Bevrijdt NESARA ons allemaal op korte termijn van alle schulden?

N.E.S.A.R.A is the National Economic Security and Reformation Act. It was to be announced the morning of September 11th, 2001.

11 september 2001, we zaten met een paar mensen geschokt te kijken naar de rechtstreekse beelden uit Amerika en de aanval op de Twin Towers. Wij waren verbluft en beseften vrijwel meteen dat er iets niet in de haak was. Ik belde direct vriend en piloot Wim de Nijs die ook verbaasd aan de televisie zat gekluisterd en direct verklaarde dat dat wel zeer bijzondere piloten moesten zijn. De wereld was verbijsterd en veranderde op dat moment voor iedereen toen ook nog eens de beide torens en de aangrenzende gebouwen (wt 7) op voor dat moment onverklaarbare wijze van de kaart verdwenen.

We werden vanaf dat moment overspoeld met nog meer leugens en misleiding, en ondertussen in slaap gestraald en lekker gemaakt met gemakken zoals wifi, social media, cell-towers, flatscreen t.v.’s, enzovoorts, waarmee de wereldbevolking onder (mind)controle en hun bewustzijn/trilling bewust laag werd gehouden (haarp, chemtrails, gmo, big pharma, bewuste misleiding) door met name angst te creëren.

Met een aantal mensen en mijn ervaringen in de luchtvaart en als UFO-meldpunt waren we al jaren actief om UMTS-straling en chemtrails (voor iedereen zichtbaar) onder de aandacht van de media en politiek te brengen. De gebeurtenissen op 9/11 en de dood van Pim Fortuyn waren de directe aanleiding om te beginnen met SOPN en Niburu.nl voor het universele nieuws.

Ondersteuning vanuit Amerika

In 2002 hadden we een team van acht mensen om onze bevindingen onder de aandacht te brengen en groeiden erg snel. We verhuisden naar een groot kantoor in Winsum, kregen bezoek uit alle delen van de wereld en stonden verbaasd over wat we allemaal hoorden en wie onze bezoekers op de sites waren. Overheden, universiteiten, media, banken, militaire organisaties, Big Pharma, olieconcerns, geheime diensten, enzovoorts. Het was amper te beseffen en uiteraard geloofden weinigen ons. Onder andere Edward Snowden en talloze andere klokkenluiders bevestigen dat we allemaal kunnen worden afgeluisterd en welke rol de NSA heeft in dat verband. We worden hier nog dagelijks mee geconfronteerd en gebruiken deze tool om hen van informatie te voorzien dat ze met een nutteloze zaak bezig zijn die de instituties energetisch al hebben verloren. Voor ons is het de grote bevestiging van ons gelijk en dat cover-ups in stand moesten worden gehouden. Internet en social media geven allang disclosure en de mainstream media moet nu wel mee, anders blijft er van hun geloofwaardigheid helemaal niets meer over.

Een klein jaar na onze start stond ineens Tineke voor de deur, ze kwam uit Amerika om ons nieuws verder te ondersteunen. Ze bezit uitgebreide universitaire kennis en stond regelmatig met een aantal mensen bij het International Criminal Court in Den Haag om de rechters te attenderen op de NESARA wet, door Clinton geratificeerd in 2000. Zij maakte een aantal jaren deel uit van onze redactie en vertrok rond 2008 weer richting Amerika om haar universele taak daar verder te vervullen. Tineke had contact met onder andere het Disclosure Project (Steven Greer) en Sheldon Nidle. Zij vertelde ons het ware verhaal over NESARA en hoe deze wet is ontstaan.

In ons oude archief kunt u zien hoe we in 2003 zijn begonnen en welke informatie wij al in 2003 in ons bezit hadden over de NESARA wet en de acties bij het International Criminal Court in Den Haag.

Dit bericht bereikte ons kortgeleden en we hebben het volste vertrouwen in de juistheid van deze zeer belangrijke informatie voor iedereen op planeet aarde: www.theeventchronicle.com.

De BRICS landen/banken zijn uiteraard op de hoogte van de NESARA wet en de ratificatie van Clinton in oktober 2000. Dat houdt ook in dat ze op de hoogte zijn van de historische universele achtergronden. Wij hebben sterke aanwijzingen dat er spoedig grote dingen staan te gebeuren op de financiële markten die te maken hebben met de BRICS landen en de NESARA wet die weer gerechtigheid brengen.

Iedereen beseft dat er wat groots gaande is en wij kunnen iedereen verzekeren dat het juist is. We zitten midden in de grootste evolutiesprong naar een nieuwe vredelievende realiteit/dimensie waar openheid, respect, dialoog, verantwoordelijkheid en liefde en compassie de boventoon voeren.

Uiteindelijk ontdekken we het allemaal…

Universe is magic and love is the key

Redactie AntonTeuben.nl

NB: We verwijzen naar ons oude archief, maar wij hebben verder geen verbinding met de naam Niburu.nl. In februari 2014 zijn onze sites ontvreemd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *