Bedankt-felicitatie-collage

Dankjewel voor de onvergetelijke verjaardag die ik mocht beleven!

Eerlijk gezegd heb ik er nog geen woorden voor wat er zich op dit moment voor onze ogen aan het ontvouwen is. Mede dankzij talloze felicitaties die ik via de post (brievenbus vol), mail, social media kanalen, sms-jes, telefoon enz. heb binnengekregen… zijn overdonderend. Door al jullie prachtige ondersteunende verhalen, ervaringen, vertrouwen en de belichaming van “De Nieuwe Wereld” is de weg vrij om onze kennis en liefde voor de planeet en alle bewoners nu openlijk in de ether te brengen.

Laten we ons goed beseffen dat onze missie niet voor niets is geweest en we nu iedereen de andere kant van de medaille mogen laten zien. Via de Schumann cursussen, presentaties, de Energy-Updates en de talloze felicitaties heeft zich in Nederland iets unieks voltrokken. Gezamenlijk hebben we onze energie verhoogd en weer contact gekregen met onszelf, het eco-systeem, de planeet en de bron. We hebben de betekenis weer ontdekt wat onvoorwaardelijke liefde betekent en alles in het universum met elkaar is verbonden.

Aangezien het nieuws wat al het andere overstijgt zich nu in Nederland begint te ontplooien, raden we iedereen aan om dit actuele universele nieuws te volgen via de Energy-Updates. Het is uitermate belangrijk om het besef, energie en verbinding nu gezamenlijk vast te houden. Jullie merken dat door je gevoel te volgen, we een nieuwe fase/ dimensie / realiteit zijn binnengeleid wat door alle prachtige en liefdevolle felicitaties nogmaals werd bevestigd. Het nieuws is het geweldige collectief wat zich heeft gevormd en elke dag groeit en nu wordt opgemerkt door vele kanalen. Ons advies is dan ook blijf rustig, houd overzicht en blijf in balans en houd middels de Energy-Updates contact met elkaar. Met de kennis die we mochten ontvangen belichamen en creëeren wij verder ‘De Nieuwe Wereld’ die wij in liefde mogen uitdragen.

Nogmaals heel erg bedankt en we zien elkaar weer live op 3 september en bij de updates. Geniet van de nieuwe situatie.

Ik hoop op al jullie begrip dat het onmogelijk is om iedereen persoonlijk te bedanken.

Universe is magic and love is the key!

Hartverwarmende groet in Liefde verbindend,

Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *