Cursus Schumann Resonantie

Header Schumann resonantie

De cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven, vooral met de intentie om uw energie, uw trilling, te verhogen. Dit om uw zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij uzelf.

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen hand. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol. Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven. Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. U bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat u belemmert om u verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann resonantie levert de energie en het inzicht om voor u zelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van de creatie.

De integratie van de Schumann resonantie biedt een ieder bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

 1. Het activeren van het zelfgenezend vermogen
 2. Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
 3. Het activeert je cellen en restaureert je DNA
 4. Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
 5. Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
 6. Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Als u in uw leven te maken heeft, of heeft gehad met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann resonantie de oplossing.

Neem ook nu het besluit uw eigen regisseur of kapitein te worden over uw leven en meld u aan voor een van de aankomende Schumann resonantie cursussen. Deze cursus werd al gevolgd door ruim 2600 mensen en al 9 jaar met veel succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

De cursussen Schumann Resonantie en de opleiding tot trainer Schumann Resonantie worden verzorgd door het Schumann Instituut Nederland.

 

 

 

 

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

19 reacties op Cursus Schumann Resonantie

 1. Hilde Goemaere zeggen:

  Beste Anton,
  Ik heb daarnet je Potcast met Jorn Luka bekeken en het is prachtig wat je doet. Zelf ben ik al in de 5 de dementie na 6 maanden werken aan mezelf.
  Graag had ik geleerd hoe ik nog beter anderen aan hun zelf kunnen herstellen door middel van hun eigen Energy
  Ik begin nu een nieuwe praktijk in Afrika als coach voor elke mens die het nodig heeft hierin begeleiding te krijgen.
  Graag wat meer info over de cursus of dit ook online kan en hoeveel is de prijs daarvoor ?
  Warme groet Hilde

  • Anton zeggen:

   Beste Hilde,

   Wat een goede voornemens om een praktijk in Afrika te starten. De cursus kan inderdaad online gevolgd worden. Via deze link krijg je een inzicht van alle cursussen.

   Hartelijke groet,

   Schumann Instituut Team

 2. Joske zeggen:

  Ik zou graag een schumann cursus doen. Is deze ook ergens in Limburg ? En bij wie kan ik die volgen? Bedankt

  • Anton zeggen:

   Beste Joske,

   We proberen over het hele land de Schumann Cursussen te organiseren. Limburg komt vast nog aan de beurt. Er bestaat ook de mogelijkheid om de Cursus online te doen. Voor de agenda van de cursussen zou ik je aanraden deze pagina in de gaten te houden.

   Hartelijke groeten,

   Team Schumann Instituut Nederland & Team Anton Teuben.

 3. Romy v Egmond zeggen:

  Hallo , komt er weer een cursus?

  Met vriendelijke groet Romy

 4. Louis Frielink zeggen:

  Hoi Anton, het zou fijn zijn je weer eens te spreken. Inmiddels is er veel gebeurd en zijn we pakweg zo’n 20 jaar verder. Je verhaal over Captain Flinstone en onze bel sessies met de overheid lijken slechts maanden geleden.

  Warme groet, Louis

 5. Thea Vergonet zeggen:

  Hoi Anton,
  Ik zou graag de schumann cursus willen doen.
  Ik begrijp dat er in juni weer 1 is. Kan ik daar aan meedoen?
  Ik woon in Winsum.

 6. Els Epskamp- Danen zeggen:

  Beste Anton.
  Zou graag de cursus willen volgen, waar wordt deze gegeven. Ik kom uit Gelderland nabij Doetinchem. Ok zag in een interview dat je ook online de cursus gaf. Wil ook graag weten wat hoeveel het kost groetjes Els

 7. Tineke Huisman zeggen:

  Hoi Anton

  Dankjewel voor de fijne cursus dag van afgelopen zaterdag!

  Lieve groet, Henk en Tineke

 8. Irmgard Segerink zeggen:

  Hallo Anton, wanneer is er weer een cursus S.R. ?

  Vr. Gr. Irmgard

 9. Beste Anton,
  Ik heb interesse in het volgen van de cursus op 13 juni. Je geeft aan dat een tweedaagse de voorkeur heeft. Wanneer wordt er een tweedaagse gegeven?

 10. Karen zeggen:

  Beste Anton,

  Ik zou ook graag de Schumann cursus volgen in het Zuiden van het land. Wat zijn de mogelijkheden?
  Hartelijk dank alvast voor het antwoord.
  Warme groet!

 11. Jozef Aerts zeggen:

  Beste Anton,
  Ik was op jou ontmoetings -namiddag, toen (al enkele jaren terug) je aan de Belgische (zuid Nederland) je uiteenzetting over ufo’s gaf, heb jou tijdje vermist met de website’ nuburu perikelen! en heb jou gelukkig door surfen herontdekt! Anton, wanneer geef je in zuid Nederland een Schumann cursus, of is dat niet mogelijk? Dan kom ik wel tot Winsum! Graag even uitleg!
  Beleefde Groeten,
  Jozef

 12. Axel Vonk zeggen:

  Hoi Anton,
  Ik wil graag weer eens een schumann cursus doen met mijn buurman. Wanneer geef je weer een cursus?
  Gr,
  Axel Vonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *