De grootste gebeurtenis op aarde… wordt bewust verzwegen.

Wereldwijd verzuimen vrijwel alle media, tot en met de kleinste regionale krantjes (een uitzondering hierop is Winsum Nieuws – https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20170404/meer-ufo-winsum/), te vermelden dat er op aarde een grootse evolutiesprong gaande is, toch zijn er steeds meer wereldburgers die dit ontdekken en beseffen.

Over de hele wereld wordt melding gemaakt van buitenaards contact. Vooral tussen 2002 en 2009 is sprake geweest van een golf van meldingen (een uitgebreid verslag is te vinden op www.antonteuben.nl). Ook na de presentatie van “Het Wonder van Groningen” hebben vele getuigen zich gemeld die UFO’s boven o.a. Winsum, Meedhuizen en Gasselte hebben gezien. In een persoonlijk gesprek van mij met de eindredacteur van RTVNoord werd aangegeven dat RTVNoord hieraan geen aandacht zal besteden en  hiernaar geen onderzoek zal doen. We weten inmiddels dat er in Nederland, ondanks een overvloed aan meldingen en beelden, vrijwel geen onderzoek wordt gedaan naar UFO-meldingen. Vooral voor de getuigen, waaronder vele jongeren, is dit vaak niet gemakkelijk. Ze voelen zich niet serieus genomen en krijgen vaak een negatief etiket opgeplakt.

Wij (met name Amerika en Europa) laten ons nog steeds af- en wegleiden van het grote nieuws dat zich voor onze ogen aan het ontvouwen is. Ook onze kinderen hebben recht op de waarheid en de universele kennis die eraan verbonden is.

The Universe is magic and Love is the key

Hieronder enkele van de talloze filmbeelden van vreemde objecten boven Groningen, boven Nederland en boven een aantal andere landen. De meeste UFO’s worden boven conflictgebieden waargenomen, waar de weergegeven feiten vaak ver bezijden de waarheid liggen. In de laatste video zijn zeer bijzondere beelden te zien. UFO’s zijn zowel van de aarde afkomstig als van buiten de aarde. De beelden laten helaas in veel gevallen aan helderheid te wensen over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *