Benjamin Fulford’s update

Nazi’s nu gelieerd aan WDS terwijl de geïsoleerde Satanisten hun doodsstrijd voortzetten

Volgens bronnen bij de onderhandelingen die daar vorige week werden vertegenwoordigd, werd een belangrijke vredesovereenkomst bereikt welke letterlijk onder het licht van de Blauwe Super-bloedmaan (31 jan) plaatsvond in een bepaald Aziatisch land. Als gevolg hiervan is de Nazi-factie van het militair- industriële complex van de wereld overeengekomen  zich  met de lichtkant van de strijdkrachten te verbinden.In de nabije toekomst zal Nazi technologie, vooral anti-zwaartekracht en hypersonische (mach 20+) luchtvaart dus beschikbaar worden voor de “bevolking van het aardoppervlak” van de planeet, zeggen de bronnen. Een van de deelnemers aan de onderhandelingen was een naaste verwant van Admiraal Richard Byrd, bekend van Antarctische Ontdekkingstocht, die regelmatig een bezoek bracht aan Nazi-bases op Antartica, dus dit is echt, mensen. We zullen meer details geven tegen het einde van dit verslag.

Bovendien werd een overeenkomst bereikt tussen partijen in Azië die tot nu toe tegenover elkaar stonden. Dat zal de ontwikkeling en gebruik door de white hats van grote gouddepots in Bougainville, Indonesië en elders toestaan, zeggen de bronnen. In het geval van Bougainville betekent het dat zowel Koning David Pei II als zijn opponenten nu meedoen. Het goud zal gebruikt worden om een binnenkort aangekondigde crypto-munt te ondersteunen die gebruikt zal worden om een Westers ontwikkelingsproject van dezelfde schaal of groter dan die van China’s voortgaande miljard dollar One Belt One Road project te steunen, volgens de bronnen.

Zuivering Khazariaanse Satanisten in de VS

Ondertussen gaat in de V.S. de zuivering van de Khazariaanse Satanisten op alle niveaus in de regering steeds verder. Volgens Pentagon bronnen gaf “de State of the Union” toespraak van Trump het groene licht voor de zuivering van de diepe staat in de V.S. regering met de activeringscode: ‘ik roep het Congres op om elke Kabinetssecretaris de bevoegdheid te geven om goede werknemers te belonen en federale werknemers die het publieke vertrouwen ondermijnen of het Amerikaanse volk in de steek laten te verwijderen.’”

De enorme mediahype in de V.S. over het vrijgeven van een FISA-memo over de FBI die een politiek gemotiveerde controle operatie uitvoert over de verkiezing campagne van Donald Trump in 2016 was hysterisch omdat de “officiële” vrijgave het mogelijk maakt om te beginnen mensen binnen de Deep State te arresteren. Het artikel, te lezen via de link hieronder is, zelfs hoewel het komt van de satirische site, De Onion, feitelijk grotendeels waar.
https://politics.theonion.com/fbi-warns-republican-memo-could-undermine-faith-in-mass-1822639681
De drukte over de memo heeft de aandacht afgeleid van de veel belangrijkere onthullingen over het massamoordende medisch/farmaceutisch complex. Hier is Dr. Robert Gallo, een van de zogenaamde medeontdekkers van het Hiv-virus, nu naar buiten gekomen en toegegeven dat hij gedwongen werd om het virus te maken, met de bedoeling om het Afrikaanse ras “uit te roeien,” volgens CIA- en andere bronnen.
https://pinvibe.com.ng/forced-create-hiv-virus-secret-weapon-wipe-african-race-dr-robert-gallo-finally-speaks/

Als reactie hierop hebben het leger van de V.S. en white hats agentschap biolabs van de cabal vernietigd en schoten ze vorige week cabal-satellieten in de stiekeme V.S. burgeroorlog neer, bevestigen Pentagon bronnen.
Een Pentagonbron, betrokken bij de inval van een ondergrondse cabal-basis, zegt dat ze “mensen vonden in grotten, allerlei soorten menselijk/dierlijke, genetische hybriden mensen die opzettelijk besmet waren met ziekteverwekkers, en nog vele andere verschrikkingen.” De ingang van de basis is gesloten om te voorkomen dat de cabal-leiding kan vluchten, zegt de bron.
Steeds meer geloofwaardige verslagen van massasterilisatie door middel van vaccins komen nu ook naar buiten, als laatste ongeveer 500.000 vrouwen in Kenya die onder dwang werden gesteriliseerd via wat hen werd gezegd een “tetanusvaccin” te zijn.

https://www.blacklistednews.com/article/63453/pharma-co-has-license-suspended-as-vaccine-blamed-for-sterilization-of-500000-women-.html

https://mobile.nation.co.ke/news/Church-faults-State-over-lack-of-cooperation-on-vaccine-testing/1950946-3222120-155xq1n/index.html

Militair tribunaal

De kankerindustrie wordt ook aangevallen wegens het opzettelijk verspreiden van kankerverwekkende stoffen in producten voor dagelijks gebruik om zo kanker te veroorzaken en dan vervolgens straling en/of toxische chemicaliën gebruiken om hun slachtoffers te vermoorden.
Een lid van de WDS werd recentelijk gestoken met een vergiftigde naald en kreeg zo een kanker-veroorzakend virus. Toen hij een dokter consulteerde, werd hem verteld dat hij onmiddellijk met chemotherapie en bestraling moest beginnen via Canadese artsen die waarschijnlijk onwetende stromannen waren. In plaats daarvan gebruikte hij voedingstherapie en Rife-machines om zo de kanker volledig te elimineren, zeer tot verrassing van de artsen die dachten dat ze bezig waren d.m.v. bestraling en chemicaliën voor hem “tijd te kopen”.
Invallen in de archieven van de Amerikaanse Medical Association en de Rockefeller-familie worden aanbevolen voor ze een kans krijgen om bewijs van massamoord door kanker te vernietigen.In elk geval zijn er nu massa-arrestaties ophanden. Het memo in onderstaande link laat zien dat het leger van de V.S. op zoek is naar aannemers om faciliteiten te bouwen voor 13.000 gevangenen en 5.000 bewakers in Guantanamo Bay, Cuba.

https://www.neco.navy.mil/synopsis/detail.aspx?id=485890

Het leger van de V.S. heeft ook een militair tribunaal van 12 leden onder Marine-bewaking bijeengeroepen, datachter de schermen aan het werk is om “velen wegens opruiing en verraad naar de galg te sturen,” zeggen Pentagonbronnen. Dat is waarom Trump het niet geredigeerde FISA-memo heeft uitgegeven en een presidentieel bevel heeft uitgevaardigd om Guantanamo Bay open te houden, zeggen de bronnen.
“Meer memo’s zullen onbewerkt worden vrijgegeven, tezamen met een Inspecteur Generaal-verslag van het Departement van Justitie dat de deep state zal verpletteren,” vervolgen de bronnen. “het Congres heeft een miljoen documenten en Trump zal ze misschien allemaal onbewerkt vrijgeven om zo de Democraten en de deep state neer te halen,” voegden ze er nog aan toe.

Pogingen om Congresleden, die betrokken waren bij het vrijgeven van de documenten te vermoorden met een bewust veroorzaakte treinontsporing, had geen doden tot gevolg, dankzij wat Pentagonbronnen beweren “lijkt op goddelijke interventie.”
In elk geval is het gevecht met de cabal nog niet voorbij. Merk op hoe ze reageerden op het vrijgeven van het FISA-memo met opnieuw een val van 666 punten in de Dow Jones Index. Ze zullen hun controle over de banksysteemcomputers gaan gebruiken om zo te proberen in de komende maanden het financiële systeem stil te leggen, zeggen CIA-bronnen. Dit betekent dat onvoorziene plannen gemaakt moeten worden om de Amerikaanse bevolking bevoorraad te houden met voedsel, brandstof en basisbehoeften, voor het geval dat financiële computers en pinautomaten worden uitgeschakeld. Puerto Rico was slechts een voorproefje.

Er zal ook weer opnieuw worden gepoogd een Derde Wereldoorlog te starten, zeggen Russische FSB bronnen. De aan de Mossad gelinkte site DEBKA en meerdere Midden-Oosten nieuwsmedia zeggen dat er een erg grote mogelijkheid is dat er in de komende dagen een oorlog uitbreekt, waarbij Israël betrokken is. Dit zou moeten beginnen in Libanon en de Gazastrook, zeggen de bronnen. WDS-bronnen bevestigen echter dat welke poging dan ook, om nucleaire wapens in te zetten, geneutraliseerd zal worden.

Wapens naar Oekraïne

Ook hebben de Rothschilds, volgens documenten en artikelen die door Nina Sidorova werden gezonden m.b.t. de Zuid Californische Tenants Association, al een besluit genomen hun “Project Israël” te beëindigen. In plaats daarvan verplaatsen ze belangrijk persoonlijke gelden en wapens naar de Oekraïne, waar ze hopen een “Nieuw Khazaria” te stichten.
Op dit punt wil de WDS alle inwoners van Israël verzekeren dat hun veiligheid gegarandeerd wordt, wat er ook in de komende dagen, weken en maanden zal gebeuren.

In elk geval, nu de Nazi’s zijn overeengekomen naar buiten te treden en zich bij de menselijke familie te voegen, is er simpelweg geen militaire macht over die Khazariaanse genocideprojecten zal ondersteunen. De Nazi’s worden nu geleid door een generatie van dertigers, welke geen ervaring heeft met of betrokken was bij de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog. Derhalve hebben ze geen reden zich te verstoppen.
In elk geval hebben de Nazi’s, volgens eerdergenoemde bron, zich niet werkelijk verborgen gehouden. In de echte wereld gingen de meeste Nazileiders die niet gearresteerd werden aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, niet naar Antarctica of zelfs naar Zuid Amerika. In plaats daarvan gingen ze naar Spanje, dat nadat de oorlog afgelopen was nog steeds werd geleid door een Fascistische regering. Velen bleven in Spanje, maar anderen verhuisden o.a. naar Cuba en Nevada. Het beruchte Area 51 en andere bases in Nevada zijn grotendeels bases voor het testen van geavanceerde Nazi luchtvaarttechnologie, volgens deze bron. Deze technologie zal niet gedeeld worden met de gewone bevolking, zeggen de bronnen.

De Nazi-bases in Antarctica, zegt deze bron, zijn veel kleiner en minder belangrijk dan velen geloven. Hij zegt dat verkeerde informatie over enorme Nazi-bases in Antarctica opzettelijk door de Nazi’s naar buiten werd gebracht met de bedoeling om Nazi-jagers te misleiden. De werkelijkheid is dat ze warme ruimten onder het ijs vonden, veroorzaakt door vulkanische bronnen, maar dat het water ondrinkbaar was.
Deze bron, een senior CIA-lid in Azië, bevestigt ook dat de Chinese regering beweert dat Noord Korea een geheime V.S. kolonie is. “De Noord-Koreaanse leiding spreekt beter Engels dan de meeste Amerikanen,” zegt hij. Noord Korea werd gebruikt als rechtvaardiging om wapens te verkopen in Oost Azië en als aannemelijk excuus om een oorlog te beginnen, zegt hij. Hereniging van het Koreaanse schiereiland is nu mogelijk, voegt hij toe, hiermee bevestigend wat Japanse Three Legged Crow-geheim genootschap-bronnen beweren.

Verschillende bronnen bevestigen dat er geen enkelvoudige aankondiging zal zijn dat er een nieuw tijdperk is begonnen, maar eerder een stroom van gebeurtenissen die we zich voor onze ogen zullen zien ontvouwen. Deze zullen resulteren in een totaal andere en veel gezondere en gelukkigere planeet. Dit proces is overduidelijk begonnen.

Bron: www.benjaminfulford.net

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *