Benjamin Fulford’s geopolitieke update, 11 december 2017

Burgeroorlog in Westerse Deep State intensiveert met massa-arrestaties in Washington DC, blusvluchten in Californië

De strijd om de macht en de niet verklaarde burgeroorlog aan de top van de Westerse geheime regering is in de afgelopen week radicaal toegenomen , met massa-arrestaties van Khazariaanse gangsters overal in de VS en elders, volgens diverse bronnen. Er was ook een verklaring van President Donald Trump waarin hij erkende dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is. Dit was een actie die niet is wat het lijkt. We zullen dit hieronder verder bespreken.

We moeten echter eerst eens kijken naar de extreem ongewone gebeurtenissen die plaatsvinden in Californië. De inwoners van deze staat moeten zich momenteel voelen als de eilandbewoners van Solomon tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen de Japanners en Amerikanen vochten op hun land. Er is nu erg sterk bewijs dat energiewapens als lasers gebruikt worden door facties die elkaar in Californië tegenstreven, hierover zijn Pentagon en NSA bronnen het eens.

“Er is veel gaande, terwijl het Bel Air vuur in Los Angeles als doel de ondergrondse basis, het Getty pedocentrum heeft, terwijl het vuur in San Diego waarschijnlijk het V.S. Marinebasis Kamp Pendleton als doel heeft,” merken Pentagonbronnen op. Er zijn video’s opgedoken die laten zien wat laserstralen lijken te zijn die uit de hemel komen en die brand veroorzaken. Verder worden gebouwen volledig vernietigd door vuur, terwijl bomen die er naast staan onbeschadigd blijven.

https://www.metabunk.org/unburned-trees-next-to-burned-down-structures-as-evidence-of-secret-energy-weapons.t9168/

Khazariaanse Satanisten

Waar we getuige van zijn is de jacht op leden van een Khazariaanse factie in Californië, die systematisch kinderen heeft geofferd en gemarteld en hun vlees hebben gegeten, volgens White Dragon Society bronnen. We snappen dat dit voor velen van ons zo afschuwelijk is dat het moeilijk is  dit te geloven. Sommige lezers beweerden dat een artikel dat we vorige week citeerden, waarin Hollywood directeur/acteur Mel Gibson spreekt over leden van de Hollywoodelite die het vlees van baby’s eten, desinformatie zou zijn. Het is waar dat we niet zelf bevestiging hebben gevraagd bij Mel Gibson. Zogenoemd belangrijke mainstream-nieuwsorganisaties als De New York Times echter,  doen nu verslag dat het V.S. Departement van Justitie een onderzoek doet naar de eugenetica organisatie ‘Planned Parenthood,’ wegens de verkoop van vlees en organen van geaborteerde baby’s.

http://www.breitbart.com/big-government/2017/12/07/justice-department-launches-federal-investigation-planned-parenthood/

De Khazariaanse Satanisten die zulke activiteiten uitvoeren hebben zo lang over ons geheerst dat ze zich veilig voelen om openlijk hun symbolen overal in de wereld te laten zien. Het gebouw van de Bank van Japan (BOJ), gebouwd in 1882, heeft bijvoorbeeld een familiewapen boven zijn hoofdingang en op zijn zijingangen. Zoals je kunt zien op de onderstaande foto’s behoort het wapen toe aan Khazariaanse Koninklijke families. De twee leeuwen zijn heroïsche tekens bekend als de Leeuw van Judah, wat betekent dat de mensen die dit merkteken tentoonstellen beweren afstammelingen te zijn van Koning David. Het teken in het midden is het Oog van Horus, hetzelfde zien we bovenaan het  V.S. dollarbiljet. Met andere woorden, Japan wordt gerund door het Khazariaanse Satanistenwereldhoofdkwartier in Zug, Zwitserland.

De Japanse Koninklijke Familie gebruikt overigens de Chrysant als merkteken, dus zij zijn het niet. Een woordvoerder van de BOJ zei: “Ons officiële standpunt is dat we niet weten wat het famiuliewapen betekent.”

Ondanks de misleiding door de BOJ, is er genoeg bewijs dat Japan sinds 1863 een Khazariaanse Zionistische kolonie is. Het laatste nieuws ia afkomstig van bronnen binnen het Pentagon die zeggen dat: “velen vinden dat rocket man=dikke jongen, maar de echte rocket man is Elon Musk van SpaceX, dat werd opgericht door voormalig president Obama om Noord Korea van wapens te voorzien.” Het is geen wonder dat de informatie/desinformatie site DEBKA, dat Israëlische banden heeft,  elke keer dat de Khazariaanse Noordkoreaanse proxy een raket of nucleair wapen afschoot, hierover opschepte

Voormalig V.S. Secretaris van Defensie Donald Rumsfeld

Dit bewijs is nu naar buiten gekomen omdat voormalig V.S. Secretaris van Defensie Donald Rumsfeld “totaal is omgedraaid” nadat hij geconfronteerd werd met bewijs dat een bedrijf waar hij in de raad van bestuur zat technologie verschafte aan Noord Korea, nodig om plutonium, het noodzakelijke ingrediënt om nucleaire wapens te maken, volgens bronnen in hetPentagon.

“Rumsfeld was een marine-kapitein en diens draai, tezamen met voormalig Marine [Speciaal Aanklager Robert] Mueller zou ontduiker van de militaire dienst [voormalig Vice President] Dick Cheney, evenals de Bushes en Israël voor 9/11 en andere misdaden, onderuit halen” zeggen de bronnen.

Op de dag voor 9/11 sprak Rumsfeld de bekende woorden dat $2.3 biljoen uit het Pentagonbudget was zoekgeraakt. Goed, nu ligt het Departement van Defensie onder een “niet eerder vertoond onderzoek om verspilling, fraude, misbruik en het terugvinden van biljoenen van de Deep State te stoppen, zeggen de bronnen.

Einde operatie Mockingbird en omver werpen Cabal

Het Congres staat ook onder druk om controle van de Federale Reserve Raad te legaliseren. Om ervoor te zorgen dat dit gebeurt, ondergaan het Congres van de V.S. en de Senaat een zuivering die tot dusverre meer dan 30 Congresleden en Senatoren heeft opgeëist. Er is hen gezegd ofwel ontslag te nemen, of naar de gevangenis te gaan. De recente ontslagen van Senator Al “de perverseling” Franken en van congresman John Convers en Trent Franks “zullen spoedig gevolgd worden door het ontslag van vele anderen,” volgens de bronnen.

Tevens is er een voortgaande zuivering van de Trump-regering. “Het is het einde van de Jared Kushner-factie, omdat Goldmanite globalist informant en Jared verklikker [senior Trump helper] Dina Powell uit het Witte Huis zijn en Goldmanite [economisch adviseur van Trump] Gary Cohn is de volgende,” volgens de bronnen.

Kushner zelf wordt wellicht aangeklaagd voor zijn optreden als niet geregistreerde agent van Israël en voor andere overtredingen, aangezien Trump het moeilijk vind zijn schoonzoon te ontslaan”, zeggen Pentagon en andere bronnen.

De inval op 18 november door de Marine in het CIA hoofdkwartier heeft ook duidelijk een einde gemaakt aan operatie Mockingbird, aangezien gezamenlijke mediabronnen als De Washington Post, De New York Times, Bloomberg, ABC, CNN en anderen gedwongen werden om correcties en excuses te plaatsen, meestal vanwege anti-Trump verhalen. Ze worden nu ook gedwongen de waarheid te vertellen over zaken als de verkoop van babyvlees door ‘Planned Parenthood’.

Trouwens, om de Marine inval bij de CIA te verklaren, is wat we nu horen dat de Mariniers als machtsvertoon werden ingezet op twee luchtmachtbases, “ongeveer 180 mijl verwijderd” van het CIA hoofdkwartier in Langley. Dit was genoeg om de CIA te overtuigen om de Geheime Dienst van de Marine de gebouwen binnen te laten en de computers in beslag te nemen, volgens de bronnen. Als gevolg hiervan is volgens het Pentagon het zuiveren van het Departement van Justitie, de gerechtshoven en de FBI begonnen.

In ieder geval zeggen Pentagonstrategen dat hun volledige aanpak om de cabal omver te werpen een militaire is. Dat betekent dat ze zijn begonnen met het wegnemen van hun afluisterposten (zoals de CIA) en het uitschakelen van laag geplaatste frontlinietroepen. In het geval van de Khazarianen betekent dit het neerhalen van MS-13 gangsters, laaggeplaatste procureurs en pooiers voor pedofielen en soortgelijke criminelen. Deze mensen werden vervolgens gedwongen hun bazen aan te wijzen.

Al deze acties lijken in de afgelopen week van de erkenning van Jeruzalem als de hoofdstad van Israël, in het gezicht van Trump te knallen. Dit heeft ertoe geleid dat veel mensen in de wereld gingen denken dat Trump uiteindelijk toch een Zionistisch agent was. Pentagonbronnen vermelden echter dat het “een weloverwogen actie was om mondiale haat tegen Israël te veroorzaken, bedoeld om de Khazariaanse Cabal omver te werpen.” De bronnen wijzen er op dat de V.S. nog steeds weigeren om de stad Jeruzalem in paspoorten, kaarten en officiële documenten te erkennen.

“De verplaatsing van de V.S. ambassade naar Jeruzalem gaat NIET gebeuren. De werkelijke uitvoering van de orders van Trump hebben de komende zes maanden geen gevolgen. Er zal een hoop gebeuren tussen nu en mei 2018,” volgens een CIA bron. Deze bron, die Joods is, merkt op dat “Het Vaticaan tot op heden Jeruzalem in bezit heeft.”

Khazarianen en het financiële systeem

De P2 Vrijmetselaars Loge, die de controle heeft over het Vaticaan, staat duidelijk iets groots te wachten. Toen ik een bezoek bracht aan hun hoofdkwartier, vertelden ze me dat ze hun grote sociale constructie gebeurtenissen planden rondom de bewegingen van hemellichamen. Wat dat betreft bevinden we ons midden in een cyclus van drie supermanen. De eerste was 3 december. De volgende twee zijn 2 januari en 31 januari. Die van 31 januari zal een supermaan zijn, een blauwe maan en tevens een maansverduistering te zien geven. Dit is ook de deadline voor de V.S. belastingbetalingen.

Het zou misschien kunnen dat de Khazarianen die nog steeds de controle hebben over een groot deel van het financiële systeem, de betalingen van salarissen voor V.S. militairen en ander regeringspersoneel op die datum zullen stoppen . De witte hoeden van het V.S. agentschap willen misschien een calamiteitenplan opstellen.

Iets anders om op te merken is dat terwijl de meeste chaotische activiteit wereldwijd nu in de V.S. plaatsvindt, de EU misschien op het punt staat een nieuwe reeks turbulenties mee te gaan maken. Het Chinese en Russische leger staan klaar om de Libische olievelden opnieuw over te nemen van de huurlingen ingehuurd door Franse, Britse en Italiaanse facties van de Khazariaanse bende. De rest van Afrika volgt mogelijk. Het leger van de V.S. staat hierbij paraat, dus zonder goedkope Libische olie en Afrikaanse hulpbronnen, zouden de EU en de Euro serieuze turbulentie tegemoet kunnen zien.

Wanneer we spreken over het financiële systeem, zien de Khazarianen die de centrale banken bezitten, dat het printen van hun geld uiteindelijk noodlottige bubbels veroorzaakt in de effecten- en aandelenmarkten. Dat is waarom veel van dit gestolen geld nu naar crypto-valuta als Bitcoin vloeit, reden dat de waarde hiervan explosief stijgt. Dit is misschien een zeepbel, maar zeepbellen kunnen vele keren omhooggaan voordat ze uiteenspatten. Zelfs wanneer de zeepbellen knappen, vertegenwoordigen blockchains uiteindelijk een technische verbetering. Het zal waarschijnlijk veel van de huidige financiële structuur vervangen. Het is ook interessant te zien dat landen als Rusland, China en Indonesië, die fysiek goud bezitten, tegen de Bitcoin zijn. De landen die er niet tegen zijn, zoals Japan en de V.S., storten zich erin. Ondamks dat je Bitcoins niet kunt eten, kun je evenmin goud eten.

Uiteindelijk verwacht de White Dragon Society dat deze twee facties gedwongen zullen worden te erkennen dat het leven zelf de ultieme valuta is. Op dit moment wordt het leven op aarde aangevallen en dient de mensheid zich te verenigen om de planeet te redden.

Bron: https://benjaminfulford.net/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *