Contact

Nieuwstip: 

Anton Teuben en zijn team verspreiden nieuws op het gebied van gezondheid, bewustwording, buitenaards contact en de laatste ontwikkelingen op aarde. Heb je een nieuwstip of een vraag? Neem dan gerust contact op via info@antonteuben.nl of onderstaand telefoonnummer. Foto’s en filmpjes kun je ook sturen, eventueel via WeTransfer, naar info@antonteuben.nl.

Cursus Schumann resonantie: 

Schumann Instituut Nederland is ontwikkeld door Anton en deelt universele kennis op het gebied van gezondheid en bewustwording bedoeld voor de hele mensheid en biedt cursussen, presentaties en coaching op dit gebied als ondersteuning. Zo dragen we bij aan de ontwaking van de mensheid en creëren we een nieuw veld van bewustzijn. Kijk in de agenda voor de geplande cursussen. Heb je een geschikte locatie voor de cursus Schumann resonantie? Tip ons gerust via info@antonteuben.nl.

Persvoorlichting: 

Anton Teuben staat met zijn spraakmakende persoonlijkheid enthousiast tegenover interviews en artikelen (radio, tv, kranten en magazines). Ook kunnen wij u voorzien van teksten en foto’s voor publicatie. Voor persvoorlichting kun je e-mailen naar info@antonteuben.nl.

Team Anton Teuben
info@antonteuben.nl

 

 

Reacties zijn gesloten.