Interview met De eerste ‘Special Schumann Hunebed Tour’ met Ard Pisa is achter de rug. van Hal

Anton & Ard hebben op 14 & 15 augustus jl. een ‘Special Schumann Hunebed Tour’ gehouden voor mensen die meer wilde weten over hunebedden, de Schumann resonantie en tegelijkertijd de hoge energie wilden voelen en de Schumann resonantie wilden verankeren.

We kunnen nu zeggen dat dit een succes was! Ard Pisa heeft zijn kennis op een hele mooie wijze gedeeld, waardoor je meegenomen werd in een verhaal dat je werkelijk voelt. Je tapt in de hoge energie die de hunebedden creëren en sommige mensen ervaren zelfs een stuk verleden die de stenen met zich meedragen. Anderen genieten intens van de hoge frequentie die ze voelen.

Anton nam de mensen mee in een hoger bewustzijn om het zelfherstellend vermogen te activeren en het hoger bewustzijn te verankeren in het gebied en in de mensen zelf. Op deze manier draagt iedereen bij om de nieuwe aarde te creëren.

Tussen de hunebedden door heeft iedereen mogen genieten van de rijke en mooie natuur wat zich in de omgeving bevond. Echt een prachtig mooi stukje aarde om te wandelen. Al met al hebben we alleen maar mooie en interessante reacties mogen ontvangen van de mensen die mee zijn geweest.

Wil jij ook eens zo’n Speciale Schumann Tour meemaken? Dan kan dit op 24 oktober a.s. Aanmelden kan via https://www.ardpisa.nu/special-hunebed-tours. Wees er snel bij, want vol = vol.

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad, met ziekte, onverwerkte emoties, depressie, ingevoegde chips, mindcontrol, misbruik, strijd met overtuigingen of seksualiteit, dan is de Schumann Resonantie de oplossing. 

Neem ook nu de beslissing om je eigen regisseur of kapitein van je leven te worden en schrijf je in voor een van de komende Schumann Resonantie cursussen. Deze cursus is al door meer dan 7000 mensen gevolgd en wordt al meer dan 10 jaar met succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

Check onze Agenda voor een presentatie of cursus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *