk niet weten wat er is gebeurd en hebben ons nog niet gevonden. Willen jullie de site en berichten zoveel mogelijk verspreiden via social media? Alvast enorm bedankt.

Klik hier voor nog wat meer informatie over de situatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *