Second Sun

Vreemd gedrag van de negende (of tiende) planeet verklaard… sterrenschip!

Sinds haar ontdekking in 1983 en door de NASA planet X (Romeinse 10) genoemd, is deze nieuwe telg in ons zonnestelsel nog verstopt voor het grote publiek. Na een zoektocht van tientallen jaren liet dit nieuwe lid, dat waarschijnlijk in een ander zonnestelsel is geboren, na 3600 jaren haar gezicht en licht weer zien en wordt de wereld nu rustig voorbereid op deze forse nakomeling.

Pluto is na de ontdekking in 1930 sinds augustus 2006 haar status als planeet verloren, omdat ze te klein zou zijn. Vandaar de aankondiging dat er een negende planeet is gevonden. In 1983 was Pluto nog de negende planeet en valt nu onder de categorie dwergplaneten met Sedna, Ceres en Eris.

Niburu

Waar deze tiende planeet zich nu bevindt en haar gedrag in ons zonnestelsel was voor velen een raadsel, behalve voor de astronomen van o.a. het Vaticaan, die met hun infrarood telescopen genaamd Lucifer de vreemde bewegingen van dit ministelsel exact kunnen volgen.

Nibiru of Hercolobus of Nemesis is sinds het begin van internet, samen met de feiten over buitenaards contact en holle aarde, een van de meest uitvoerig onderzochte onderwerpen geweest. De eerste beelden van haar aanwezigheid kwamen van het Neumayer instituut op Antartica, rond 2003.

We wachten nu in gezonde spanning, na ongeveer 3600 jaar, met hoorbare weeën uit het universum, op de volledige wedergeboorte en de aankondigingen van een oude bekende in ons zonnestelsel en realiteit. Welke naam haar wordt gegeven, daar wordt nu waarschijnlijk over nagedacht, het zijn er tientallen. Tot dusver hebben we het massaal “the second sun” genoemd, die af en toe zijn licht laat zien.

Wordt het nieuwe lid benoemd als: Planeet X (volgens ons iets anders), of krijgt ze een van haar oorspronkelijke benamingen: Hercolobus, Marduk, Nibiru, Nemesis, Elenin, Wormwood, Gud, Ra….of Waka en Tanka zoals het in Zuid-Oost Azië wordt genoemd? We wachten het af.

Overstromingsgevaar

Vanaf 2000, sinds de overtuiging die we hadden van het bestaan van deze planeet, hebben wij deze nieuwe planeet met vele benamingen nauwkeurig gevolgd en dachten dat wij rond 2002 moesten verhuizen uit Winsum. De passage werd toen aangegeven op 15 mei 2003. Dit besluit om te verhuizen ontstond na een brandbrief van katholieke amateurastronomen aan de hele media en overheid, met de vraag of burgers op bepaalde plekken niet geëvacueerd moesten worden. Bij vorige passages van Nibiru waren fysieke veranderingen ontdekt en wij bevinden ons in het gebied waar overstromingsgevaar zou kunnen ontstaan.

Vanaf dat moment in 2003, en het uitblijven van de passage, kwamen de verhalen los. Met name vanaf Antarctica en het zuidelijk halfrond kwamen de eerste aanwijzingen en opnames, die het bestaan van een nieuwe planeet bevestigden. Momenteel en ook in Nederland worden regelmatig meldingen gedaan van een object bij de zon, dat met name bij zonsopgang en -ondergang wordt waargenomen. Wij hebben naar de feiten gekeken en zijn tot een totaal andere conclusie gekomen dan algemeen wordt aangenomen.
Nogmaals geven wij aan dat we genoeg aanwijzingen hebben voor de aanwezigheid van Nibiru en ons niet conformeren aan de vele noodscenario’s zoals de zoveelste voorspelde passage in maart. Nibiru bevindt zich in een andere trilling en realiteit en zou zich laten zien zodra het bewustzijn op aarde dat toelaat. Daar lijkt het nu op.

Nibiru is een sterrenschip en bewoond. Veel mensen associëren het met oude informatie en stellingen van o.a. Zecharia Sitchin, die het de twaalfde planeet noemde met een vaste baan. Met de huidige informatie en het vreemde gedrag van deze oude bekende, wat ons verstand en denken te boven gaat, hebben we een nieuwe situatie. Het is nu het tegendeel van het oorspronkelijke verhaal en we hebben nu geen tegenwerking meer van de bewoners van Nibiru (wat de meest logische naam zou zijn), maar van hun kleine groep afstammelingen op Aarde.

Deze kennis en de ervaringen en informatie die ik als UFO-meldpunt en in de luchtvaartwereld met vele anderen heb ontdekt en wat onze stelling bevestigde, waren sinds 2003 de basis voor sopn.nl en niburu.nl vanuit Winsum. Zuivere en bewustmakende informatie verspreiden, ondersteund met feiten en onderzoek.

De sites die nog steeds de naam niburu dragen en ninefornews, die op onrechtmatige manier zijn verkregen, raad ik aan om verder te gaan onder hun eigen naam om verdere verwarring voor lezers te voorkomen.

We staan dagelijks voor nieuwe verrassingen en onthullende (niet altijd direct te begrijpen) informatie en focussen ons op een toekomst met waarheid, geluk, gezondheid, respect en liefde voor iedereen, wat nu merkbaar dichterbij komt.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Meldpunt sinds 1985

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *