Dr Brenda Fox

Blijvend actueel: Verandert ons DNA?

Dr. Berrenda Fox levert bewijs van veranderingen in DNA en cellen die waarschijnlijk een opwaardering betekenen. Dr. Fox is de holistisch therapeut van het Avalon Welzijnscentrum in Mount Shasta, Californië dat de het opnieuw bovenkomen van het ideaal van heling vertegenwoordigt zoals werd toegepast op het originele eiland van Avalon. Dr. Fox heeft via bloedtesten bewezen dat sommige mensen daadwerkelijk nieuwe DNA-strengen hebben ontwikkeld.

Dr. Berrenda Fox (BF) en Patricia Resch (PR).

PR: Berrenda, vertel ons iets over uw achtergrond.
BF: Ik heb doctoraten in Fysiologie en Naturopathie. Tijdens mijn training in Europa was ik ook betrokken bij de media en dit zet zich nog steeds voort in film en management. Zoals je weet, werk ik bij FOX Television Network om het BEGRIP VAN BUITENAARDSEN EN HUN ROL IN WAT ER NU GEBEURT MET DE MENSHEID naar buiten te brengen. De meest bekende programma’s zijn ‘Sightings’ en ‘The X Files.’

PR: Welke veranderingen zijn er nu aan de gang op onze planeet en welk gevolg heeft dit op onze lichamen?
BF: Er zijn grote veranderingen, wijzigingen die nog niet zijn voorgekomen, volgens genetici, sinds de tijd dat we naar men veronderstelt uit het water kwamen. Enkele jaren geleden was er in Mexico-stad een bijeenkomst van genetici vanuit de hele wereld en het belangrijkste onderwerp was de DNA-verandering. We maken een evolutionaire verandering door, maar we weten niet waar we in veranderen.

PR: Hoe verandert ons DNA?
BF: Iedereen heeft een dubbele DNA-helix. Wat we nu ontdekken is DAT ANDERE HELIXEN ZICH VORMEN. In de dubbele helix zijn er twee DNA-strengen tot een spiraal zijn gekronkeld. Ik begrijp dat we ons zullen ontwikkelen naar 12 helices. Gedurende deze tijd, die naar het schijnt misschien 5-10 jaar terug gestart is, veranderen we. Dit is de wetenschappelijke verklaring. Het is een MUTATIE VAN ONS SOORT tot iets waarvan HET EINDRESULTAAT NOG NIET BEKEND IS.
De veranderingen zijn NIET PUBLIEK BEKEND omdat de wetenschappelijke gemeenschap voelt dat het de BEVOLKING ZOU BEANGSTIGEN. Echter, mensen veranderen op celniveau. Ik werk met drie kinderen die nu drie DNA-helices hebben. De meeste mensen weten en voelen dit. Vele religies hebben gepraat over de verandering en weten dat het op verschillende manieren zal komen. We kennen het als een positieve verandering, hoewel het fysiek, mentaal en emotioneel verkeerd begrepen kan worden en angstig kan zijn.

PR: Hebben deze kinderen andere kenmerken dan de rest van de kinderen?
BF: Dit zijn kinderen die voorwerpen door een kamer kunnen bewegen door zich er slechts op te concentreren of ze kunnen een glas water vullen door er alleen maar naar te kijken. ZE ZIJN TELEPATHISCH. Als je deze kinderen kent, zou je bijna denken dat ze halve engelen of supermensen zijn, maar dat zijn ze niet. Ik denk dat zij zijn waar wij in de komende decennia naar toe groeien.

PR: Denk je dat dit met elk van ons gaat gebeuren?
BR: Onze immuun- en endocriene systemen zijn het beste bewijs van deze veranderingen. Dat is een van de redenen waarom ik werk met onderzoek in immunologische testen en therapieën. Sommige volwassen die ik heb getest, hebben inderdaad een andere DNA-helixvorm. Sommige krijgen zelfs een derde. Deze mensen maken allemaal veel grote verschuivingen in hun bewustzijn en fysieke lichamen door omdat het allemaal een is. Naar mijn mening verhogen de aarde en de mensen allemaal hun vibratie. Veel van de kinderen die onlangs geboren zijn, hebben lichamen die magnetisch lichter zijn. Degenen van ons die ouder zijn en ervoor kiezen te veranderen, moeten veel lichamelijke veranderingen ondergaan.

PR: Wat is de oorzaak van verandering in lichamen met de twee normale DNA-strengen?
BF: De gemakkelijkste manier om je DNA te veranderen, is via een virus. Daarom zijn virussen niet per sé slecht. Virussen leven slechts op een levend weefsel. DNA-virussen zoals Epstein Barr en Herpes #6 veranderen celstructuren. Het retrovirus HIV is geen DNA-virus. In plaats van het lichaam te veranderen, eet het het daadwerkelijk op. De meeste mensen die dit proces meemaken en het overleven, hebben een nieuwe baan, een nieuwe manier van kijken of tenminste een nieuwe manier van leven. Zelfs als ze zich echt ziek voelen of soms hopeloos is dat een geschenk. Ze krijgen de kans om hun DNA-structuur en hun lichaam te veranderen in een gezonder, lichter lichaam dat ervoor zorgt dat ze doorgaan naar de volgende generatie. De engelen die gezien worden, zijn tekenen dat we aan het verschuiven zijn. Zoals ik het begrijp, HEBBEN WE TOT 2012 OM DIT PROCES AF TE MAKEN.

PR: Welke andere veranderingen kunnen we verwachten?
BF: Er zal geen ziekte zijn, we hoeven niet te sterven. We zullen in staat zijn onze lessen te leren, niet door lijden maar via vreugde en liefde. Het oude systeem is afgebrokkeld en doet dat niet zonder slag of stoot. Daarom zijn er allemaal oorlogen; veel medische helingsmethoden werken niet; de regering werkt niet. Veel van de oude paradigma’s kunnen niet langer bestaan, maar vechten om zich te handhaven, maar er is geen twijfel dat dit verandert. Degenen van ons die ervoor hebben gekozen in deze tijd te leven, zijn de voorlopers van een bijna nieuwe soort. Het is menselijk, maar tegelijkertijd manifesteren we echt de hemel op Aarde. We ontvangen extra hulp van de meesters, buitenaardsen en engelen en leren naar binnen te gaan. Hoe meer we in staat zijn naar binnen te keren en naar die innerlijke stem te luisteren, hoe meer we in overeenstemming zijn met de veranderingen die aan de gang zijn.

PR: Wat zijn enkele van de neveneffecten van deze veranderingen?
BF: Met een cellulaire verandering [van koolstofwezens naar siliciumwezens red.] voelt het soms alsof je niet hier bent. Je kunt je uitgeput voelen omdat we letterlijk van cellen veranderen en nieuwe wezens worden. Je hebt veel rust nodig, zoals een pasgeboren baby.
Mentale verwarring en je niet kunnen concentreren op routinetaken kan voorkomen terwijl we geprogrammeerd worden voor iets groters. Pijnen in je lichaam waarvoor geen duidelijke oorzaak is, zijn gewoon. Veel mensen voelen zich alsof ze gek worden. Als ze

Een orthodox medisch kantoor binnenstappen, worden ze waarschijnlijk op de Prozac gezet omdat ze niet kunnen definiëren wat het is. Het is moeilijk voor het medische beroep omdat ze niet gewend zijn om te gaan met het energielichaam.
Omdat de chakra’s in verband staan met ons endocriene systeem zullen vrouwen hormoonveranderingen doormaken. Ze kunnen huilen zonder dat ze weten waarom omdat door huilen hormonen vrijkomen. Veel vrouwen maken een vervroegde menopauze mee omdat we aan het versnellen zijn [in trilling, frequentie, vibratie, bewustzijnsniveau red.].
Mannen kunnen erg gefrusteerd zijn vanwege de uitputting als ze gewend zijn erg actief te zijn. Ze kunnen hun vrouwelijke kant naar buiten voelen komen omdat dit de intuïtieve kant is. De emotionele therapie die de laatste 20-30 jaar is opgekomen, is voor deze veranderingen versneld met nieuwe technieken. We doen echt enorm veel emotioneel werk in een korte tijd die [normaal gesproken, red.] duizenden jaren had geduurd.

PR: Hoe behandel je iemand die door deze veranderingen gaat?
BF: Ik benader het vanuit het oogpunt van werken met individuen in plaats van een ziekte te behandelen; ‘dokter’ in het Latijn betekent onderwijzer. De enige effectieve dienst die je kunt verrichten als een ware heler is individuen de kracht geven met de benodigde instrumenten en hen gerust stellen dat wat gebeurt, echt is en dat ze geheeld kunnen worden en vrij kunnen zijn van de negatieve symptomen terwijl ze geheeld worden.
Ten eerste eis ik immunologische testen die niet traditioneel gebruikt worden. Dit is een bloed laboratoriumtest uitgevoerd door een geavanceerd en gespecialiseerd onderzoekslaboratorium. Dan geef ik de patiënt zelf de informatie. Dit lijkt veel op een kaart met veranderingen zodat ze de kracht kunnen hebben om te helen. Ik ben niet de heler, maar slechts een instrument in hun individuele helingsproces. Er is een kracht in een persoon die kijkt naar hun eigen bloedtesten en de kaart ziet van wat er aan de hand is in zijn of haar lichaam dat voor een klik in het onderbewuste zorgt.
De echte sleutel is dat de persoon de verantwoordelijkheid neemt en zijn of haar eigen werk doet. Wat ik benut als middelen zijn niet de gebruikelijke middelen. Ik gebruik veel Organo therapie. Dat is een klierbehandeling vanuit Europa om het hormeensysteem te verhogen om de DNA-veranderingen te accepteren.
Ook gebruik ik homeopathie om te werken aan het energetisch lichaam, vitaminen, kruiden en koude lasertherapie. De behandeling hangt helemaal af van de individuele behoeften. Veel van wat ik doe, komt van wat ik de oudere broers en zussen zou willen noemen die ons zijn voorgegaan. Ze zijn van een ander Zonnestelsel waar we allemaal vandaan komen om deze planeet te helpen met haar overgang.

PR: Hoe zie je je werk zich ontwikkelen?
BF: Ik bekijk mijn werk als een overgangsbrug. Het is zowel wetenschappelijk als artistiek. Heling is een kunst en een wetenschap. Als je alleen wetenschap of de kunst van het helen gebruikt, is dat niet voldoende voor volledige gezondheid. I denk niet dat ik mijn hele leven heler zal zijn omdat ik geloof dat ziekte uitgeroeid zal worden. Wij als bewuste mensen zullen ziekte en lijden uitroeien.

DNA en lichaamsveranderingen en remedies

Samenvatting van het artikel ‘The Bigger Picture’ van Susanna Thorpe-Clark.
We veranderen fysiek van op koolstof gebaseerde wezens met twee DNA-strengen tot kristallen wezen met (uiteindelijk) 1.024 DNA-strengen omdat alleen kristallijne substanties op hogere dimensionele niveaus kunnen bestaan. Onze lichamen worden in feite samengevoegd met Sirische DNA-strengen omdat dit ontwerp het onze dicht genoeg nadert om te kunnen integreren met relatief weinig neveneffecten.
Het zijn niet alleen de mensen die veranderen, maar alle levensvormen op Aarde worden kristallijn. Alle vissen in zee, de bloemen en bomen in je tuin, de vogels in de lucht en zelfs je kat of hond. Alles verandert. Niets zal sterven of vernietigd worden omdat we allemaal naar EEN NIEUWE STAAT VAN ZIJN bewegen. Deze nieuwe staat van zijn vereist daarom dat we fysiek, mentaal en emotioneel los zijn van 3D-concepten.
Net als bij de dood is loslaten een belangrijk deel van het veranderingsproces, want je kunt niet de oude waarden en manier van zijn meenemen naar een compleet nieuw leven na de dood. Dus de vooruitgang door de veranderingen dwingt ons om onze huidige relaties los te laten, werk, carrières, huizen, bezittingen, etc., als ze ons niet dienen in onze nieuwe manier van zijn.
Is het daarom een wonder dat men veel ongerustheid en angst voelt omdat deze veranderingen al aan de gang zijn, hoewel velen zich er niet van bewust zijn. Ook de veranderingen aan ons fysieke uiterlijk versnellen nu en daarom hebben onze lichamen te maken met VEEL TIJDELIJKE LICHAMELIJKE SYMPTOMEN als gevolg hiervan.

Enkele van deze symptomen zijn:

 

  • Griepachtige symptomen: verhoging, zweten, zere botten en gewrichten, etc., maar die niet reageren op anitbiotica

 

  • Migraine hoofdpijnen – sterke pijnen die pijnstillers niet kunnen verlichten

 

  • Soms diarree

 

  • Soms een loopneus – met niezen dat 24 uur duurt en geen koutje of hooikoorts is

 

  • Duizeligheid

 

  • Tuitende oren (oorsuizingen)

 

  • Ringing in the ears

 

  • Hartkloppingen

 

  • Het hele lichaam voelen vibreren – vooral ‘s nachts als je ontspannen bent

 

  • Hevige spiertrekkingen – gepaard met pijn, vaak in de rug

 

  • Tintelen – van armen, handen, benen of voeten

 

  • Verlies van spierkracht – in handen, veroorzaakt door veranderingen in het circulatiesysteem

 

  • Soms ademhalingsmoeilijkheden – en/of bemerken van een sterkere of luidere ademhaling in een ontspannen staat

 

  • Veranderingen van het immuunsysteem

 

  • Veranderingen van het lymf systeem

 

  • Je vermoeid voelen – of uitgeput na een kleine inspanning

 

  • Willen slapen – meer en langer dan normaal

 

  • Sneller dan normaal groeien van teennagels en haar

 

  • Vlagen van depressie zonder reden

 

  • Graven in het verleden – kijken naar relaties, duidelijkheid krijgen over persoonlijke kwesties

 

  • Een gevoel van diepe zuivering

 

 • Spanning, bezorgdheid en hoge stress niveaus – omdat je voelt dat er iets aan de hand is, maar niet weet wat.

Heel veel mensen voelen sommige van deze symptonen. Velen rennen in paniek naar hun huisarts, chiropractor, kruidenarts, etc. en meestal krijgen ze te horen dat er niets mis is met hen. En dat is de waarheid, want al deze symptomen zijn tijdelijk en wijzen er gewoonweg op dat deze lichamelijke veranderingen plaatsvinden.

Enkele AANBEVOLEN VERLICHTINGSREMEDIES voor bovenstaande symptomen zijn: ga met de stroom mee (go with the flow), vecht er niet tegen. Als je je vermoeid en uitgeput voelt, rust dan en slaap veel. Drink veel water, want je bent aan het ontgiften en droogt eerder uit dan normaal. Om emotionele spanning en stress te verlichten, kun je valeriaan nemen. Het kruid fenegriek vermindert de druk op het lymfesysteem en helpt met ontgiften.

Om de spierspanning te verminderen, kun je valerian nemen en modderbaden proberen of een lang, heet bad waaraan je wat Epsom zout toevoegt (verkrijgbaar bij drogist of apotheek). Doe dit dagelijks. Herken dat zelfs wanneer je hartkloppingen of ademhalingsmoeilijkheden hebt, dat het je hart- of keelchakra is en dat de symptomen tijdelijk zijn. Je gaat niet dood; je verandert alleen! Ga echter niet alleen op mijn woord af. Zoek medische leiding als je onzeker bent. Als je niet weet waar je valeriaan of fenegriek kunt krijgen, probeer dan een gezondheidswinkel of – nog beter – zeg het woord gewoon in je hoofd wanneer je verlichting nodig hebt.

Alle helingsenergieën worden via het geluid van de naam overgedragen en het is net zo effectief om ze in je hoofd op hardop te zeggen dan ze fysiek in te nemen. Probeer het en je zult het merken. De meeste symptomen lijken slechts een paar weken te duren en zijn dan verdwenen. Sommige symptomen kunnen af en toe terugkomen. Niet iedereen ondergaat deze veranderingen even gelijktijdig. Een erg klein percentage volwassenen hebben de gehele verandering naar hun kristallijne vorm al afgerond en hebben nu 1.024 DNA-strengen in hun lichaam.

Een vrouw meldde dat ze ruim 7 centimeter gegroeid is en een grotere schoenmaat heeft gekregen (1 maat). Alles kinderen onder de 7 hebben de verandering al afgerond of zullen dit spoedig doen. Baby’s van de afgelopen 2 jaar zijn geboren met de complete DNA-set. Sommige mensen beginnen pas net met deze veranderingen en veel anderen moeten nog starten. Dit veranderingsproces is bekend als Ontwaken of het Ascensieproces of het bereiken van de Merkabah (Mer-ka-ba) of het Lichtlichaam.

Het is nodig dat we onze angsten te boven komen en leren over liefde, echte liefde, en dat moet beginnen bij jezelf. Want, totdat we van onszelf kunnen houden en onszelf kunnen vertrouwen, kunnen we niet echt van een ander houden of een ander vertrouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *