Boek Alles komt goed Jacoba Wierstra

Boek ‘Alles komt goed’ van Integratieve Kindertherapie/ Ouderbegeleiding Jacoba Wierstra is uitgebracht

Het verhaal gaat over een innerlijke reis, een boek voor kinderen van 7 tot 100 jaar. Het gaat over een boom, die van alles meemaakt en wordt geholpen door allerlei dieren en daardoor zichzelf leert kennen, in verbinding met de bron en de zon. Dit is een boek over onvoorwaardelijke liefde, een innerlijke reis voor kinderen van ongeveer 7 tot 100 jaar.

Het verhaal gaat over de natuur en een boom die moeilijke dingen meemaakt. De boom wordt geholpen door allerlei dieren en mag uiteindelijk ervaren dat er licht, vrede, blijdschap, liefde en geluk komt. Door het afstemmen op de zon, en de bron leer je jezelf kennen en kom je nieuwe mogelijkheden tegen. Dan ontstaat het weten dat alles goed is.

Jacoba Wierstra is 25 jaar werkzaam geweest als leerkracht aan een basisschool en 20 jaar als energetisch kindertherapeut en ouderbegeleider. Dit boek is geïnspireerd door cursus van Schumann Instituut Nederland te Winsum.

Voorverkoop tot 20 december – de boeken worden vanaf deze datum geleverd. Geschreven en geïllustreerd door Jacoba Wierstra. A5 formaat boek. Bijzonder mooi om een kind cadeau te doen.

Heerlijk om dit verhaal te lezen waarin de boom van onzekere boom naar een krachtige ziel van licht transformeert. Een boek voor jong en oud. Hoe kan jij in je kracht en je licht komen te staan.

Handig formaat voor kleinere handjes. Na de omslag komt een wire-o om het boek makkelijk te lezen. Mooie stevige pagina’s op FSC papier. Warme uitstraling.

Dit boek is een prachtig cadeau voor jong en oud. Leverbaar via Lemuria Winkel vanaf 20/21 december.Normale prijs €14.99 nu tot levering €12.50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *